|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 18 лютого 2011, 18:12 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: ... Думаю, що якби наш уряд не працював ми би жили краще, ніж коли він працює. бо гірше від дурака з ініціативою нема вже нічого Правильно! Даєш!  
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 лютого 2011, 10:59 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Шо у вас там робицці?! Городенківський район:"Якщо минулого тижня п’ятдесятикілограмовий мішок борошна вищого гатунку на одній із городенківських гуртових баз можна було придбати за 155 гривень, то у п’ятницю його взагалі не було в продажу. Продавці розповідають, що напередодні завезли цей стратегічний товар уже дорожчим і реалізували практично всі мішки по 185 гривень. На вітрині — там, де зазвичай стояло борошно різного фасування, — порожньо. Малий вибір макаронних виробів, нема асортименту печива (його тут пропонували іноді до двадцяти видів!)." З крамниць вимітають не лише борошно, але й печиво та макаронні виробиКиїв:"Сегодня решил испечь блинчики, а муки в доме не оказалось. Приехав в Ашан по ходу дела купить всяких-разных продуктов, интересуюсь у сотрудников супермаркета о том, где у них продают муку. Ответ меня обескуражил. - Муки нет. Всю раскупили. Вы что не слышали о том, что скоро ее не станет, как и гречки?" Властелин мукиШо за дідьча мама?! Це і є «покращення життя вже сьогодні»???
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 лютого 2011, 11:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Шо за дідьча мама?! Це і є «покращення життя вже сьогодні»?? ти ніфіґа не розумієш , це просто готують місце для муки нового врожаю.. стару скуповують , швиденько зїдають , би не залежуваласі , а потім чекають нової свіженької, і краже, і здоровіще , не те шо у вас у Росії... і на наш уряд нема чого гнати , він хоть і недолугий , зате народом обраний... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 лютого 2011, 11:35 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Це і є «покращення життя вже сьогодні»??? це лиш початок покращення.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 лютого 2011, 11:43 |
|
|
Янику , уряду і всім деепутатам тра памнітник покласти , за все шо вни творіт , груповий....построїти їх всіх ... і бетоном залити... файний би був памнітник...шедевральний..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 лютого 2011, 11:53 |
|
|
воняти будуть потім
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 лютого 2011, 12:29 |
|
|
Капітан написав: ти ніфіґа не розумієш , це просто готують місце для муки нового врожаю.. стару скуповують , швиденько зїдають , би не залежуваласі , а потім чекають нової свіженької, і краже, і здоровіще , не те шо у вас у Росії... і на наш уряд нема чого гнати , він хоть і недолугий , зате народом обраний...  Таже до "нової свіженької" ще, як мінімум, півроку якось жити тре! А як не дожиют?!.. Хоча... усьо правильно!  Нема кому їсти, то й муки не дуже тре! Як не дожиют... не буде кому вівкати і яйкати за тов муков! /шо, гадаєте в Росії уряд обирали марсіяни?!/
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 лютого 2011, 14:39 |
|
|
та не у муці справа , то така політика .. ади най би пустили слух що вже бензопил ніколи не буде , то я підозрюю шо ті пили шо є зара у магазинах , булиби продані на протязі , максимум, двох днів...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 лютого 2011, 15:44 |
|
|
ну бензопили не кожному потрібні, а от хліб треба всім.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 лютого 2011, 16:10 |
|
|
Капітан написав: та не у муці справа , то така політика .. ... Ну-у-у-у... в принципі, можна й так сказати... Колись, на початку 2000-х, у Коломиї, вдома, на стриху робив порєдки. Вигрібав зі стриху старий хлам, грузив на тачку і возив то у сміттєві баки на Лєрмонтова. Цілі стоси старої преси: "Прикарпатська правда", "Радянська жінка", "Огоньок", "Малятко" і т.п. Присів, курю, дивлюсь газету "Червоний прапор". "Міліція затримала на торговиці жінку, що продавла якісь кофточки"... "Працівниками міліції затримано гр-ку... і гр-на... котрі там же продавали якісь капці"... І тут же висновок: "Через таких от "несвідомих громадян" у наших магазинах пусто! Вони скуповують все, що можуть, а потім втридорога продають на торговиці!!!". Дивлюсь на дату: 1984 р. Читаю там же, далі: "Затримано групу жінок в кількості 3 чол., котрі продавали парчеві хустки японського виробництва". Тут навіть дитині ясно чого тоді у наших магазинах не було таких парчевих фусток! Шпекулянти всьо скупили!!! А молоду на вісілю у шо зав`єзувати?!! У "арінбурскій пуховий платок"?.. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |