Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Сторінка 34 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 132  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 березня 2010, 17:25 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Це вже історія, сучасниками якої ми є.

постать - так, історія; його вчинки і дії, провали та успіхи - так, історія... І ми історія, тому що обрали чи не обрали його...
Але срач в "камментах" - теж частина історії, сумнівні (куплені/продані) соцопитування - теж частина історії? Оцінку може поставити тільки суд, який міг би його засудити/оправдати. Народ оцінює його діяльність тільки по внутрішніх переконаннях, лозунгах та бруду які несуть конкуренти чи прихильники, не аналізуючи нічого (більша частина народу), яким скажи - "Я патріот! Слава Україні!" і всьо вони загризуть один одного та ворогів але підтримають твою кандидатуру. Або скажи "Русскій язик - втарой, ми братья с расєєй. 2К грн - мінімальная пенсия" і тебе незадумуючись підтримають інші...

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Поділитися думками з цього приводу нікому ще не завадило. Як і "робота над помилками".

якби ми ділились думками з цього приводу, і зважали на їхні помилки то ні ВАЮ, ні ЮВТ, ВФЯ до влади б не були допущені... А це або надавання н-ного шансу виправитись, або сліпа віра в наївні слова, або богопоклоніння... А так ми попереливали з пустого в порожнє і далі пішли за них голосувати... Це максимум чим закінчується моральним задовлення любителям погнати, а не оцінкою і висновками... Щодо ВАЮ, яку б оцінку народ йому не виставить - все одно він залишиться призидентом, оскільки імпічменту йому ніхто не оголосив... Тому якось байдуже... А от чи виконав чи не виконав він того що мав виконати - кожен бачить по своєму.

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
ё-маёоо... Мало?

5% яких він отримав достатньо для I'll backу, і з його висловів "Я йду, щоб повернутись" - він не збирається іти... Так що хочемо ми чи не хочемо... А оцінка то таке... Одні плюсують за Бандеру, інші мінусують, одні плюсують за те що російська мова не стала 2 державною, інші мінусують, одні плюсують що ми повернулись до росії 5 точкою, інші мінусують, одні винять його в малій заробітні платі та кризі, інші закривають на це очі - але ніхто не проводить реальної, незаангажованої критики. А хто проводить - того не слухають, адже легше показати людям відсотки, які нічого не означають, але в кожного в голові намалюють певну картину, ніж реально розповісти про речі.

то таке - можна довго про те говорити... Він поганий - влада супер, влада - погана, він - супер... Факт є фактом що в будь-якому розкладі погане + добре = погано (виведено із рівності І + Х = Х, де І - істина, Х - хиба). І при суперському президенті, поганій владі - толку не буде, як і при навпаки... А розганяти все це збіговисько - народ здається не збирається, адже легше "зробити висновки та оцінки" в теплій кімнаті, в мягкому кріслі, легше вибрати менше зло, легше когось знайти винним ніж запустити операційну систему "мозг"

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 березня 2010, 18:56 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
SPY пише:
Але срач в "камментах" - теж частина історії, сумнівні (куплені/продані) соцопитування - теж частина історії?
чому ні? Хіба не за те гноблє так совіцьку владу, що вона "підчищала" ту історію як їй треба? Чи Ви вважаєте, що українцям в своїй історії мож робити все що хош, бо то "є наше"?
Цитата:
SPY пише:
Оцінку може поставити [U]тільки[/U] суд, який міг би його засудити/оправдати.
з якого переляку?
Суд нехай втручається, коли суб'єкт явний кандидат на лаву підсудних.
А оцінити мені ніхто не може заважати. І ніколи. За п'ятибальною даю йому 4+. Я вже написав.
Цитата:
SPY пише:
5% яких він отримав достатньо для I'll backу, і з його висловів "Я йду, щоб повернутись" - він не збирається іти...
це серйозно? Я розумію, що хтось може собі глотку посадив вигукуючи "ю! щен! ко!", але це не найбільший обман з тих які ще доведеться пережити.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 березня 2010, 20:47 
Офлайн

ГомоУкраїнус, чи то я дурак, ти то ми дивимся на одне і теж різних сторін. Скоріше перше чи не так?

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Цитата:
SPY пише:
Але срач в "камментах" - теж частина історії, сумнівні (куплені/продані) соцопитування - теж частина історії?

чому ні? Хіба не за те гноблє так совіцьку владу, що вона "підчищала" ту історію як їй треба?[/QUOTE]
Я думаю коменти, типу "ти дурак! Нє ти дурак!", крім того що не додають поваги до автора, не змінять хід історії...
туво тупо срач, з використанням всього відомого їм лексикону. І кожен правий, того що шле свого соратника, (сокамерника, співвітчизника) у далекий трьохбуквенний багатовимірний простір...
Так! Такі коменти мають право на існування! Вони висказують свою думку і цим входять в історію! Хтось із того натовпу щось розумне написав? А кожен, день як на роботу виходять постити-срати і так срання до поки не закінчиться робоча зміна.
А тим часом історію пишуть не читаючи тих коментів. Я думаю можливість брати участь в таких срачах, не робить кращою історію! А коментів нормальних - нема, то виходить всі нормальні люди або мовчать, або виходить всі ненор...?... Так можна сказати - людям наболіло... Писати такі коментарі! "Хвала Ющенку-Ганьба Ющенку" - те саме що битись об стінку - ефект нульовий і нічого не міняється... І ви кажете, що ці люди що пишуть коментарі - діляться думками і працюють над помилками? Сумніваюсь...
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
з якого переляку?

Конституцію почитайте, розділ 5. (ст.105 п.3) Оцінку Ви ставити можете, але для себе. А з того ефект такий, як студент, у відповідь на 2 в журналі, скаже викладачу подумки "пару ласкавих" і йому легше стане. тому як я казав оцінку президенту може дати тільки КСУ (ст.111) або нота протесту (від іноземних глав), або пшиком від дописувачів. Оцінювати вам ніхто не заважає, але від того він не перестане бути президентом і не буде гірше жити, покладіть ви йому хоть 4+, хоть 1.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
це серйозно? Я розумію, що хтось може собі глотку посадив вигукуючи "ю! щен! ко!", але це не найбільший обман з тих які ще доведеться пережити.

Хтось визнає, що 2004-5, кричав такі речі і не соромиться це визнати. Плюс я би просив, з Вашої сторони не переходити на особистості в контексті. Я зараз дуже таки сумнівають, що НУ (а головою партії буде далі ВАЮ (взято з оф.заяв)) не набере 3% рубіж. Інше питання, що він вже не досягне таких масштабів та повноважень яких мав.

Щоб Вам там не здавалось - я зараз говорю не в захист самого Ющенка, після бійки, кулаками не махають. І зараз можна критикувати скільки влізе і від того, ті 5 років, що були втрачені чи навпаки багато принесли хорошого - вже не перепишуться. Зараз мета - не дати новому Президенту допускати помилок, які допустив старий. А критикувати про те що сталось - вже нічого не змінить... Поганий він, не зробив, що обіцяв - так не голосуйте за нього і не пройде він більше до влади, а дайте шанс іншим, хто більше на це заслужив, на вашу думку. Хороший - проголосуйте підтримайте. А зараз вся ця критика - пусте махання після бійки кулаками. Коли всі знають всі промахи, але про нового ще нема що говорити - то будемо мусолити старого, поки новий не прогрішиться. Мені теж б хотілось, щоб люди прочитавши будь-які статті - робили висновки, але на жаль, вони нічого іншого крім котіння бочки на будь-кого не вміють...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 березня 2010, 21:14 
Офлайн

Цитата:
SPY пише:
Хтось визнає, що 2004-5, кричав такі речі і не соромиться це визнати.
вас використали. Тут нема чого соромитися. Таке відбувається всюди і завжди.
І добровільне перебування під зомбовпливом невизначений час - горе чисто особисте.
Але я Вам не заздрю. До того ж абсолютно щиро.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 березня 2010, 02:37 
Офлайн

ГомоУкраїнус, мене використали, Вас - ні. Жили ми в одній країні. Канєц дискусії, Ви мудрий я- дурний, що і треба було доказати. Схиляю голову :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 березня 2010, 02:47 
Офлайн

Чекай, збігаю за сокирою... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 березня 2010, 04:11 
Офлайн

я зі своєю прийду, тільки в мене як я самий - сокира тупа... мені ж гірше...
чого я не ріс, такий мудрий як дьядья...? Ніхто б мене не використував, а я всім доказував, які вони дураки :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 березня 2010, 05:22 
Офлайн

Повідомлення: 5158
SPY, не переймайся тим - усе в цему світі відносно, і не кожен, хто вважає себе мудрим є таким насправді. :D

Сократ казав - "я знаю , що я нічо не знаю" , а він був гіби не дурний чоловік :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 березня 2010, 12:05 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Цитата:
SPY пише:
Зараз мета - не дати новому Президенту допускати помилок, які допустив старий

[QUOTE]ГомоУкраїнус пише:
Я розумію, що хтось може собі глотку посадив вигукуючи "ю! щен! ко!", але це не найбільший обман з тих які ще доведеться пережити.[/QUOTE
Наївні! Ні цей ні той собі не належать. І тупо виконують вказівки своїх татусів! І це не називається продажністю. Така тепер Конституція, яка не дозволяє всунутися в політику без дуже великих грошей (читай татусів).
А хто зміг влізти, того КАМАзом...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 березня 2010, 12:23 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Із стрічки новин:
«У Великобританії три курки і півень змогли самостійно відбити напад лисиці. При цьому в запеклій сутичці хижачка отримала смертельні травми і померла на місці побоїща».
Може і нам перестати нити про президентів та депутатів і нарешті щось зробити? :)

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 34 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 132  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення