|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Hutsulka
|
Додано: 23 лютого 2011, 17:56 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
exp ні, я тут ще не писала
До речі також вітаю всіх мужчин зі святом.
...і шо там Борман про святкування говорив???
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 лютого 2011, 17:59 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Hutsulka написав: ...і шо там Борман про святкування говорив??? не знаю, треба його питати ти Галці відповіла?
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 23 лютого 2011, 18:48 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
то тре до Хуго звертатись, а то скаже, шо я ше шось неправильно написала і роботу в нього відбираю. Звичайто то все можливо, але за ціну поки не можу сказати...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 лютого 2011, 23:51 |
|
|
Hutsulka написав: то тре до Хуго звертатись, а то скаже, шо я ше шось неправильно написала і роботу в нього відбираю. Звичайто то все можливо, але за ціну поки не можу сказати... ну то скажи йому, ти там ближче 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 лютого 2011, 10:35 |
|
|
привіт всім! шо нового? 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 24 лютого 2011, 13:02 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
exp написав: привіт всім! шо нового?  Сніг рипит під ногами,мороз пробирає ! Люди - Хто в кабінеті в неті ,хто бутилки вічно збирає,ще хтось просто з плівкою на очах ландигає вулицями ,дехто прибирає тереторію,інші сидять і думають ,як подолати безвихідь ,котру ж самі створили ,школярі - одні на уроках інші з "рево" під школою беззупинно курять сигарети ,в кавярнях - хваляться своїми "досягненнями " ніби пошепки ,так щоб усі почули ,є й ті ,що мають бажання ,але мовчать ,інші списують гроші ,а ті що це бачать - мовчать ,базарники - ніби не відчувають холоду і невпинно продають .....а ще гадаю ,нині думають уже про вихідні і починають "косити " на роботі ,......."життя" ніби таке ,як вчора,але нині можливо зробити те,що не змогли зробити в минулому ,а ще й майбутнє ,котре проявляється в бажанні претендує на шанс матеріалізуватись .....мої друзі "тормознули" з автаром ..... ті хто можуть працювати-працюють,ті хто не може працювати - учать ,а ті хто неможе ні перше ні друге-керують .... Якщо є бажання ,то в цьому всьому можливо розпізнати багато нового ,хоча нині ніц нового не придумали й не сказали про це в слух !!! 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 24 лютого 2011, 13:26 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
митя грихльов написав: ті хто можуть працювати-працюють,ті хто не може працювати - учать ,а ті хто неможе ні перше ні друге-керують .... я чув це в іншому варіанті керують ті хто не можут працювати, але хоча би догадуються як. а ті хто ніц не можут то вчат
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 24 лютого 2011, 13:43 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Всеодно ,- важко і те і інше ! Бо відповідальність присутня у всіх процесах ! Навіть гадаю,що у безвідповідальних вчинках присутня неаби яка відповідальність ! Висновок у мене такий : КОЖЕН МАЄ РОБИТИ ТЕ ,ЩО МОЖЕ ЗРОБИТИ "ТУТ І ТЕПЕР" !
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 лютого 2011, 14:20 |
|
|
митя грихльов написав: мої друзі "тормознули" з автаром ..... з аватаром 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 лютого 2011, 10:55 |
|
|
привіт всім! нині вже п’ятниця... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |