| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

nightfly
		 | 

Додано: 12 травня 2010, 17:42    | 

| 

Прізвище, Ім’я: 100%HATE

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Galka
		 | 

Додано: 12 травня 2010, 18:00    | 

| 

З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва

| 

БорМан написав: lucas написав: Заходьте, завжди раді    ! О - пора іти    Следующая форумивка в пицерии? А то что-то двно вы  не собирались, или просто в тихую собираетесь     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 17 травня 2010, 10:23    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Любомир

| 

доброго дня всім. є думка організувати перегляд фіналу Ліги чемпіонів у піцерії "Синьйор Помідор". отож, всіх бажаючих запрошуємо: 22/05/2010 у піцерію за адресою вул. Січових Стрільців, 25. початок матчу - 21.45 від вас-бажання і присутність, від нас-смачна піца, а пиво у подарунок   зомовлення столиків-20408 або пишіть у форум  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Славік)
		 | 

Додано: 18 травня 2010, 14:11    | 

| 

З нами з: 17 травня 2010, 19:11 Повідомлення: 25 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Славік

| 

| 

Хороша ідея ..А за столик тре шось платити ))??? 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 18 травня 2010, 21:44    | 

| 

| 

Славік) написав: Хороша ідея ..А за столик тре шось платити ))??? доброго дня. ні, не потрібно     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

agushuley
		 | 

Додано: 27 травня 2010, 11:14    | 

| 

З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 54 Звідки: Тарту/Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Гушулей Андрій

| 

lucas написав: доброго дня усім. З 12/05/2010 в наших піцеріях стартує акція "Пиво на халяву!". До кожної маленької піци безкоштовно наливаємо один кухоль 0,33 л холодного пива "Оболонь Світле", до великої - 2 кухлі. Заходьте, завжди раді    ! Ой не для всіх акція, не для всіх...    Ходимо з колегою кожен день на Валову, на обід. Вона не вживає, я за кермом, а в бідончик не наливають    Абыдна, даа? І ще питання, а коли на Валовій буде WiFi?  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 27 травня 2010, 14:17    | 

| 

| 

доброго дня. щодо бідончика, якщо маєте з собою тару-налиють обовязково   щодо WiFi-обіцяють за місяць/другий поставити...там технічна проблемка виникла...  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

nightfly
		 | 

Додано: 27 травня 2010, 22:13    | 

| 

Прізвище, Ім’я: 100%HATE

| 

2 gushuley Цитата: Ой не для всіх акція, не для всіх... ну знаєш Дахау теж був не для всіх :Р Цитата: І ще питання, а коли на Валовій буде WiFi? 1. то Пекарська btw 2. ундер процесс варіння оптик, усьо asap 2 lucas Цитата: там технічна проблемка виникла...  то не проблемка а традиційний процес проходу нових районів (з злими бабцями та архітектурними шедеврами замість горищ) =) PS а чом в вас дівчата на телефоні настільки сильно надресовані попереджати, що кальцоне-закрита має трохи нестандартний формфактор?  Вечеряю нею частенько - давно мучить цікавість чим спричинені лекції на тему "а ви знаєте як вона виглядає"?  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 28 травня 2010, 09:15    | 

| 

| 

nightfly написав: 2 gushuley Цитата: Ой не для всіх акція, не для всіх... ну знаєш Дахау теж був не для всіх :Р  ну ми стараємося    , команду дав, пиво будуть наливати і у власну тару на виніс.... nightfly написав: 2 gushuleylucas Цитата: там технічна проблемка виникла...  то не проблемка а традиційний процес проходу нових районів (з злими бабцями та архітектурними шедеврами замість горищ) =) угу...просто незнав як це правильно пояснити   nightfly написав: 2 gushuleyPS а чом в вас дівчата на телефоні настільки сильно надресовані попереджати, що кальцоне-закрита має трохи нестандартний формфактор?  Вечеряю нею частенько - давно мучить цікавість чим спричинені лекції на тему "а ви знаєте як вона виглядає"? спричинені кількома неприємними випадками з клієнтами...тому стараємося не наступати на одні і ті самі граблі більше десятка разів    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 01 червня 2010, 13:05    | 

| 

| 

доброго дня всім. з 11/06 у піцерії "Синьйор Помідор" починаємо трансляцію УСІХ матчів фінальної частини ЧС 2010 у ПАР. - великий екран (тв будуть у 2 залах) - смачна кухня - БЕЗКОШТОВНЕ ПИВО !!! (у межах діючої акції ""Пиво на халяву!") отож, всіх бажаючих запрошуємо у піцерію за адресою вул. Січових Стрільців, 25. початок матчів - 14-30, 17-00 та 21-30 роклад матчів, додаткова інформація та замовлення столиків-20408 або пишіть у форум ПС найближчими днями у наших піцеріях має появитися у продажу розливне пиво ОБОЛОНЬ ЖИВЕ !  отож, радо запрошуємо    

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |