Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Сторінка 45 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 132  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 22 грудня 2010, 17:32 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Яйцюковицька "демократія" в дії!

Нині отуто http://forum.kolomyya.org/posting.php?mode=quote&f=34&p=751241
я помістив документ Венеціанської комісії "ПРО КОНСТИТУЦІЙНУ СИТУАЦІЮ В УКРАЇНІ".
А тепер гляньте що там є!..
Зображення
На сайті http://glavcom.ua/articles/2452.html, звідки я взяв цей документ (пролистайте до низу!) - те ж саме...

Тим часом, у Страсбургу все працює: http://www.venice.coe.int/docs/2010/CDL-AD(2010)044-e.asp. Треба думати, руки Смердюковича туди не дістают...

То шо робити з цев "дємократієв"??? :?:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 грудня 2010, 17:47 
Офлайн

Повідомлення: 5158
про те що пишеться у наведені тобою статті усі давно знають. пам'ять не настільки коротка бис забути як так званий конституційний суд приймав абсолютно протилежні рішення по одних і тих же питаннях.
той суд не має права називатися судом взагалі і конституційним в тім числі.
там треба змінити вивіску і повістити прейскурант - скільки яке рішення коштує. ну робити бізнес, може навіть податки з того платити.

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 грудня 2010, 18:06 
Офлайн

БорМан написав:
про те що пишеться у наведені тобою статті усі давно...

Де документ - я питаю???
Міль ззіла?!! Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 грудня 2010, 23:35 
Офлайн

Повідомлення: 5158
yanychar написав:
Де документ - я питаю???

спеціально для тебе - пошукаю :)
я про рішення конституційного суду :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 грудня 2010, 16:34 
Офлайн

БорМан написав:
спеціально для тебе - пошукаю :)

Та уже не тре!
Нині уже троха робит.
Хоч і не всьо... :o
http://glavcom.ua/articles/2452.html

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 грудня 2010, 16:33 
Офлайн

Ади! На тобі!.. Зображення

У неділю близько 13 години був затриманий колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
Про це "Українській правді" повідомив його помічник, передзвонивши з телефона Луценка після затримання.
За його словами, затримання відбулося біля квартири Луценка на вулиці Старонаводницькій в Печерському районі Києва.
"Приїхав представник прокуратури та в присутності співробітників СБУ затримав Луценка, як він сказав, у зв’язку з інкримінованими йому статями", - зазначив помічник політика.
Він додав, що Луценко віддав йому телефон, аби той зв’язався з журналістами, щоб повідомити цю новину.
За словами помічника, після затримання Луценка посадили в автомобіль та відвезли, однак він не знає куди саме.
Свідком затримання Луценка був його син, який розповів про таке: "Батько вийшов з будинку прогулятися разом із собакою. Коли він зайшов за ріг будинку, де не знімають камери спостереження, з мікроавтобусу вискочили співробітники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ. Затримавши батька, вони посадили його в мікроавтобус та відвезли. Куди саме мені невідомо".
ГЕНПРОКУРАТУРА ЗАТРИМАЛА ЛУЦЕНКА

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 січня 2011, 21:42 
Офлайн

Наберіться терпіння і дочитайте до кінця!
Крадіжка за кордоном: як повернутись додому без документів

Пригодиться... Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 11 січня 2011, 21:35 
Офлайн

Гвавт!!!

"Протягом 8-10 січня на території Івано-Франківської області арештовано активістів Всеукраїнського Обєднання «Тризуб» ім. Степана Бандери. За наявною інформацією заарештовано п’ятнадцятеро осіб, серед яких практично вся верхівка організації та неповнолітній юнак.
...
Пані Стемпіцька зазначила, що її чоловік був затриманий 8 січня ввечері разом зі старшим двадцятирічном сином Пилипом та провідником тризубу з Харкова Романом Хмарою в Рогатині: «Затримані були таким чином: на автозаправці, коли заправляли машину, вийшли, щоб попити кави, під’їхала патрульна машина, приставили (...) до потилиці, і таким чином затримали. Знайшли у мого чоловіка в машині травматичний пістолет – і це була одна із причин, щоби затримати».
...
Пані Стемпіцька вважає, що проти затриманих у Рогатинському райвідділі застосовували силу: «Я, коли піднімалася, то чула як в сусідньому кабінеті стучать, матюкаються і по чомусь бють, і невнятне таке стонання свого сина середнього, якому 19 років. Для мене це факт тортур... Коли я спускалася вниз, на другому поверсі, де був затриманий Хмара, Таран і Борисенко, грала дуже гучно музика і самі розумієте – дискотека в міському РОВД, вона просто так не робиться. Заарештовані, на мою думку, таким чином піддавалися катуванню».
...
«Логіка і здоровий глузд підказує, що таким чином наші державотворці намагаються позбутися національно-свідомої організації. Бо бояться таких організацій. Сама Україна українська таким державотворцям не потрібна», - вважає Жанна Стемпіцька".
Дружина командира «Тризубу» звинувачує міліцію у катуванні затриманих

Шо у вас там робицці?! :?

То-во усьо - про Франківську область?!!
Чи про Чечню, Дагестан, Кабардино-Балкарію?..
А, може, то бесіда за Приморський край?.. :?:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 січня 2011, 22:23 
Офлайн

/колись тут десь була така темка "Bиртуальное око старшего брата" - уже не годен найти... /

А тим часом...

"Война не шуточная, видать. В бытность еще относительной молодости я волонтерствовал в ряде организаций так или иначе поддерживающих русскую общину в Украине или же занимающихся популяризацией русской культуры.
Видимо, тогда и попал на карандаш к различного рода функционерам от этих структур. Проверяя электронную почту обнаружил письмо от этих "товарищей", где предлагалось поучаствовать в проекте "Русский дом" и даже предусматривалось недурственное финансовое вознаграждение.
Я связался с представителем - и вот что с этого получилось . Во-первых, мне сообщили .что пора менять отношение к России и возможному союзу двух братских народов на просторах интернета. Поинтересовались — являюсь ли активным пользователем Сети и посещаю ли форумы. На что я ответил утвердительно. Тогда мне пояснили суть вопроса. А он оказался прост — я выбираю на свой вкус 1-2 форума, где активность высока, плюс мне рекомендуют еще один — где мне необходимо развивать положительный имидж Российской Федерации, их лидеров, процессов интеграции, показывать пагубность "западного" вектора развития для Украины, особенно внимание уделялось развенчиванию образа Бандеры, Шухевича и т. д. Я должен создавать темы типа - СССР-2, У Бандери остаточно відібрали Героя, В Украине назревает революция, Сталин как личность в истории, Никитка Михалков говорит об объединении России и Украины. и т.д.
Мне будет предоставлен методический материал, приблизительные "болванки" текстов. Одно из условий — IP-адрес должен быть только украинский. Оплата фиксированная,через веб-мани, и премии,если темы будут переходить на другие форумы. Вот такая вот война. После этого я прошелся по большинству украинских форумов и понял, что таких предложений было сделано десятки, а то и сотни — и они приняты. Война из сети началась. Боже храни Украину!"
Росіяни пропонують українцям підзаробити в Інтернеті. Попрацювати проти України на форумах.
Россияне предлагают украинцам продать родину через Интернет

Це не всьо!.. Зображення
далі буде...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 21 січня 2011, 22:50 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
далі буде...
:? :D та ти шо...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 45 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 132  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення