|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 06 січня 2011, 20:09 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Знаю, що це вже тут було, але десь так років зо два тому, а позаяк, так далеко навіть автоботи не залізають, не кажучи вже про простих юзерів і маючи на увазі, що лінь, як недавно писали exp і БорМан, двигатель прогресу...; отже - старий різдв'яний анекдот:
Заблудився на Святвечір москаль у карпатах: замерз, зголоднів і пити хочеться. Добрався до села, але боязко до хат заходити, бачить - йде старий дідо дорогою: - Дєдушка, как би мнє, етава... - Та шо ти боїшся, я тебе навчу, шо казати, от заходи до любої хати і кажи: "Христос рождається!", і тобі дадуть поїсти-попити. Пішов москаль, а через пару хвилин, бачить дідо, що той біжить, аж ся за ним курить: - Гей, ти чо так втікаєш? - Да панімаєш, зашол я в хату, сідят там бандеровци с бандеровкамі за сталом, я ім і гаварю: "Хрістос раждаєцца!", а ані: - "Славімо його!", а ,думаю, хрєн ви мєня словітє, і ноґі аттудава...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 січня 2011, 00:44 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ага .. то мій ініґдот... лиш трохі перейнакшений.. але сенс той самий.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 09 січня 2011, 18:13 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
На узлiссi їжачок пiдходить до мишки та вручає їй букет квiтiв. Мишка (примружившись): - Хм, це менi? Їжачок: - Тобi! Мишка: - Мля… щось я не збагну, в чiм тут пiд*обка. Їжачок (обурено): - Блiн, та подивись навколо! В повiтрi пахне весною, сонечко сяє, снiг тане, струмочки дзюрчать… Душу переповнює радiсть, i хочу подiлитися своїми почуттями з тобою в такий спосiб! Мишка (беручи букет): - Оно конєшно дякую…Але, про всяк випадок… iди ти на х*й!..
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 січня 2011, 21:56 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 12 січня 2011, 11:36 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
При виконанні гімну України в новорічну ніч на Майдані не прозвучали слова: "Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці..." Тепер намагаємося з'ясувати, ХТО прийняв ці слова на свій рахунок?! За чиїм наказом це було зроблено: Адміністрації Президента чи Кабміну ?
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 січня 2011, 13:18 |
|
|
Підслухано в аптеці:
- Дівчино, у вас є полуничні презервативи?
- Звичайно, є!
- А малинові?
- Є!
- А бананові?
- А вам що, на компот?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 січня 2011, 16:09 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 17 січня 2011, 13:23 |
|
|
Кохана комп'ютеpщика муpликає йому на вушко: - Коханий, ну коли, коли ми будемо pеєструватись? - А на фіга? Я зара і так зламаю...
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 24 січня 2011, 13:23 |
|
|
Львів, ковзанка: -Прокат ковзанів – 5 гривень -Прокат коньков – 25 гривень.
Бувать дні, коли ти голуб, а бувають дні, коли ти пам’ятник…
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 28 січня 2011, 16:32 |
|
|
У київському зоопарку прийшов час злучати самку-горилу. Але ні в одному із зоопарків СНД та Європи хлопчика-горили не було. Тільки в лондонському зоопарку знайшовся такий, але послуга з його перевезення коштує 20 тис фунтів стерлінгів І коли директор зовсім зневірився, він побачив, що двірник Михалич під два метри зросту, волосся з голови плавно спускаються на спину .... Директор викликав двірника до себе в кабінет: - Міхалич, треба за 100 баксів переспати з горилою .... Михалич, почухавши потилицю і не довго думаючи: - Добре, тільки у мене є дві умови. - Які? -Перше: я з нею цілуватися не буду; друге-бабки віддам після получки!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |