|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
митя грихльов
|
Додано: 08 лютого 2011, 18:05 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Нєкроз,чого задьоргався ! Обзиваєшся (нєрвішки !),а я, ще й не починав остріть (перо). Проєкти ,паркети,всьо Вам подавай ....,а самі шо ,(  ) ? Але я добрий,підскажу тобі джерело з проектами - передвиборча програма ВВВіталія (він знає ,як). (...........................................) Питав ти мене ,чьо я до вас до..... ,а молоду команду СІБ ні !? - відповідаю :- "він" "вас" не чіпав ше,а ви ,як ушльопки ,шукаєте "де гудз завязати на х.. ",ви явно ніц не робите окрім паніки -за "100"днів "ви" показували свої амбіції,то голосую то ні ..... час тягнули людський (сам знаєш про шо я) У нашому королівстві давно бракувало Блазня,котрий має право на критику придворних історій,персон і їх собачок.....Як бачиш,я на свому місці (на хліб і акції стає..) І не підганяй мене ,будь ласка, з моїм проектом,не хочу косити під депутата.От виставлю на форумі,тоді обовязково,запрошу,і тебе також ! 
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 08 лютого 2011, 18:21 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
Коли, цікаво, я тебе питав чого ти до "вас" чи "нас" до...??? Завелика честь  А ти адвокатом у СІБ, бо "він нас не чіпав, а ми (ХТО?) його учепили? Ти визначайся - ти ШЮТ чи МЕЦЕНАС? Бо дві ролі не потягнеш, хіба що собі помічника-психолога ще раз викличеш. Сумніваюся я у твоїх здатносях щось творити, писати, і ще й десь виставляти. "Рожденный ползать летать не может", нажаль.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 08 лютого 2011, 18:40 |
|
|
Necrosus написав: Коли, цікаво, я тебе питав чого ти до "вас" чи "нас" до...??? Завелика честь  А ти адвокатом у СІБ, бо "він нас не чіпав, а ми (ХТО?) його учепили? Ти визначайся - ти ШЮТ чи МЕЦЕНАС? Бо дві ролі не потягнеш, хіба що собі помічника-психолога ще раз викличеш. Сумніваюся я у твоїх здатносях щось творити, писати, і ще й десь виставляти. "Рожденный ползать летать не может", нажаль.  - ти такий запутаний,як клубок баби Дуні,вона ним вертить як хоче,а він мовчить,як ти ! Досвіданскіс нєкроз,одужуй !
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 08 лютого 2011, 18:53 |
|
|
Мда. Хто з нас мовчить, цікаво?
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 08 лютого 2011, 18:56 |
|
|
Як там прогрес з "казармою" ? Душа болить ! 
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 08 лютого 2011, 19:01 |
|
|
у тебе її (душі) нема, бо й тебе нема. ти ж БОТ 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 08 лютого 2011, 19:05 |
|
|
Necrosus написав: у тебе її (душі) нема, бо й тебе нема. ти ж БОТ  Я не БОТ,я з БЮТ ! А казарма там як ,тріснула ,як булька ? Бачив вчора,як паркет вивозили,а я й питаю : "куди,як смієте ?  " ,а вони : "Скоро Івана Купала !"
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 08 лютого 2011, 19:08 |
|
|
Туда тобі й дорога. Паркет ти помагав грузити і вивозити? Откуда дровишки - из лесу везтимо... А з такими папуасами як ти, то не лиш казарма тріскати буде, а й ратуша, музеї, церкви і всьо решта. Тобі ж поФіг, ти ж ШУТ Паркет, як і цегла - НА ПРОДАЖ! Старе, а значить - дорого. Головне правильно перебрати і "відреставрувати", з того ще щось може бути.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 08 лютого 2011, 19:13 |
|
|
Та шо з того може бути,поклав собі у хаті ,тай спокій! нашо аби добро пропадало !
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 08 лютого 2011, 19:15 |
|
|
От бачиш! А ти кажеш казарма нікому не потрібна. Тобі, у першу чергу й потрібна, але у вигляді паркету.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |