|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 05 травня 2010, 22:48 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
до сраки та книжка, якщо звичайно папір не твердий , хто хоче , той курить , хто не хоче нє, по моєму так... а чуваку тра було її продати , от і не поскупився на рекламу...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 05 травня 2010, 23:53 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: а чуваку тра було її продати Певно неставало бабла на сигарети... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 травня 2010, 08:55 |
|
|
myrko написав: Певно неставало бабла на сигарети...  ага , і на бухера таки ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 06 травня 2010, 09:35 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Ой какие же вы редиски человек старался, писал, чтоб уму разуму народ набрался, а вы взяли и всё опошли 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 травня 2010, 10:01 |
|
|
чєловєк у першу чергу думав , шо би таке написати , аби за то багато бабла нарубати , а не допомогти чєловєчєству , а тим більше американець ... ага , зрробить він тобі щось за безплатно , зачекай...
|
|
 |
|
 |
Славік)
|
Додано: 18 травня 2010, 15:30 |
|
З нами з: 17 травня 2010, 19:11 Повідомлення: 25 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Славік
|
Незнаю як хто але мені здається шо куріння це лічна справа кожного ...Хоче курить хоче нє..
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 18 травня 2010, 16:22 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Ніби і справді особиста справа. Тільки людина - тварина зграйна, доводиться враховувати інтереси як зграї вцілому, так і окремих її особин. От, наприклад, моя "особиста справа": я не хочу щоб навколо мене в радіусі 100 000 км ніхто не смітив. В тому ряді - недопалками. Невже так важко кинути у спеціальне місце?
|
|
 |
|
 |
Славік)
|
Додано: 18 травня 2010, 19:50 |
|
З нами з: 17 травня 2010, 19:11 Повідомлення: 25 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Славік
|
Деколи ше важко найти це спеціальне місце 
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 18 травня 2010, 22:26 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
ГомоУкраїнус написав: Ніби і справді особиста справа. Тільки людина - тварина зграйна, доводиться враховувати інтереси як зграї вцілому, так і окремих її особин. От, наприклад, моя "особиста справа": я не хочу щоб навколо мене в радіусі 100 000 км ніхто не смітив. В тому ряді - недопалками. Невже так важко кинути у спеціальне місце? Я не хочу щоб пахло біля мене шанель №5 і що дальше ?
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 27 травня 2010, 20:48 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
vmateychyk написав: Я не хочу щоб пахло біля мене шанель №5 і що дальше ? А дальше то, що в реальності ніяких так званих особистих справ не існує. Я ж написав Цитата: доводиться враховувати інтереси як зграї вцілому, так і окремих її особин. тобто палити не тільки коли хочеться, але й тоді, коли це не заважає навколишнім, коли їж соняшник, морозиво або палиш - за 30 сек до того, як "кінчити" пообзиратися, де ж подіти обгортку і не кидати її під ноги, коли користуєшся парфумами - то не погано б було знати етикет щодо їх використання (якщо я не помиляюся, коли людина не рухається, аромат повинен розповсюджуватися тільки в "зоні приватного простору"). Славік) написав: Деколи ше важко найти це спеціальне місце  Пригадалося, коли в Парижі, в зв'язку з загрозою терактів заблокували всі смітники (закрили кришками), то люди лишали сміття просто біля них (більше не було де), хоча ніби є всі підстави смітити будь-де. Виховання... Про боротьбу з тютюнопалінням в Україні: Українка визнана найкращим борцем проти тютюну у світі
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |