|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 12:27 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Доброго ранку , ніхто нікуди не спить , вже давно сі встало і .... і короче не спиться , чого пристав...  Кажи ліпше ,шо там на Фатерлянді робисі ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2011, 12:32 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав:  особливо кошер на другій фотці... шо у вас там з погодою, зима закінчилася?  Ну-у-у... не тілько "кошер", порізаний на кавалочки, але й "халяль" в бутлі!.. Рекомендую: http://uk.wikipedia.org/wiki/Кошерна_їжа http://uk.wikipedia.org/wiki/Халяль Зимі ше не скоро кінець...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 березня 2011, 12:39 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: Кажи ліпше ,шо там на Фатерлянді робисі ? пахне весною Капітан написав: вже давно сі встало і .... і короче не спиться і це лиш початок 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 13:40 |
|
|
exp написав: Капітан написав: Кажи ліпше ,шо там на Фатерлянді робисі ? пахне весною Капітан написав: вже давно сі встало і .... і короче не спиться і це лиш початок  початок чого ?  ти же знаєш , шо я у піст не п'ю, алкоголічєскі напіткі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 березня 2011, 13:44 |
|
|
Капітан написав: початок чого ?  ти же знаєш , шо я у піст не п'ю, алкоголічєскі напіткі... старості, капітан, старості... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 14:44 |
|
|
exp написав: Капітан написав: початок чого ?  ти же знаєш , шо я у піст не п'ю, алкоголічєскі напіткі... старості, капітан, старості...  от йолки-палки , а шо , старість лиш у піст починаєсі , чи ти про весну ? тира зара дівки коліна оголєт , а ми лиш будемо дивитисі і облизуватисі... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 березня 2011, 15:33 |
|
|
я тобі про спанє говорив... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 20:07 |
|
|
ну , що , виспалися всі ?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2011, 21:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: пахне весною ... Йо!  Весна-а-а... Капітан написав: початок чого ? ти же знаєш , шо я у піст не п'ю, алкоголічєскі напіткі... Агій!.. Шо, у вас "алкоголічєскі напіткі" женут із сала?! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2011, 21:14 |
|
|
Цитата: Агій!.. Шо, у вас "алкоголічєскі напіткі" женут із сала?! а ефірні жири , ти шо не рахуєш ?! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |