|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 28 жовтня 2010, 10:40 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: треба голосувати за того, хто щось робив для міста і до початку виборчої кампанії...а не так як деякі згідний... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 28 жовтня 2010, 11:13 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: Цитата: треба голосувати за того, хто щось робив для міста і до початку виборчої кампанії...а не так як деякі згідний...  а такі є?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 28 жовтня 2010, 12:31 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: а такі є? Може я не правий, але якщо правда те, що той, хто найбільше триндить, той найменше робить (бо тупо не має часу працювати  ) Йдучи від протівного, виходить, що той, хто найменше триндить, той хоч щось робить. Як там на справді не знаю. Про комп'ютери, чернобильців та ветеранів не чув, бо коломийське ТБ не дивлюся майже, а от подякувати тим добродіям, які напередодні виборів позавалювали у військовому містечку ями річковим камінням... Не вже вони думають, що вони щось добре зробили? Та нє, не для нас! З нами все ясно. Хоча б про себе подумали. Це навіть не неповага, це знущання Випадково вчора побачив кусочок "Коломия думає". Хто дивився? Ну, як? 
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 28 жовтня 2010, 12:33 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Блін, а як задрала та передвиборча макулатура... Ще один "плюс" кандидатам.
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 28 жовтня 2010, 12:54 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
ГомоУкраїнус написав: Блін, а як задрала та передвиборча макулатура... Ще один "плюс" кандидатам. не те слово... цього сміття повні під їзди та двори... от би заставити кандидатиків потім, після виборів, поприбирати все те... хай би позамітали двори та під їзди за собою-толку було б більше !
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 28 жовтня 2010, 14:05 |
|
|
ГомоУкраїнус написав: Може я не правий, але якщо правда те, що той, хто найбільше триндить, той найменше робить (бо тупо не має часу працювати  ) Йдучи від протівного, виходить, що той, хто найменше триндить, той хоч щось робить. якась логіка у цему є ГомоУкраїнус написав: Блін, а як задрала та передвиборча макулатура... Ще один "плюс" кандидатам. я би пропонував її прямо на друкарні пакувати і здавати в макулатуру. Так буде менше шкоди для міста. Все рівно то ніхто не читає.
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 28 жовтня 2010, 14:47 |
|
|
БорМан написав: ГомоУкраїнус написав: Може я не правий, але якщо правда те, що той, хто найбільше триндить, той найменше робить (бо тупо не має часу працювати  ) Йдучи від протівного, виходить, що той, хто найменше триндить, той хоч щось робить. якась логіка у цему є ГомоУкраїнус написав: Блін, а як задрала та передвиборча макулатура... Ще один "плюс" кандидатам. я би пропонував її прямо на друкарні пакувати і здавати в макулатуру. Так буде менше шкоди для міста. Все рівно то ніхто не читає. +1 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 28 жовтня 2010, 16:51 |
|
|
ще оден спішит зробити добро людям. так шо 1 лисопада має бути усім вері гуд 
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 28 жовтня 2010, 17:01 |
|
|
БорМан написав: ще оден спішит зробити добро людям. так шо 1 лисопада має бути усім вері гуд так то він лише СПІШИТЬ...а от чи ВСТИГАЄ та РОБИТЬ ???
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 жовтня 2010, 21:22 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
дивився прямий ефір... виявляється, що Глушков взагалі майже не знайомий з Бортейчуком  жесть...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |