|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 15 січня 2011, 03:08 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
VVVitaliy написав: ГомоУкраїнус написав: Але, як мешканець одного з довколишніх районів, маю такі конкретні особисті інтереси: 1. Якісні тротуари. 2. Якісна проїжджа частина. 3. Якісне освітлення. 4. Озеленення. 5. Інфраструктура. 6. Безпека. 7. Належний санітарний рівень. 8. Доступність. 9. Реальні терміни втілення переліченого. Хіба я винен у рівні твоєї обізнаності і світосприйняття? Як, за рахунок цього приміщення можна вирішити твої дані конкретні проблеми? Як на мене - не так складно, як здається. Наприклад, у приміщення у парку спробувати розмістити міліцію, паспортний стіл, СБУ, прокуратуру міську і районну, суд, інші силові і правоохоронні структури. Чому ні? Приміщення міліції, наприклад, віддати якомусь банку, за що він зробить ремонти і приміщенні у парку Трильовського. Інші приміщенні - віддати у оренду, або й продати частину. І за ці гроші поробити чатсину твоїх пунктів.. Ну або довгоочікуваний басейн у Коломиї збудувати чи ще щось. Це один із варіантів і він не мені належить, а одній мудрій, старшій, поважній людині. Без коментарів. Але чомусь пригадується мультфільм «Троє з Простоквашіно»: «Чтобы продать что-нибудь ненужное, нужно купить что-нибудь ненужное, а у нас денег нет!» Цитата: П.С. Що таке Інфраструктура та Доступність у твоєму розумінні, тобто п.5 і 8? Інфраструктура — та хоча б вбиральні по одній на район зробили і вже якась інфраструктура. Доступність — прохід / проїзд в цьому районі має бути зручнішим після реконструкції ніж до того. Цитата: Громаді дали обіцянку - БУДЕ!. Обіцянку не стримали, тому й громада не повинна тримати своє слово. Час крикунів, минув. І не скоро повториться. Так як і те, що добрий дядя звідкись приїде і щось тут громаді побудує - не повториться тоже. А от щось завалити, аби там побудувати щось своє, для своїх меркантильних інтересів - завжди охочі будуть. Хіба нє? Alien7474 написав: … Як я розумію,жодні обіцянки - цяцянки письмово не зафіксовані в якійсь угоді. Я чомусь, теж так подумав.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 16 січня 2011, 16:28 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
Уже, нажаль, і я так починаю думати... А щодо купить-продать ненужноє, ну тобто про формулу з Простоквашино - може й так, але треба бажання попрацювати, подумати, хоча би спробувати щось змінити. Найлегше робити - це нічого не робити. А ще - нічого не хотіти... Чому завжди має бути люміній? Через такий люміній, ми усі спільно у такій ситуації. Кожен думає переважно за себе і аби його нічого не вчіпило. Ми ж так переважно і відповідаємо на питання "Як справи?" - "Аби не гірше". Опір змінам.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 січня 2011, 22:40 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
VVVitaliy написав: Опір змінам. не має ніякої впевненості що зміни будуть до кращого. скоріше навпаки
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 17 січня 2011, 02:12 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Але це не означає, що їх не треба впроваджувати. Рух — це життя ))
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 січня 2011, 09:58 |
|
|
БорМан написав: VVVitaliy написав: Опір змінам. не має ніякої впевненості що зміни будуть до кращого. скоріше навпаки от я й кажу - "аби не гірше"...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 січня 2011, 10:40 |
|
|
VVVitaliy написав: от я й кажу - "аби не гірше"... розшифрую. я не бачу способів змінити щось на краще мирним шляхом.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 січня 2011, 10:49 |
|
|
БорМан написав: VVVitaliy написав: от я й кажу - "аби не гірше"... розшифрую. я не бачу способів змінити щось на краще мирним шляхом. а як же - оголосити Канаді війну і здатися? Якшо серйозно - я зрозумів тебе, але не ми, не з нашим народом і не у нашій країні. "Моголи, моголи, золотого Тамерлана онучата голі..."
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 січня 2011, 11:02 |
|
|
ти і сам знаєш як воно у нас виглядає. те що я написав - то є тільки моя думка. як то кажут - IMHO
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 січня 2011, 14:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ади!.. То-о-о, може, той-во... Народ поміняти! На їкийс ліпший!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 січня 2011, 14:20 |
|
|
нема ліпшого, аби міняти цей. та й якби був - то не народ міняти треба, а от свідомість (усвідомлення) і світосприйняття бажано переглянути.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |