|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yury
|
Додано: 12 лютого 2010, 10:55 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Капітан пише:
як повідомив про покупку..
Вартість не забув поділити на два? :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 лютого 2010, 10:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: БорМан пише:
і як - втішилася?
Зпочатку звуковий драйвер загубився, потім система загрузила звідкись новий , але набір звуків , що видала її відеокарта , був якпорівняльна таблиця, потім система трошки підвисла , перезавантажилася , і все прийшло до норми.... мені самому аж дивно стало . Ну може , ще нині якісь збої будуть , але то вже таке , головне вже позаду. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 12 лютого 2010, 11:05 |
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 лютого 2010, 11:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Еволюція...

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 лютого 2010, 16:49 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан, вітаю у клубі ! Тепер уже нас двоє з цією моделлю! :ck:
Я теж довго метався між соньками, а потім між цим і D5000, все-таки, вибрав цей, а "зекономлені" вклав у 55-200mm f/4-5.6G ED AF-S DX NIKKOR (ну не люблю я ходити пішки, Yury :D ). Зразу скажу, хоч не коректно порівнювати об'єктиви з різними фокусними відстанями, "малює" він краще як kit. Удачі і успіхів!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 лютого 2010, 17:39 |
|
|
Ще трохи поофтопимо...
Цитата: Капітан пише:
потім система загрузила ...
Ха, як кажуть в Одесі: " цєбє ишо павєзло"; у мене дві "системи" зразу без перезагрузки почали видавати "рахунки", які їм потрібні, щоб не почуватися в даному випадку "ущємльоннимі". Скажу, що цифри набагато перевищували вартість фотіка і об'єктивів. От, одній "системі" тепер тра готувати поїздку в Париж...
:D
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 12 лютого 2010, 17:55 |
|
|
Цитата: myrko пише:
55-200
Батьку маю, лише 80-200. Майже не використовую. Після фіксів - мутне скло. Тільки у крайньому випадку.
Довгий фокус склющує картінку, душить перспетиву, тому треба обережно. Дірочка дуже мали, фон не розмиєшь.
сотка макро 2.8

|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 лютого 2010, 17:57 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
От, одній "системі" тепер тра готувати поїздку в Париж...
це тобі ше повезло, а могла би захотіти якоїсь екзотики по типу Карибів, Балі чи яких інших Мальдивів :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 лютого 2010, 22:00 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
Quote myrko пише:
могла би захотіти якоїсь екзотики по типу Карибів, Балі чи яких інших Мальдивів
А шо, думаєш, не хочуть? :D
Цитата: Yury пише:
Quote myrko пише:
Після фіксів - мутне скло. Тільки у крайньому випадку.
Мені потрібне теле, бо я багато фотографую виступи діток по різних клубах, тут без нього ніяк.
Взагалі-то, ти своїми словами підтримуєш легенду, що фікси кращі за зумів. Не зовсім правильно. Добрий фікс просто дешевший за добрий зум. Я спілкуюся з професіоналами, в т.ч. нашими "театралами", вони теж користуються зумами. Уяви ситуацію, коли фотографуєш генеральну репетицію і тра "зняти" неповторний вираз обличчя актора (крупний план), роботу акторів у парі, і вигляд цілої сцени - і це все на протязі кількох хвилин. Про ніякі заміни об'єктивів не може бути й мови, а фотіків може бути лиш два: той що в руці та інший, інакше заплутаєшся. От на одному стоїть ширококутник, а на другому - телезум. Правда у їхньому випадку це світлосильні зуми, вартість яких в цифрі з багатьма нулями...
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 12 лютого 2010, 23:45 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
купив Nikon D3000,
Блин, только узнала, что мне мои мужики на ДР хотели такой же купить а я отказалась.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |