|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:11 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
тут на початках таки аборигени шизіли у благоговєнному шоці , шо у нас служба співана.. а про повноваження.. то я не у курсі... командування про це не розпространялося..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:13 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Жива написав: Ще допитувались, дивувались-милувались,чого це в нас вся служба співана  Вона у нас уже тоді була співана, при чому в багатоголосному варіанті, коли вони свій григоріанський хорал ледве витискували, а москалі - знамєнний распев з діапазоном в терцію (одноголосся, єстесєно); але це так - історія.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:17 |
|
|
тут , мєсна служба схожа на спів Новозеландських аборигенів коло вогню ... і гітара , і синтезатор і ритм.. як на мене нє катіт.. ну справді , як негри
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:25 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
Та й мене ото притупцьовування-приплескування до ритму настроюює на якийсь не той що треба ритм..  не світлий. Стосовно повноважень: Командування, агоо-оооо-в, ко-манд-ування!Пряме питання --пряма відповідь--що ся стрЄсло  з повноваженнями?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:29 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Жива написав: Та й мене ото притупцьовування-приплескування до ритму настроюює на якийсь не той що треба ритм..  не світлий. Стосовно повноважень: Командування, агоо-оооо-в, ко-манд-ування!Пряме питання --пряма відповідь--що ся стрЄсло  з повноваженнями? а хрєн його зна шо там сі стало. шо перевірити?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:31 |
|
|
та не тра перевіряти , при моїй присутності командування це птання не піднімало , значить не тра , добре шо не 37-й.. не розстріляють
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:32 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: та не тра перевіряти , при моїй присутності командування це птання не піднімало , значить не тра , добре шо не 37-й.. не розстріляють та таки точно не розстріляют. не дістануть . руки короткі. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:34 |
|
|
ну.. при бажанні і до Місяця мож дістати...
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:47 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: ну справді , як негри Так воно і є, це чисто американські впливи. Лиш біда в тім, що християнський релігійний містицизм "аполлонічний" за своєю сутністю, і ті "діонісійські" вихилювання стегнами "во славу Христа" сприймаються як неадекватні. (зара Капітан знову напише про вумні фрази  , але якщо зрозуміти різницю між "аполлоністичною" і "діоністичною" типами культур, то так воно і є), словом, нормальна людина відчуває певний дискомфорт, вірніше "в'їзжає в той шо не треба ритм"  А з другого боку, все на світі - відносно, (ну не все, звичайно, хоч жид Ейнштейн инакшої казав) тим більше, коли річ заходить про людське емоційне сприйняття...
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 21 листопада 2010, 23:01 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
мені краще подобалося б не аполоністичні, а афінистичні(то не історичні парадигми, а такі собі власні, чуттєво-емоційні. Ого, трохи загналась з тим, не судіть строго  Та й в Нотрі на цетральній стелі Богородиця, що стоїтьна ввігнутому місяці ))
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |