|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 13 квітня 2010, 01:21 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Вчора в Угорщині відбувся перший тур парламенських виборів. У Угорському парламенті 386 місць. Після першого туру перемогли місцеві "помаранчеві" - політичний блок парій FIDESZ("державницька партія") і KDNP(християнські демократи): 206 місць; на другому місці - до тепер владна MSZP(соціалістична партія): 28 місць; на третє місце вийшла нова партія JOBBIK(ультраправа націоналістична партія, або, як їх уже охрестили москалі: "националисты-антисемиты"): 26 місць; і остання з прохідних у парламент - LMP(нова партія, яка вийшла на вибори під ліберальними гаслами, піпл в основному купився на назву - дослівно абвіатура: "може бути інша політика", аби багато не розводитися, скажу лиш, що прізвище партайгеносса - Шіфер, :wink: тай підемо далі): 5 місць. За вакантні місця, (а в Угорщині досить комплікована система виборів - голусується як за партійними списками, так і за окремих кандидатів) буде продовжуватися боротьба в другому турі, власне між окремими кандидатами, на місцях де жоден з кандидатів не набрав 50% голосів.
Власне на фоні останніх рішень соціалістів в соціальній сфері, а також колапсуючої мадярської економіки перемога FIDESZ-у не є несподіваною, тим більше, що вони вже два рази були при владі і не без певних успіхів, правда це було на фоні світового економічного розквіту, а як вони закеруют у кризовій ситуації, це велике питання? Та й для прийняття важливих державних рішень, їм потрібно обсягти 2/3 парламенту.
Закономірний також і успіх націоналістів, власне через соціальну політику: в Угорщині велика грошова допомога надається безробітним багатодітним сім'ям, а до таких належать більшість циганських сімей. Якщо дитина неповноцінна, потребує додаткового догляду - сума збільшується (за неперевіриними фактами дійшло до того, що цигани вже знають на яке місце живота вагітній треба натиснути, аби вийшов дебіл). Ці люди як правило з початковою освітою, або взагалі без; тобто на роботу їх візьмуть лиш на мінімальну зарплату, а сума "за дітей" десь наближається, а у деяких випадках і перевищує останню. Тобто, як кажуть мадяри: "цигани х.єм бабло з держави виколачують", ясно що за рахунок податків з працюючого населення. Цією ситуацією користаються певні політичні сили.
Ясно, що ні FIDESZ, ні "фашисти" не будуть проявляти дотеперішньої любви соціалістів к Расєї. А в теперішній Угорщині, в дуже багатьох підприємствах (правда, не настільки, як на Україні) мають (чуть не написав "лапи") капіталовкладення (через третіх осіб і фірм) "Путін і кампанія", з окрема і в Міжнародному будапешському аеропорті. Ох, здається, ще будут падати літачки, як грушки.... Хоч пішки ходи, чесне слово...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2010, 08:54 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
То на мій погляд прослідковується історична закономірність. Тобто коли у Росїї до влади приходять такі що своїми діями на-гадують камуністів-сталіністів, то у Европі на перші плани виходять фашисти . Просто автоматичне збалансування політичної ситуації.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 13 квітня 2010, 17:10 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Капітан пише:
Тобто коли у Росїї до влади приходять такі що своїми діями на-гадують камуністів-сталіністів,
Батьку, ти коли останній раз був на Кацапщині? На парканах багато чого пишуть, а ти як мала дитина віриш. :(
Цитата: Капітан пише:
на перші плани виходять фашисти
У одній країни приходять, у другій відходять. Діалектика. Середня температура по лікарні нормальна. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2010, 22:22 |
|
|
Парканним чтивом я не цікалюся, але якщо взати до уваги те що Росія майже 20 років у стані війни знаходиться .... Чи про це ти на парканах не читав?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 14 квітня 2010, 00:30 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Yury пише:
Quote Капітан пише:
на перші плани виходять фашисти
У одній країни приходять, у другій відходять. Діалектика.
Ви пишете так, ніби дійсно до влади в Угорщині прийшли фашисти. Якщо не звернули увагу, у моєму повідомленні всі ці терміни взяті в лапки, і ще раз підкреслюю, що ці ярлики присвоїла деяким партіям "жовта преса". :bt:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 квітня 2010, 01:19 |
|
|
Я то пишу не тому , що до влади у Мадярщині прийшли фашисти , а тому , що така тенденція прослідковується у всій Европі.. не лиш в Угорщині... І політика европарламенту цьому співдіє.. я про надання емігрантам , де факто , більших прав як громадянам.. це людей таки заїдає. І наслідки таки незабаряться...
...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 14 квітня 2010, 01:24 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Капітан,
Якщо навіть і так, то яке відношення має війна до сталінскіх порядків? :shock:
Лише бракує меня вображення, аби збагнути всю глибину твоєї думки.
Я так зрозумів, що дуже давно не був, якщо взагалі колись був.
Якщо прочитаєш десь, що по Нєвському ходять ведмеді, доповідаю, а ні разу не бачив. :idea:
myrko,
Друже, я перепрошую, не читав, дуже багато тексту. Довірився Кепу.
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 15 квітня 2010, 00:49 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: Yury пише:
Довірився Кепу довіряй, но пльовіряй! :?:
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 15 травня 2010, 18:32 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Йуля скидывает Пєтушару с трона [эпичєскоє картино] 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 травня 2010, 19:13 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |