exp написав:
Цитата:
Тему пропоную назвати Злиття ,це зміст співпраці і, як наслідок цілісний продукт для споживача...
давай... лиш кажи котрі з існуючих закрити, тобто, щоб читати мож, а писати нє... шоб дійсно менше скакати...

ЕХР,я відчуваю щось нове у собі на рахунок теми "Злиття".
Знаю, що це позитивна тема,але мені тривожно і самотньо зараз !!!
Твоє дітище,цей форум,є шансом та можливістю для коломиян, навчитись співпрацювати ,навчитись розмовляти,та не обіжатись коли хтось когось не приймає -отже розвивати свою самодостатність ,та асертивність.
Тому я, хочу підготовитись до "Злиття" !
Хочу більш якісніше розширити поняття та уявлення про можливість,взаємодію та наслідки "Злиття".
Яким він може бути (на мою думку ) - наш цикл контакту взаємодії ,і саме основне , "Як" його захистити від не бажаних втручань,та неякісних переривань !
1.це елементарний регламент співпраці (правила):
- потім потрібно окреслити границі наших можливостей,та діагностувати предмет розвитку - Коломию.
- потім генерація проектів ,озвучення відповідальності, і ВЗАЄМОДІЯ !!!
Для більшості це може бути незрозумілим ,тому зараз пропоную, розділити все на етапи :
1.етап виявлення однодумців з потребою розвитку міста - на це потрібен час ,та "реклама". ЦЕ СТАН.
2.контактування - це так би мовити, творча "притирка" границь контакту,та реальних можливостей.Це більш тісніша взаємодія,коли усі знають один одного в "лице",і мають можливість більш якісніше підготовитись до "Злиття" та влане ,свою здатність до відповідальності. ЦЕ ПРОЦЕС.
3.Злиття - ідеологіне ,виконавче ,...---це тоді коли вже всі домовились і спостерігають та коригують процес творення .-ЦЕ СТАН.
4.Це процес перевірки виконаного,та доопрацювання .....ЦЕ ПРОЦЕС.
5.Узагальнення набутого досвіду .....
Ми всі занадто довго перебуваємо в стані "творчої пустоти",отже очікувати від більшості швидких змін - навіть не логічно !
Вище описане мною,при потребі(і навіть необхідно),може бути теоретично,та практично підкріплене (проекти,література,кадри (з практичним досвідом) інше ...)
ОТримавши підтримку місцевої влади,можливо,та необхідно залучати жителів (безробітних,обіжених на владу.....),до взаємодії ...
По моїх особистих підрахунках 5 років - це час на проходження 5-ти етапів.......
Прошу підтримки ,ясна річ у цьому тексті, я не розкрив повністю зміст свого бачення гармонійних стосунків між владою та коломиянами....але контекст відчутний.
ПЕрш ніж знецінювати,слід самому все "розжувати",а це без запитань нереально !
Я готовий !