|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
bilyavka
|
Додано: 24 листопада 2010, 18:17 |
|
Прізвище, Ім’я: Костей Тетяна
|
мтс уже має свій телефон? Перший раз чую. Не буду лукавити, бачила рекламу МТС про продаж бюджетника за 200грн, але щось не думала, що цей телефон - їх рук справа. Ціна мені подобається, але яка начинка?
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 24 листопада 2010, 21:00 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
bilyavka написав: мтс уже має свій телефон? Перший раз чую. Не буду лукавити, бачила рекламу МТС про продаж бюджетника за 200грн, але щось не думала, що цей телефон - їх рук справа. Ціна мені подобається, але яка начинка? а яка там може бути начинка - made in Cina, шо за таке бабло ше мож купити... тепер всьо Cina ,куди не ткнися...
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
ГомоУкраїнус
|
Додано: 24 листопада 2010, 21:09 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
|
|
|
|
Skier
|
Додано: 01 лютого 2011, 10:54 |
|
|
http://www.mts.com.ua/ukr/telephone_236.php Телефон досить простий і головне коштує 199 грн і одразу на рахунку 199 грн, тобто поговорив і викинув, а сам телефон не власного виробництва МТС, він брендовий, а випускає його китайська компанія ZTE, вона також і модеми для Київстара поставляла на наш ринок, а віднедавна увійшла в 5-ку найбільших виробників мобільних телефонів у світі потіснивши Motorolа та Sonyericsson. Сам телефон досить скромний тільки основні голосові сервіси та СМС , ні про який GPRS там годі й думати, підходить під назву цієї теми просто для балачок і нічого зайвого
|
|
|
|
|
vasya
|
Додано: 15 лютого 2011, 01:27 |
|
|
SE K800i BENQSIEMENS S88 SAMSUNG SGH-X475 ПРОДАМ, АБО ОБМІНЯЮ НА ЦИФРОВИЙ ФОТОАПАРАТSONY ERICSSON K800i оригінал, Англія, + коробка + зарядка + usb cable + 1 gb flash BENQ SIEMENS S88 оригінал, + коробка + універсальна зарядка + гарнітура + usb cable SAMSUNG SGH-X475 жабка, оригінал, + зарядка Всі телефони в абсолютно робочому стані. В K800i підторможує джойстик "вниз". А так всі без глюків. Не плавали, не літали, в ремонті не були. Стан корпусів на фото. ЗА ВСЕ 750 грн. ТОРГУЮСЬ, ЗАЖДИ МОЖНА ДОГОВОРИТИСЬСЮДИ НЕЗАХОЖУ, ДЗВОНІТЬ О665О92О29
|
|
|
|
|
AlexCell
|
Додано: 07 березня 2011, 14:00 |
|
Прізвище, Ім’я: Alex Cell
|
Skier написав: http://www.mts.com.ua/ukr/telephone_236.php Телефон досить простий і головне коштує 199 грн і одразу на рахунку 199 грн, В фоктроте по 109 грн была motorola wx161 и в comfy алкател по 111 грн.
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 20 березня 2011, 00:46 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 20 березня 2011, 10:03 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: Ще раз про універсальність мобілок ну , про кукурудзи я вже колись видів , от би курку , чи кавалок мнєса таким чином запекти , то би було діло , сидиш собі з камарадами, лижеш пиво, десь у громадському місці , опс і біфштекс собі мож зпекти...
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 20 березня 2011, 10:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: myrko написав: Ще раз про універсальність мобілок ну , про кукурудзи я вже колись видів а я не видів... капєц
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 22 квітня 2011, 11:32 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Samsung подала ответный иск против Apple
Компания Samsung подала встречный иск против Apple. Южнокорейская компания обвинила американскую в нарушении 10 принадлежащих ей патентов при изготовлении планшетов iPad и смартфонов iPhone, передает Reuters.
Samsung требует прекратить использование ее технологий, а также настаивает на выплате компенсации. Иски против Apple были поданы в Южной Корее, Японии и Германии.
В патентах, которые стали предметом разбирательства, описаны различные особенности технологий беспроводной передачи данных: в том числе методы снижения числа ошибок, а также уменьшения потребления энергии во время передачи данных.
15 апреля Apple обратилась в суд с обвинениями в адрес Samsung. Американская компания сочла, что Samsung «копирует» iPhone и iPad в своих продуктах линейки Galaxy. Иск был подан в Федеральный окружной суд американского штата Калифорния.
Смартфоны и планшеты Samsung линейки Galaxy работают на базе мобильной ОС Google Android. Эта платформа является основным конкурентом ОС Apple iOS, на базе которой работают iPhone и iPad. Считается, что иск Apple к Samsung направлен в первую очередь против Android, которая уже обошла по популярности iOS в США.
При этом Apple и Samsung являются крупными бизнес-партнерами. Южнокорейская компания поставляет американской комплектующие для ее устройств. Так, в 2010 году Samsung поставил Apple комплектующих на 5,7 миллиарда долларов.
Джерело: lenta.ru
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|