|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:17 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Жива написав: Доброго вечора! Хто що робить, чи то вже швидше робив? Ото повернулась недавно з Нотр-Даму, там була укр.літургія пам*яті жертв голодомору 32-33рр. Відповідно, де "у нас" -- то на Єлисейських(хоча "у нас" то таки Коломия  ). то я не поняв , з Нотр-Даму, чи з Михайлівської, з Єлисейських , чи з самої Коломиї... поясніть , я у потєряній прострації.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:22 |
|
|
Блін тоска , і з асі всі пропали.. навіть потрендіти нема з ким...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Ото повернулась недавно з Нотр-Даму а я цього року там не був, і на Єлисейських також...  на другий рік мушу їхати, бо забуду як то все виглядає 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:33 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: то шо , той герб намалювали у кінці 19-го століття ? Ну, окремі елементи герба існували ще за часів Арпада, а теперішній вигляд геб дістав у 1867р. http://en.wikipedia.org/wiki/Coat_of_arms_of_Hungary(там є і українська і російська мови, але найповніша інфа, звичайно, на угорській).
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:39 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
Цитата: то я не поняв , з Нотр-Даму, чи з Михайлівської, з Єлисейських , чи з самої Коломиї... поясніть , я у потєряній прострації..  Та з Нотр-даму  . В Михайлівську ходжу коли в Коломиї, а зараз в Хрянції. Та й в Рідній поки різдвяних містечок-ярмарок нема , наскільки знаю. Чи щось змінилось, Exp  ?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:45 |
|
|
а , тепер ясно...
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:51 |
|
|
Кеп, не сумуйте.. От Exp в Хрянцію хоче літом, а Ви куди? Чи поки Exp відпочиватиме, приймете чергування як позаминулого року, коли я вперше в Форумівку зайшла? 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:54 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Жива написав: Кеп, не сумуйте..
Та шо йому сумувати, йому у Хранцію з'їздити, як декому в Дебеслівці... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 листопада 2010, 21:57 |
|
|
Жива написав: Кеп, не сумуйте.. От Exp в Хрянцію хоче літом, а Ви куди? Чи поки Exp відпочиватиме, приймете чергування як позаминулого року, коли я вперше в Форумівку зайшла?  ну , у Хранцію я можу кожної суботи , але то таке .. а на рахунок чергувань , тут проблєма.. ехр мене повноважень позбавив , і розжалував у рядові... 
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 21 листопада 2010, 22:04 |
|
|
Та то й з Коломиї недалеко, то ж не інший континент Цитата: ехр мене повноважень позбавив , і розжалував у рядові.. А то чого? Шо ся стало? Доречі, так мені сподобалась укр. мова в Нотр-Дамі, велично якось в тих стінах))( не то що в укр.церкві) Такий собі урок історії французькою для туристів, що там безперервно снують. Ще допитувались, дивувались-милувались,чого це в нас вся служба співана 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |