Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Гумор

Сторінка 107 з 206 [ 2055 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 206  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 лютого 2010, 18:11 

Два куми копають на городі велику яму. Підбігає маленький син одного з них:
- Тату, тату, а то ви яму для москаля копаєте?
Кум, загордившись, – другому:
- Ач, таке мале, а вже газда!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 лютого 2010, 22:36 
Офлайн

Повідомлення: 1556
У кабінетах працівників МВС, Прокуратури, СБУ та Військової Контррозвідки, відтепер висітимуть портрети Януковича з дописом:
"Зона! Краща кузня президентів країни!"

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 лютого 2010, 22:39 
Офлайн

Отакий віршик знайшов (мова оригіналу):

Янукович - это личность, в которой
замыкается мира картина,
совмещается фауна с флорой,
сочетаются дуб и скотина..

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 лютого 2010, 21:13 
Офлайн

На останньому засіданні Верховної ради внесені зміни до конституції.
Для зміцнення трудових династій вводиться нова посада:
Президент України (молодший)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2010, 11:52 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Пан приїжджає в свій маєток. Наступного дня йде з управляючим і оглядає свої володіння. Йдуть стежкою, яка несподівано упирається в струмок. Пан :
- Слухай, Гаврило, до наступного мого приїзду в маєток, зроби так, щоб ми могли цей струмок по сухому перейти - місток зроби або дошку звичайну кинь, а то приємна прогулянка псується.
Неділю пан в цьому маєтку побатярив і виїхав. Через рік знову приїжджає, знову роблять з управляючим обхід, підходять до струмка, а там нічого зроблено. Пан зітхає і мовчки заїжджає управляючому у вухо. Той падає, пан мовчки йде!!!!! Наступного дня пан пішов на полювання, підходить до струмка в гумових чоботях, а там красивий міст гламурно розписний . Кличе управляючого:
- Послухай, Гаврило. Як так, рік не могли дошку кинути, а тут за ніч зробили таке, що декому і за рік не підсилу зробити?
- Не було твердої команди, пане!!!!

Молодий хлопець в кафе п'є каву і дивиться на красиву дівчину за сусіднім столиком. Нарешті вирішує підійти:
- Дівчино, а можна до вас присісти?
Дівчина на все кафе:
- ТА НЕ БУДУ Я З ТОБОЮ СПАТш!!!
Люди заусміхалися. Хлопець, почервонівши, повертається до свого столика. Тут до нього підсаджується ця ж дівчина:
- Ви, звичайно, вибачте, але справа в тому, що я психолог і пишу дисертацію на тему "Поведінка різних типів людей у неадекватних ситуаціях".
Хлопець, раптово, на все кафе:
- ЩО?! ДВІСТІ БАКСІВ?!

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2010, 13:23 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
:lol: ади як просто мож "віддати"

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 лютого 2010, 19:50 
Офлайн

В Україні закінчились вибори, а разом з ними гроші на пенсію, вода, газ і світло.
Хочу знову вибори! ://:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 лютого 2010, 19:57 
Офлайн

Добрий вечір, дорогі мої!
Завершилися президентські вибори в США, і я хочу низько вклонитися всім, хто підтримав мене і Сару в цей складний час. Ми отримали тисячі теплих листів зі словами: "Сара, ми тебе любимо!" І нехай у вас не буде жодних сумнівів, що ми з вами перемогли!
Але наші опоненти продемонстрували свою неготовність обиратися за чесними демократичними правилами. Вони прекрасно усвідомлювали, що не мають шансів завоювати симпатії більшості людей законним шляхом.
Ми не втратили жодного миті. І сьогодні я можу твердо сказати вам, що вибори в США були сфальсифіковані. Нам вдалося відкрити за рішенням суду ділянки в афроамериканському Гарлемі для того, щоб перерахувати голоси. Ми були шоковані тим, що на всіх без винятку ділянках юридично встановлені фальсифікації від 3% до 8% на користь Обами.
Маючи всі докази, я прийняв єдино можливе рішення - оскаржити результати виборів у суді. Я буду на підставі юридичних аргументів захищати нашу державу, ваш європейський вибір. Чи не піти сьогодні до суду означає здати США афроамериканському криміналітету без бою. Я хочу чітко заявити: Обама - не наш Президент.
І ще одне, що спонукає мене йти до суду. Навіть ще до оголошення остаточних результатів виборів Обама зробив ряд різких антиамериканських заяв, які прямо суперечать інтересам американців європейського походження. Його плани надати діалекту афроамериканських карних злочинців та хамів офіційний статус - це пряма загроза незалежності нашої держави. І це тільки початок.
Саме тому я готовий і здатний боротися. Я був і залишаюся з вами.
Слава Америці, слава героям Ку-клукс-клану!
Джон Маккейн.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 лютого 2010, 16:03 
Офлайн

Повідомлення: 56
Ющенко: "От як же я не люблю оцей москальський місяць "іюль". Ось послухайте: "первоє - і Юля, второє - і Юля" ...и так цілий місяць!"

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 лютого 2010, 19:43 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Пояснення в міліційному протоколі.

26 травня, я Ковалів Сергій Петрович, супроводжував дружину на прогулянці з новонародженою дитиною. На дитячому майданчику розпивали спиртне молоді люди, в кількості двох дівчат і двох хлопців. Їх крики розбудили мого сина і він заплакав. Заспокоїти його не вдавалося оскільки молоді люди весь час голосно сміялися матом.

Я підійшов і попросив обговорювати свої проблеми тихіше. На що дівчата почали нецензурно ображати мою дружину а молодий чоловік з татуюванням відповів, що проблеми я вже знайшов, після чого встав і вдарив мене в груди.

Не бажаючи вплутуватися в бійку, я вирішив пояснити йому що він подає поганий приклад товаришам і махнув рукою в їх сторону. Якраз в цей час молодий чоловік подався вперед щоб знову мене вдарити і випадково натрапив собою на мою руку. Після чого його раптово зморила втома. І він приліг відпочити в пісочницю. Різка зміна положення із стоячого в лежаче підвищила його артеріальний тиск, і у нього пішла носом кров. Лікарі говорять, що артеріальний тиск це проблема нашого століття і як виявляється навіть молодь зараз схильна до цієї страшної недуги. Друзі хлопця стали дуже за нього хвилюватись, так сильно що навіть схопилися і побігли в різні боки. Їх крики привернули увагу міліцейського патруля, який і забрав мене до зясування обставин.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 107 з 206 [ 2055 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 206  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Гумор

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення