|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:28 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
я цікавився чому дві фракції відмовилися голосувати за кандидатуру секретаря таємно. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:29 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
БорМан написав: exp написав: хто як думає: які можливі шляхи виходу з цього політичного "тупика Наразі не бачу. Під впливом сусідньої вітки про НТК , а точніше посту Necrosus посту Necrosus з'явилися деякі думки. Процитую Necrosus написав: Наша фракція не захотіла голосувати відкрито? Маємо повне право. Наскільки я пам'ятаю секретаря обирають таємним голосуванням і деякі фракції не захотіли голосувати таємно. Поправте мене якщо я помиляюсь. Ні, не помиляєтесь. Секретаря таємне голосування, на заступників відкрите. Не захотіли голосувати три фракції: "Фронт Змін", "Батьківщина" та "Свобода", бо який смисл голосувати аби голосувати. І без того висловили свою думку, що вони проти кандидатури Тарновецького на посаду секретаря. Мають повне право. Регламентом не заборонено.
Востаннє редагувалось Necrosus в 04 грудня 2010, 13:32, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:32 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Міськвиконком там голові краще працювати з людьми яким він довіряє... бо сам знаєш, "чужий" заступник шось утне, а ваші потім будуть кричати, що голова налажав... так думаю, що вас це і цікавить найбільше 
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:38 |
|
|
exp написав: Цитата: Міськвиконком там голові краще працювати з людьми яким він довіряє... бо сам знаєш, "чужий" заступник шось утне, а ваші потім будуть кричати, що голова налажав... так думаю, що вас це і цікавить найбільше  А ти не думай. "Ваші" і так вже потиху лажають. 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:44 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Necrosus написав: бо який смисл голосувати аби голосувати. І без того висловили свою думку, що вони проти кандидатури Тарновецького на посаду секретаря. Мають повне право. Регламентом не заборонено. Оце власне тут мене терзають сумніви. Висловили позицію голови, чи представники фракцій. А голосувати відмовились, бо не впевнені , що решта членів тих фракцій розділяють позицію тих , що це озвучували.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:44 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: А ти не думай. видиш, я так і знав... 
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:48 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
БорМан написав: Necrosus написав: бо який смисл голосувати аби голосувати. І без того висловили свою думку, що вони проти кандидатури Тарновецького на посаду секретаря. Мають повне право. Регламентом не заборонено. Оце власне тут мене терзають сумніви. Висловили позицію голови, чи представники фракцій. А голосувати відмовились, бо не впевнені , що решта членів тих фракцій розділяють позицію тих , що це озвучували. Ато !! Василь Киселиця, наприклад, навіть висловив свою позицію відкрито...
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:51 |
|
|
БорМан написав: Necrosus написав: бо який смисл голосувати аби голосувати. І без того висловили свою думку, що вони проти кандидатури Тарновецького на посаду секретаря. Мають повне право. Регламентом не заборонено. Оце власне тут мене терзають сумніви. Висловили позицію голови, чи представники фракцій. А голосувати відмовились, бо не впевнені , що решта членів тих фракцій розділяють позицію тих , що це озвучували. Це є фракційна дисципліна і все вирішується ще до сесії або не робити цирку на сесіях. Кожний член партії "Фронту Змін" підписав політичну угоду, яку має дотримуватися. Цікавить програма "Фронту Змін"? Прошу на сайт Фронту Змін, там все розписано.
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 13:56 |
|
|
lucas написав: БорМан написав: Necrosus написав: бо який смисл голосувати аби голосувати. І без того висловили свою думку, що вони проти кандидатури Тарновецького на посаду секретаря. Мають повне право. Регламентом не заборонено. Оце власне тут мене терзають сумніви. Висловили позицію голови, чи представники фракцій. А голосувати відмовились, бо не впевнені , що решта членів тих фракцій розділяють позицію тих , що це озвучували. Ато !! Василь Киселиця, наприклад, навіть висловив свою позицію відкрито... Василя Кисилицю вже виключили з "Батьківщини". А переслідував він лише свої меркантильні інтереси, бо поставляє пластикові вікна на будинки, які будуються під патронатом Ігоря Богдановича. До виборів він сльозно просив в керівництва "Батьківщини" щоби його включили як можариторника і обіцяв дотримуватися політичної позиції "Батьківщини", а як став депутатом то заспівав шо його обрав народ і він хоче служити народу. То хто йому боронить? Нехай служить народу, побачимо що буде з його служіння корисного для громади. Зараз рано робити висновки, зробимо їх через місяць, два, рік ...
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:03 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
Necrosus написав: Василя Кисилицю вже виключили з "Батьківщини". А переслідував він лише свої меркантильні інтереси, бо поставляє пластикові вікна на будинки, які будуються під патронатом Ігоря Богдановича. До виборів він сльозно просив в керівництва "Батьківщини" щоби його включили як можариторника і обіцяв дотримуватися політичної позиції "Батьківщини", а як став депутатом то заспівав шо його обрав народ і він хоче служити народу. То хто йому боронить? Нехай служить народу, побачимо що буде з його служіння корисного для громади. Зараз рано робити висновки, зробимо їх через місяць, два, рік ... Можливо...я не у курсі всіх рухів на коломийському політичному олімпі  ПС Мені дуже імпонує Ваша затятість у відстоюванні інтересів своєї політичної сили, але все-таки, думаю і Вам раджу, не варто сліпо вірити політикам....
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |