|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
митя грихльов
|
Додано: 16 грудня 2010, 10:07 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
sa_shock ,ти його порвав,Текст емоційно-раціональний і це круто,а про візу западенську-бомба!!!  я довго хахакав! "мочити" цих москалів!
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 02 січня 2011, 12:20 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
sa_shock написав: Паньство, я дико сі звіняю, що не дочитав ще 2 сторінки даної теми, ібо вислів Necrosus просто убив на повал: Necrosus написав: По-третє, я лише 10 років назад почав вивчати українську мову, бо народився і жив на сході України. Шановний Necrosus, скажіть мені будь-ласка)))) ну млін я не можу ))) скажіть мені, на сході України рідна мова стала явищем? можливо ви візу оформляли "западеньську" аби сюди переїхати? як ж на таке рука здійнялась писати? а і ще одне, шановний Necrosus, скажіть ви маєте відношення до ресурсу http://visty.in.ua? Можна відписати в ПМ. Дякую. Ви довгий час жили на сході України? Скільки? Скільки годин на тиждень в школі ви вивчали українську мову та літературу? Якими підручниками ви користувалися українськими чи російськими? В 80-90 роках вас лякали, що потрапивши на Західну Україну ви мусите розмовляти українською, бо наслідки можуть бути невідомо які? А потрапивши на Захід ви думали чи варто взагалі відкривати рота? Так ось, перед тим як когось звинувачувати і тикати в нього пальцем, мінімум що треба це пережити це. Народившись і проживши все своє життя на Західній Україні дуже легко кричати про патриотизм і націоналізм. Легко бити себе в груди і казати: "Бий москаля." Можно багато всього писати, але це не змінить суті. Ви запитуєте як взагалі на таке рука здійнялась писати? А я кого маю обманювати? Я - українець. Але, повторюю, на превеликий жаль лише 10-ть років вивчаю українську мову, вивчаю її як державну і з повагою до тих з ким спілкуюся на цій землі. Мій дід, баба, мамо, тато говорили суржиком. Суржик в якому переважала російська. І не треба тикати пальцем, а треба сісти і перечитати з пару книг, де чітко і зрозуміло написано де, хто, коли і яким діалектом спілкувався на теренах України. Те саме стосується Прикарпаття, Карпат і Закарпаття особливо. Я був українцем, є і завжди буду, якою би я мовую не спілкувався. П.С. Як і в сусідній темі хочу запитатися одне: "Що ти зробив для України, Коломиї?" Де бийте себе в груди, просто робіть. До ресурсу visty.in.ua - саме пряме.
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 02 січня 2011, 12:23 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
митя грихльов написав: sa_shock ,ти його порвав,Текст емоційно-раціональний і це круто,а про візу западенську-бомба!!!  я довго хахакав! "мочити" цих москалів! Я можу розцінювати це як погрозу на свою адресу? Наступного разу прошу утриматися від таких висловів.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 02 січня 2011, 13:08 |
|
|
Necrosus написав: митя грихльов написав: sa_shock ,ти його порвав,Текст емоційно-раціональний і це круто,а про візу западенську-бомба!!!  я довго хахакав! "мочити" цих москалів! Я можу розцінювати це як погрозу на свою адресу? Наступного разу прошу утриматися від таких висловів. Краще розцінюй як іронію,бо якшо хтів би тобі зле зробити,то пішов би до ворожки  (це так я шутю!)! ПО ТЕМІ- Ворогів тут твоїх немає,а нових тут і не знайдеш !!!
|
|
 |
|
 |
sa_shock
|
Додано: 03 січня 2011, 03:09 |
|
З нами з: 19 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 9 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Компанія "Епісофт"
|
Шановний, я не звинувачував вас в тому як поверталось чи повертається ваше особисте життя. Мені і вправду нецікаво. Окрім того я не висловлював і не подавав ніякого негативу в сторону "москалів" чи щось схоже. Кинули тезу - я підмітив. Тим паче варто писати все ж в ПП, щоб тема таки крутилась навколо НТК а не навколо "тєжких" долей українців в епоху зародження незалежності 
|
|
 |
|
 |
sa_shock
|
Додано: 12 січня 2011, 11:43 |
|
З нами з: 19 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 9 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Компанія "Епісофт"
|
нтк поставили на сайті "гудзика" зліва, де можна скаржитись на них, щось радити чи спитатись. вйо
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 січня 2011, 17:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
до речі, дуже бракує каналу (не знаю правда якого) де б крутили гарні концерти (не кліпи, а живі концерти)... причому різноманітні, від фолку - року до класики... його би можна було пускати замість котрогось з тих де крутять кліпи, бо там практично дивитися-слухати нема шо хто знає, є шось з такого... поляки мали, пам’ятаю, такі канали, десь ніби був якийсь французький...
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 24 січня 2011, 13:55 |
|
|
НТК - файно ,але чо там усі такі сумні,нераз вижу є позітів (може перед зарплатою  ),а більшість часу - сум ,відчай,тривога,зневіра,..... Реклама, ги-ги ,як при совку ,за мус. На мою думку , багато особистого попадає в кадер ,а це так не годиться ! і віршики в рекламі жуть, РОБІТ ШоС З СОБОВ,бо як дивлюси ,то депресію нагадує .... НТК-(нове гасло, підказка до успіху)-Н-ентреба Т-іко К-опіювати. ІНТУІЦІЯ - Рушій Прогресу.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 25 січня 2011, 16:43 |
|
|
Нині рано видів Тамару в повторі новин,ніби прочитала мій лист,іскра(інтриги) в очах,спокійно так,приємно! Можете коли хочете !!! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 січня 2011, 18:35 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
exp написав: до речі, дуже бракує каналу (не знаю правда якого) де б крутили гарні концерти (не кліпи, а живі концерти)... причому різноманітні, від фолку - року до класики... його би можна було пускати замість котрогось з тих де крутять кліпи, бо там практично дивитися-слухати нема шо хто знає, є шось з такого... поляки мали, пам’ятаю, такі канали, десь ніби був якийсь французький... а шо... нікого не зацікавило 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |