Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 35 з 48 [ 475 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 48  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: НТК
 Повідомлення Додано: 16 грудня 2010, 10:07 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
sa_shock ,ти його порвав,Текст емоційно-раціональний і це круто,а про візу западенську-бомба!!! :D :D :D :D я довго хахакав!
"мочити" цих москалів!

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 січня 2011, 12:20 
Офлайн

Повідомлення: 142
Прізвище, Ім’я: Геник
sa_shock написав:
Паньство, я дико сі звіняю, що не дочитав ще 2 сторінки даної теми, ібо вислів Necrosus просто убив на повал:
Necrosus написав:
По-третє, я лише 10 років назад почав вивчати українську мову, бо народився і жив на сході України. :?

Шановний Necrosus, скажіть мені будь-ласка)))) ну млін я не можу ))) скажіть мені, на сході України рідна мова стала явищем? можливо ви візу оформляли "западеньську" аби сюди переїхати? як ж на таке рука здійнялась писати?
а і ще одне, шановний Necrosus, скажіть ви маєте відношення до ресурсу http://visty.in.ua? Можна відписати в ПМ. Дякую.

Ви довгий час жили на сході України? Скільки?
Скільки годин на тиждень в школі ви вивчали українську мову та літературу?
Якими підручниками ви користувалися українськими чи російськими?
В 80-90 роках вас лякали, що потрапивши на Західну Україну ви мусите розмовляти українською, бо наслідки можуть бути невідомо які? А потрапивши на Захід ви думали чи варто взагалі відкривати рота?

Так ось, перед тим як когось звинувачувати і тикати в нього пальцем, мінімум що треба це пережити це.
Народившись і проживши все своє життя на Західній Україні дуже легко кричати про патриотизм і націоналізм. Легко бити себе в груди і казати: "Бий москаля." Можно багато всього писати, але це не змінить суті.

Ви запитуєте як взагалі на таке рука здійнялась писати? А я кого маю обманювати? Я - українець. Але, повторюю, на превеликий жаль лише 10-ть років вивчаю українську мову, вивчаю її як державну і з повагою до тих з ким спілкуюся на цій землі. Мій дід, баба, мамо, тато говорили суржиком. Суржик в якому переважала російська. І не треба тикати пальцем, а треба сісти і перечитати з пару книг, де чітко і зрозуміло написано де, хто, коли і яким діалектом спілкувався на теренах України. Те саме стосується Прикарпаття, Карпат і Закарпаття особливо.
Я був українцем, є і завжди буду, якою би я мовую не спілкувався.

П.С. Як і в сусідній темі хочу запитатися одне: "Що ти зробив для України, Коломиї?" Де бийте себе в груди, просто робіть.

До ресурсу visty.in.ua - саме пряме.

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 січня 2011, 12:23 
Офлайн

Повідомлення: 142
Прізвище, Ім’я: Геник
митя грихльов написав:
sa_shock ,ти його порвав,Текст емоційно-раціональний і це круто,а про візу западенську-бомба!!! :D :D :D :D я довго хахакав!
"мочити" цих москалів!

Я можу розцінювати це як погрозу на свою адресу?
Наступного разу прошу утриматися від таких висловів.

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 січня 2011, 13:08 
Офлайн

Necrosus написав:
митя грихльов написав:
"мочити" цих москалів!

Я можу розцінювати це як погрозу на свою адресу?
Наступного разу прошу утриматися від таких висловів.

Краще розцінюй як іронію,бо якшо хтів би тобі зле зробити,то пішов би до ворожки :D (це так я шутю!)! :D
ПО ТЕМІ- Ворогів тут твоїх немає,а нових тут і не знайдеш !!!

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 січня 2011, 03:09 
Офлайн

Повідомлення: 9
Прізвище, Ім’я: Компанія "Епісофт"
Шановний, я не звинувачував вас в тому як поверталось чи повертається ваше особисте життя. Мені і вправду нецікаво. Окрім того я не висловлював і не подавав ніякого негативу в сторону "москалів" чи щось схоже. Кинули тезу - я підмітив. Тим паче варто писати все ж в ПП, щоб тема таки крутилась навколо НТК а не навколо "тєжких" долей українців в епоху зародження незалежності :!:

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 січня 2011, 11:43 
Офлайн

Повідомлення: 9
Прізвище, Ім’я: Компанія "Епісофт"
нтк поставили на сайті "гудзика" зліва, де можна скаржитись на них, щось радити чи спитатись. вйо

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 січня 2011, 17:09 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
до речі, дуже бракує каналу (не знаю правда якого) де б крутили гарні концерти (не кліпи, а живі концерти)... причому різноманітні, від фолку - року до класики... ;)

його би можна було пускати замість котрогось з тих де крутять кліпи, бо там практично дивитися-слухати нема шо :( :o

хто знає, є шось з такого... поляки мали, пам’ятаю, такі канали, десь ніби був якийсь французький...

Догори 
 Повідомлення Додано: 24 січня 2011, 13:55 
Офлайн

НТК - файно ,але чо там усі такі сумні,нераз вижу є позітів (може перед зарплатою :D ),а більшість часу - сум ,відчай,тривога,зневіра,.....
Реклама, ги-ги ,як при совку ,за мус.
На мою думку , багато особистого попадає в кадер ,а це так не годиться !
і віршики в рекламі жуть, РОБІТ ШоС З СОБОВ,бо як дивлюси ,то депресію нагадує ....
НТК-(нове гасло, підказка до успіху)-Н-ентреба Т-іко К-опіювати.
ІНТУІЦІЯ - Рушій Прогресу.

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 січня 2011, 16:43 
Офлайн

Нині рано видів Тамару в повторі новин,ніби прочитала мій лист,іскра(інтриги) в очах,спокійно так,приємно!
Можете коли хочете !!!
:give_rose:

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 січня 2011, 18:35 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
exp написав:
до речі, дуже бракує каналу (не знаю правда якого) де б крутили гарні концерти (не кліпи, а живі концерти)... причому різноманітні, від фолку - року до класики... ;)

його би можна було пускати замість котрогось з тих де крутять кліпи, бо там практично дивитися-слухати нема шо :( :o

хто знає, є шось з такого... поляки мали, пам’ятаю, такі канали, десь ніби був якийсь французький...
а шо... нікого не зацікавило :?: :(

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 35 з 48 [ 475 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 48  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення