|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2011, 21:20 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: а ефірні жири , ти шо не рахуєш ?!  Значить тре добрий агрегат і гнати по-людськи!  Аби у самогонці шкварки не плавали!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 21:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
мож до цего питання підійти простіше , без різних вдосконалень і фінансових затрат - оголосити сивушні і ефірні масла , такими, що не мають тваринного походження, і се законодавчо оформити , з підписами і печатками , печатки мають бути обов'язково, як без них , і споживати товар як той шо є пісним і не піідлягає під всілякого роду заборони.... але поки шо я такого документа не видів , то і не потребляю...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2011, 21:54 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Капітан написав: мож до цего питання підійти простіше... Та я і так знав, шо "сивушні і ефірні масла ... не мають тваринного походження"!.. Ну-у-у-у... хіба шо корови чи свині зайшли у колгоспні бураки... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 22:15 |
|
|
yanychar написав: Капітан написав: мож до цего питання підійти простіше... Та я і так знав, шо "сивушні і ефірні масла ... не мають тваринного походження"!.. Ну-у-у-у... хіба шо корови чи свині зайшли у колгоспні бураки...  о-о...видиш , могли корови зайти , або якийсь борак свинє надкусила , не все так однозначно , а бувби документ , з пічєтков , і все би зразу стало ясно , шо мож , а шо нє... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2011, 22:19 |
|
|
Капітан написав: о-о...видиш , могли корови зайти , або якийсь борак свинє надкусила , не все так однозначно , а бувби документ , з пічєтков , і все би зразу стало ясно , шо мож , а шо нє...  Аякже!.. Документом мож підстелити... там де корови з свиньми ході... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 22:40 |
|
|
yanychar написав: Капітан написав: о-о...видиш , могли корови зайти , або якийсь борак свинє надкусила , не все так однозначно , а бувби документ , з пічєтков , і все би зразу стало ясно , шо мож , а шо нє...  Аякже!.. Документом мож підстелити... там де корови з свиньми ході...  а то вже нікого не хвилює , документ є документ , підписано , завірено , він має силу.. а проти документа не попреш... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2011, 22:59 |
|
|
Капітан написав: а то вже нікого не хвилює , документ є документ , підписано , завірено , він має силу.. а проти документа не попреш...  Я попру.  Най хвилюються ті, котрі його підписали, завірили і гадають собі, що "він має силу"... На "силу"... найдеться інша "сила"... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 23:36 |
|
|
yanychar написав: Капітан написав: а то вже нікого не хвилює , документ є документ , підписано , завірено , він має силу.. а проти документа не попреш...  Я попру.  Най хвилюються ті, котрі його підписали, завірили і гадають собі, що "він має силу"... На "силу"... найдеться інша "сила"...  ну .. а як бути з таким твердженням - шо на писано пером , не вирубиш топором ... ? ... значить , не все так просто , ясно , шо печерський районний суд може навіть 10 заповідей переглянути , і відмінити ті які не йдуть у ногу з рішеннями певних людей... але то вже таке..
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 березня 2011, 09:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
отак потихо вихідні минули, зачинається робота 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 березня 2011, 19:45 |
|
|
exp написав: отак потихо вихідні минули, зачинається робота  отак потихо і робочий день минув... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |