|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 14 березня 2011, 19:48 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: Може й не анекдот... Власти Владивостока и Приморья клятвенно заверили, что никакой радиационной угрозы от развалившихся на куски атомных электростанций Японии — нет! А они сами с семьями находятся сейчас в Москве исключительно для того, чтобы выступить по ТВ, и успокоить население Дальнего Востока. колись сектор газу про таких співав: - сделал вид , что он не устрашим , а у самого очко жим-жим... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 16 березня 2011, 15:03 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
СЛУЧАЙНЫЙ АНЕКДОТ  Летят трое на воздушном шаре. Один из них посмотрел вниз и спрашивает: -Мужики, а где мы летим? Второй выглянул из корзины, посмотрел на карту: -Не знаю. Третий выглянул из корзины, взял карту, повертел её, снова выглянул из корзины, посмотрел вверх: -Мужики, мы летим на воздушном шаре! Первый: -Ну, ты настоящий психолог!!! Второй и третий: -Почему?! Первый: -Ну, во-первых долго думал, во-вторых ответил так, что не подкопаешься, а в-третьих твой отве нафиг никому не нужен! 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 16 березня 2011, 15:05 |
|
|
СЛУЧАЙНЫЙ АНЕКДОТ  Репортер берет интервью у психиатра: - Ну и, наконец, скажите, как вы определяете, что человек уже выздоровел - А зачем рассказывать? Я вам лучше покажу.- Проводит его в комнату с наполненной ванной, рядышком на тумбочке стоит чашка и лежит ложка. - Мы предлагаем пациенту удалить воду из ванной и наблюдаем за процессом! - А-а-а! Я понял! Нормальный человек, конечно, возьмет чашку и быстрее вычерпает воду! - Нет... Нормальный человек просто вытащит затычку... Как вы говорите ваша фамилия?
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 19 березня 2011, 23:16 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
- Няню, а удкідь ім ся узяв?
- Аїст тя приніс
- Но... тулько жон файних у селі а ти аїстів є№еш?
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 21 березня 2011, 12:07 |
|
|
У психиатра. - Доктор, у меня руки трясутся. - Пьете? - Пил. - Курите? - Курил. - Так что,бросили? - Нет, только решил. - Вот видите, а организм уже испугался.
|
|
 |
|
 |
Kosmach-sity
|
Додано: 21 березня 2011, 17:09 |
|
Прізвище, Ім’я: Vasyl Macevko
|
Помирає Петро. Третій день лежить, помирає. Людина славна - коваль, хлібороб, скільки добра людям зробив. Жінку кличе: - Наталко, підійди... Підходить. Дивиться на нього, сльози втримати не може. Коханий помирає. Чоловік єдиний. Як жити тепер... Петро до неї, тихо-тихо так: - Заголися... Та від несподіванки мало не підскочила. Каже: - Та що ти таке кажеш! Помираєш вже а туди ж! Та й діти в ха... - Заголися!!! - кричить Петро, немов здоровий. І ось стоїть вона голісінька, а Петро: - Ближче підійди... ще ближче... Вже зовім поруч вона з ліжком де Петро вмирає. Дивитьтся він на неї й шепоче: - Дай за мокричку потриматись... - Та ти геть сказився! З глузду з'їхав! Тобі про Бога тре... - ДАЙ!!!! - реве Петро. І протягує він руку, кремезну, тверду як скеля, все життя у праці, скільки він переорав тими руками, скільки всього зробив родині, людям, протягує та Наталку за мокричку - хвать! І як закричить: - П*ЗДА!!!!!!!! Й помер.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 24 березня 2011, 12:10 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Захід може пробачити Кадаффі те, що він сатрап і вбивця, але те що в Лівії бензин по 14 центів за літр - ніколи.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 25 березня 2011, 12:42 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
myrko написав: але те що в Лівії бензин по 14 центів за літр - ніколи. 
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 25 березня 2011, 14:59 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
myrko написав: Захід може пробачити Кадаффі те, що він сатрап і вбивця, але те що в Лівії бензин по 14 центів за літр - ніколи. це, по ходу, не анекдот.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 27 березня 2011, 00:27 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
ГомоУкраїнус написав: це, по ходу, не анекдот. Нє, ну то давай инчий, на цю ж тему:- Чого пінгвіни не роблять революцію? - Бо в Антарктиді ще не виявлено залежів нафти.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |