|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 19 лютого 2011, 16:20 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: скоро весна  Шо , марот відчуваєш ??? хочу сонця і тепла... і всякої зелені
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 лютого 2011, 20:43 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав:
хочу сонця і тепла... і всякої зелені[/quote] видиш , а ти мені казав шо квартира добре, а так бис мав кавальчик городчику, манюнький , поклав собі парничок , і маєш свіжий бур'янець, пертушечку , цибульку , руколу, і таке подібне....я розумію , шо ти не любиш у глинах порпатисі, але то якшо підходити філософськи , добре , заспокоює, відволікає... ну і сам собі подобатися починаєш, он , мовляв , шо у мене росте...  і пожвікати є шо , салатики , а салатики ти любиш.... ну не тільки ти... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 лютого 2011, 20:56 |
|
|
Цитата: я розумію , шо ти не любиш у глинах порпатисі хто тобі таке сказав 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 лютого 2011, 00:06 |
|
|
exp написав: Цитата: я розумію , шо ти не любиш у глинах порпатисі хто тобі таке сказав  та ніхто , я тебе не перший день знаю... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 лютого 2011, 01:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: exp написав: Цитата: я розумію , шо ти не любиш у глинах порпатисі хто тобі таке сказав  та ніхто , я тебе не перший день знаю...  Неправда!  Ше колись, при совєтах, ми з ехром грали танці у Молодятині. Я памнітаю як ехр наспівував: Привіз глину, Скинув глину, Поїхав по глину. Привіз глину, Скинув глину, Поїхав по глину.... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 лютого 2011, 09:54 |
|
|
yanychar написав: Неправда!  Ше колись, при совєтах, ми з ехром грали танці у Молодятині. Я памнітаю як ехр наспівував: Привіз глину, Скинув глину, Поїхав по глину. Привіз глину, Скинув глину, Поїхав по глину....  ну і де тут про город, ?? він там співав про надання транспортних послуг , рекламу , так би мовити , робив , якісь фірмі ... чи якомусь фірманови.. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 лютого 2011, 10:02 |
|
|
Капітан написав: exp написав: Цитата: я розумію , шо ти не любиш у глинах порпатисі хто тобі таке сказав  та ніхто , я тебе не перший день знаю...  шоб ти собі знав, що я в дитинстві доста напорпався у глині... і зараз трохи порпаюся... в основному це вазонки 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 лютого 2011, 10:15 |
|
|
у Коломиї сніжок паде... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 лютого 2011, 11:24 |
|
|
Цитата: в основному це вазонки о , видиш , а у тих горшках , я про вазонки , мож всяку поживну зелень сіяти , і вазонок і закусь.. приємність на всі боки... бо з кактусів , або пеларгонії мені салати якось не дуже подобаютсі...
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 20 лютого 2011, 14:21 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Доброго здоровячка ! Бачу у вас тут тепло і приємно ! Потішно ! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |