|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 30 грудня 2010, 13:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
так, стараємося - з одного боку, а з другого... лєнь завжди її виносити 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 30 грудня 2010, 13:35 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
лінь - то святе. то двигун прогресу. подумайте хто би це міг придумати колесо - та тільки лінивий отже лінь то не є зле 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 грудня 2010, 16:34 |
|
|
Цитата: лінь - то святе. то двигун прогресу. жива ялинка аж ніяк не достоїть до наступного нового року 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 30 грудня 2010, 17:06 |
|
|
exp написав: Цитата: лінь - то святе. то двигун прогресу. жива ялинка аж ніяк не достоїть до наступного нового року  ну хоч до 1 травня у мене у підїзді є такі унікуми, які роками не знімають гілки завішені на зелені свята - і нічо - живуть якось 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 грудня 2010, 20:04 |
|
|
Цитата: ну хоч до 1 травня пам'ятаю, що довго любила часом також стояти, але чи достоювала до 1 травня не пам'ятаю ... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 грудня 2010, 21:36 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: у мене у підїзді є такі унікуми, які роками не знімають гілки завішені на зелені свята - і нічо - живуть якось  Правильно!  Лиш тре гілки щороку підновляти свіжою фарбою..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 грудня 2010, 12:06 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Доброго всім дня.... скористаюся правом того шо я тут нині пишу перший  ВІтаю всіх з наступаючим Новим роком!!! Бажаю всього-всього найліпшішчого, шоби у вас всіх все було у достатній кількості, так аби ви могли без задньої думки поділитися з тими у кого нема і вас за те не давила жаба, би ваші діти вам завжди приносили лиш радість , а ваші жінки би ніколи не приносили вам сум і нервове розстройство (для жінок , все навпаки), би ви могли випити стіко скіко хочете і у вас на ранок не боліла голова ,і не тряслися руки , але би ви враз мали міру . Би ваші сусіди так паркували свої машини , шоби вам не закривали проїзд... би мєнти не штрафували з нічого... Коротше - З Новим Роком !!!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 31 грудня 2010, 12:42 |
|
|
дякую я так багато і файно писати не вмію - тому побажаю усіляких гараздів у новім році. міцного здоров'я, а решту мож докупити 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 31 грудня 2010, 13:13 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Привіт усім! Капітан написав: Бажаю всього-всього найліпшішчого БорМан написав: побажаю усіляких гараздів Ого скільки з самого ранку набажали, залишається лиш додати, аби то всьо здійснилося!  Лиш вважєйте, не зачинайте святкувати зарано, бо так мож і в Новий рік в'їхати в нетранспортабельному стані... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 31 грудня 2010, 13:33 |
|
|
myrko написав: Лиш вважєйте, не зачинайте святкувати зарано я вже почав 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |