|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 13 червня 2010, 15:01 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Можу привести інший приклад не можу ніц сказати, бо не в темі  і про "писану задницю" також, бо не бачив... 
|
|
 |
|
 |
julio
|
Додано: 13 червня 2010, 21:14 |
|
|
exp написав: Шевчук видно хочу балотуватися в Думу...  Тому що загальні фрази + ноль конкретики - зброя "балотьорів". Там такий стіл був. Цей раз міг і пожувати спокійно. Хоча, колись він непогано співав. Душевно так.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 червня 2010, 21:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"...На столе кукольника в сгустке запекшейся массы лежит фигура, разделенная на две половины. С верхней половины «тела» стекает густая алая капля. Матрешка мертва. Окровавленные руки прячут ее в следующую скорбную фигуру, покрытую траурным покрывалом. Черная слеза крупной каплей покатилась из заплывшего глаза.  Что оставляет себе на память о России зарубежный гость, кроме фотографий и впечатлений? Это должен быть непременно сувенир, передающий колорит Руси, ее неповторимость и уникальность. И вот стандартный набор из матрешек, расписных шкатулок, шапки-ушанки и бутылки водки перекочевывает с уличных лотков и валютных салонов в рюкзаки интуристов. Но реалии таковы, что символом России для французов сегодня, реальным символом, нравится это или нет, является Владимир Путин. И первый вояж Путина в роли премьер-министра, стал темой особой подготовки для активистов правозащитной организации Amnesty International, которые решили вернуть пальму первенства Матрене. Активисты и волонтеры AIF (французского отделения «Международной Амнистии») восполнили «пробел» и встретили Владимира Путина русскими матрешками. Около 30 членов организации вышли вечером 10 июня на уличную манифестацию, гвоздем которой стал 40-секундный ролик под условным названием «Не дадим русскому шарму заставить нас забыть об ужасах». Матрешки, умытые кровью
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 18 червня 2010, 00:06 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 червня 2010, 23:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
А тим часом... "Главная цель нашего Комитета - содействие скорейшему международному расследованию убийства ФСБ(КГБ) Президента Польши,а также других преступлений ФСБ(КГБ) - таких, как взрывы домов в 1999-м, Чечня, убийства Александра Литвиненко, Анны Политковской, Станислава Маркелова и др. Содействие передаче преступников в руки международного правосудия - трибунал в Гааге. Комитет носит комплексный политико-журналистско-юридический характер". Международный Комитет "Катынь-2"
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 липня 2010, 10:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: В четвер у Києві відбудеться мітинг "обдурених політичних інвесторів" Арсенія Яценюка.
Громадяни України, які допомагали громадській організації депутата від НУНС, зажадають від нього звіту про те, куди були витрачені суспільні внески та внески у виборчий фонд, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
Лідеру "Фронту змін" буде передано лист з відповідною вимогою.
"Сьогодні є всі підстави вважати, що ви нас обдурили. Засоби, які вам довірили, були розтрачені вашими помічниками на власні потреби. Саме тому виборча кампанія була провалена", - цитує звернення до Яценюка агентство.
"Ми вважаємо себе співінвесторами вашого суспільно-політичного проекту і саме тому вимагаємо у вас звіт по всім витраченим коштам", - заявили ініціатори акції. www.pravda.com.ua це шось нове... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 липня 2010, 18:39 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
а шо , нормально , не став прєзідєнтом - ґані бабки , з працентамі...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 липня 2010, 23:05 |
|
|
А тим часом впевнено і послідовно, крок за кроком іде москалізація України... "Київрада перейменувала частину вул. Івана Мазепи на вул.Лаврську. За таке рішення проголосували 64 депутати, передає кореспондент РБК-Україна. Зокрема, перейменували ділянку вулиці І.Мазепи від майдана Слави до майдана Героїв Великої Вітчизняної війни." http://www.rbc.ua/ukr/newsline/show/kievsovet-pereimenoval-ul-i-mazepy-v-ul-lavrskuyu-08072010132500
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 09 липня 2010, 13:49 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Шеф, всё пропало. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 липня 2010, 23:51 |
|
|
Ґвавт!!! «Степан Бандера, українська мова та Чорноморський флот заважають Партії Регіонів отримати велику підтримку на Львівщині», - про це сьогодні, 14 липня, заявив директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.
Рейтинг Віктора Януковича та Партії Регіонів на Львівщині коливається на межі 5,2-6 %. До Львівської обласної ради Партія Регіонів може набрати 4,8-5,2 %. «Є чутки, що партія Регіонів поставила собі за мету набрати 20 %, але я не бачу, за рахунок чого вони можуть реалізувати свої плани. Якщо, наприклад, Віктор Янукович не підпише указ про скасування Героя України Степанові Бандері, то він втратить на Сході. Але набере на Заході», - прокоментував Олексій Антипович. «Тепер мешканці будуть обирати владу через призму власних інтересів, а не економічних. Тому не можу сказати, що збільшення цін на газ вплине на рейтинг Партії Регіонів, адже він і так малий. Тепер виборці орієнтуватимуться на ідеологічних мотивах», - зазначив Олексій Антипович. Аудиторія дослідження: населення Львівської області віком від 18 років і старші Вибіркова сукупність: 1200 респондентів (у т.ч. Львів – 400 респондентів) Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (facetoface) Помилка репрезентативності дослідження: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,8%, для значень близьких до 30% - не більше 2,4%, для значень близьких до 10% - не більше 1,7%". Степан Бандера заважає Партії Регіонів здобути Львівщину
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |