|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Ivan I
|
Додано: 04 листопада 2010, 23:08 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanov Ivan
|
Alien7474 написав: Навіщо клеїти свою рекламу біля дверей в квартиру ? Повернувшись з поїздки , побачив це. Виглядає,ніби я Надзвичайний і Повноважний Представник НТК . Що за реклама?
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 29 листопада 2010, 14:37 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
хто бачив повтор дибатів "слюзар-глушков"? нтк заховало це хахахахахахахахахаххахахах 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 29 листопада 2010, 14:40 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Богдана написав: От просто цікаво - а що ви думаєте про НТК? емоційно черствий канал.
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 03 грудня 2010, 00:38 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
Повністю заангажований канал, як що мова за політику. Крім новин більше нічого не дивлюся і то лише для того аби знати, що про кого і як вони це висвітили. Реклама, яка виготовлена на НТК, краще промовчу. 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 грудня 2010, 13:22 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Necrosus написав: краще промовчу.  Так справді буде краще. От коли самі зробите щось таке , про що не стидно буде сказати - тоді можливо до вашої критики стануть прислуховуватися. Наразі про ваші досягнення нікому нічого не відомо. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 грудня 2010, 13:24 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Повністю заангажований канал, як що мова за політику ой... хто це сказав? 
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 03 грудня 2010, 14:37 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
exp написав: Цитата: Повністю заангажований канал, як що мова за політику ой... хто це сказав?  мабуть "СПЕЦІАЛІСТ"  таких багато є....
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 03 грудня 2010, 21:04 |
|
|
exp написав: Цитата: Повністю заангажований канал, як що мова за політику ой... хто це сказав?  А то ти не знаєш, хто це сказав. 
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 03 грудня 2010, 21:50 |
|
|
lucas написав: exp написав: Цитата: Повністю заангажований канал, як що мова за політику ой... хто це сказав?  мабуть "СПЕЦІАЛІСТ"  таких багато є.... От скажи мені будь ласка, ти мене особисто знаєш? То шо значить мабуть? Шо значить багато? Те саме Юра відноситься і до твого сайту і форуму. Як тільки хтось шось пише те шо вам не подобається, то відразу ворог. Смішно, причому дуже смішно. Я тобі прямо можу сказати, можу приїхати до тебе в офіс, як що бажаєш. Але напишу тут аби свідки були. Ось ти пижишся, а тільки непонятно чого. Твій же сайт 100% підтримує лише діючого мера, то звичайно зрозуміло чого, бо ти в його команді. НТК також, теж зрозуміло. Хочеш шо би я висвітлював на своєму сайті і в газеті діяльність теперішнього мера? Дай об"єктивну новину. Не з своєї колокольні. Остання новина - http://kolomyya.org/se/sites/ko/33701/ В Коломиї готові до очищення вулиць від снігу. То я чогось нерозумі, я шо машиною не їзжу і не бачу які дороги? Чи сьогодні центром не ходив? Чи може очі в мене заліпило? І це початок каденції. Шо далі? То ти мене упрікаєш в тому шо мій сайт та наша газета упередженно до нього та його команди відноситься? А чому ні? Поясни. Наша фракція не захотіла голосувати відкрито? Маємо повне право. Голова міста хоче своїх заступників та секретаря, які проблеми, то хай за нього голосують його депутати. Ми чого маємо голосувати? Наш хоча би один заступник представлений, партія яка набрала більше всього голосів на виборах? Приведи хоча би один аргумент.
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 03 грудня 2010, 22:03 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
перепрошую, Ви мені ??? взагалі-то я не Юра, але, що значить "мабуть" та "спеціаліст" ??? це значить що говорити у нас багато хто вміє, а коли потрібно зробити-то нема кому. я не є шаленим прихильником НТК, більше того, я теж дивлюся тільки новини, але я з повагою ставлюся до того, що роблять ці люди з тим ресурсом, який є у них у наявності. і мова не тільки про гроші, але і про кадри та інформаційні приводи... і правильно тут хтось казав, можеш зробити краще- зроби !!! у чому проблема??
ПС я не проти критики, вона обов язково повинна бути, але не потрібно бути таким категоричним у своїх висновках....
Востаннє редагувалось lucas в 03 грудня 2010, 22:25, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |