|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
olesya
|
Додано: 14 березня 2011, 21:06 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Капітан написав: exp написав: отак потихо вихідні минули, зачинається робота  отак потихо і робочий день минув...  У нас ще не минув  , а ще тута в неділю перевели годину. то рано нині встали, а за вікном глупа ніч соваємося на роботі як сонні мухи, продуктивності праці не буде певно з тиждень, поки привикнемо
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 березня 2011, 21:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
olesya написав: Капітан написав: exp написав: отак потихо вихідні минули, зачинається робота  отак потихо і робочий день минув...  У нас ще не минув  , а ще тута в неділю перевели годину. то рано нині встали, а за вікном глупа ніч соваємося на роботі як сонні мухи, продуктивності праці не буде певно з тиждень, поки привикнемо у ваших америках враз як не у людей .. не доста вам того, шо ходите догори ногами, а ше і годинники переводите по обамівських каляндерах.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 14 березня 2011, 21:17 |
|
|
о-о-о!!! не кажи, цікаво чи Обама нині рано встав в 5 годині?
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 14 березня 2011, 21:18 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Привіт,я сьогодні цілий день на колінах відлазив,ледве розігнувся.Але вечеря у газдів на убой.Зупа з фрикадельками,голубці,риба тушена,гриби мариновані білі,оладі і компот.Завтра піду доробляти.  Добру роботу треба шанувати.О чуть не забув ,ще келішок вина перевернув. 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 14 березня 2011, 21:22 |
|
|
vmateychyk написав: Привіт,я сьогодні цілий день на колінах відлазив,ледве розігнувся.Але вечеря у газдів на убой.Зупа з фрикадельками,голубці,риба тушена,гриби мариновані білі,оладі і компот.Завтра піду доробляти.  Добру роботу треба шанувати.О чуть не забув ,ще келішок вина перевернув ото-то!!! тримайся такої роботи. а от тут наші заробітчани з собою кожен день беруть тормозок, ніхто їх не годує, та й келішки не наливає... одним словом бідуют тут наші. 
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 14 березня 2011, 21:51 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Не всюди годують,можна сказати 50 на 50,по селах 90 на10 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 березня 2011, 22:56 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: отак потихо вихідні минули, зачинається робота  отак потихо і робочий день минув...  так само потихо, хоть часом і шумимо, і життя минає... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 березня 2011, 23:01 |
|
|
olesya написав: ото-то!!! тримайся такої роботи. а от тут наші заробітчани з собою кожен день беруть тормозок, ніхто їх не годує, та й келішки не наливає... одним словом бідуют тут наші.  шо правда, то правда... нам в Америці за пів-року лиш один раз лимонад запропонували... 
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 14 березня 2011, 23:01 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
exp написав: і життя минає...  Жизнь не может пройти, просто закончились испытания
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 березня 2011, 23:02 |
|
|
Galka написав: exp написав: і життя минає...  Жизнь не может пройти, просто закончились испытания  треба це обдумати
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |