|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
svitlana
|
Додано: 03 листопада 2010, 13:56 |
|
Прізвище, Ім’я: Березовська Світлана
|
Крім цього хотілось би щоб новини більш детально освітлювали події саме Коломиї,зокрема "Міської ради",яки рішення приймаються,куда ідуть бюджетні гроші
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 листопада 2010, 14:05 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
раніше був прямий ефір з усіх сесій міської ради і кожен бажаючий міг почути все із перших уст. інше питання чи міг пересічний слухач чи глядач зрозуміти почуте і побачене.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
svitlana
|
Додано: 03 листопада 2010, 14:16 |
|
|
Чому ні, як що коментуючи сесіі конкретно озвучено що на (припустимо)-будівництво дороги по вул.Міцкевіча виделино .....кількість гривень,ремонтує цю дорогу така ,чи така організація (яка виграла тендер ), має виконати роботу до певного числа ,то що тут не зрозуміло, люди мають певну інформацію,і знають як боротись з тім, як що ті роботи не виконуються.
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 03 листопада 2010, 15:06 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
БорМан написав: раніше був прямий ефір з усіх сесій міської ради і кожен бажаючий міг почути все із перших уст. інше питання чи міг пересічний слухач чи глядач зрозуміти почуте і побачене. Вот-вот (с) ВИЛ. Щоб уловіть ніть, треба бути в темі: що було, хто що казав, які папери є і т.п. svitlana написав: Чому ні, як що коментуючи сесіі конкретно озвучено що на (припустимо)-будівництво дороги по вул.Міцкевіча виделино .....кількість гривень,ремонтує цю дорогу така ,чи така організація (яка виграла тендер ), має виконати роботу до певного числа ,то що тут не зрозуміло, люди мають певну інформацію,і знають як боротись з тім, як що ті роботи не виконуються. Засідання робочі, а не звітні. Робочі зустрічі в такому "наглядному" форматі майже ніколи не проводяться.
|
|
 |
|
 |
svitlana
|
Додано: 03 листопада 2010, 15:15 |
|
|
Дякую за підтримку! НТК хоче нових конструктивних ідей - можу підкинути ще одну. "Журналіскі розслідуваня"- Напевно всім було би цікаво ,яка фірма проводила рконструкцію кладки через річку Прут в районі с.Воскресінці,і куди поділись грощі на ії реконструкцію
|
|
 |
|
 |
svitlana
|
Додано: 03 листопада 2010, 15:16 |
|
|
А такіх "Журналіських розслідувань" напевно набралось би не на одну передау.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 листопада 2010, 15:26 |
|
|
svitlana написав: Дякую за підтримку! НТК хоче нових конструктивних ідей - можу підкинути ще одну. "Журналіскі розслідуваня"- Напевно всім було би цікаво ,яка фірма проводила рконструкцію кладки через річку Прут в районі с.Воскресінці,і куди поділись грощі на ії реконструкцію до речі цієї неділі я зафотографував ту кладку у її теперішньому вигляді. десь у темі фото природа. мені теж би було цікаво почути яка подальша доля тої споруди. зараз будемо мати нову владу - будем бачити що з того буде. Важливо аби та влада хотіла давати оту інформацію. бо може і не хотіти. ГомоУкраїнус написав: Щоб уловіть ніть, треба бути в темі: що було, хто що казав, які папери є і т.п. саме так. без попередньої підготовки у тих фактах важко виділити корисну інформацію.
|
|
 |
|
 |
svitlana
|
Додано: 03 листопада 2010, 15:36 |
|
|
Тоді для чого ті журналісти яки не можуть розібратись в ті інформації яку вони збирають , берить освіченних людей, крім того перед тим як подати інформацію в єфір ви ії проглядаєте,але в єфір іде те що никому не цікаво, подайте в інщему вигляді з певним колентарем і буде все зрозуміло і цікаво
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 листопада 2010, 15:44 |
|
|
здається ми говорили про першоджерело -сесію міської ради і кінцевого глядача, який би мав у тім розібратися. до чого тут журналіст?
|
|
 |
|
 |
svitlana
|
Додано: 03 листопада 2010, 15:55 |
|
|
І напевно останне- розумію що кримінальна хроніка напевно не від"ємна частина наших новин - нічого не маю проти дічини яка веде цю рубрику ,алеж у вас працюють стілісти , не вже ті ваші оператори не бачать яка виходить картинка на екранах наших телеекранів ,зробити дівчині якусь зачиску,макіяж- нев же це так важко, навчити ії читати той тест не як робот,може навідь одіти і інший костюм,чому вона обов"язово має бути в формі.
А журналісти тут до того ,що вони мають подати в єфір сесію міської ради таки чином щоб пересечному Коломиянину було зрозміло про що на тій сесіїї велась беседа.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |