|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yury
|
Додано: 08 лютого 2010, 13:30 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Капітан пише:
цево Live View
Можливість цілиться ще й по екрану, як на мильницях.
Насправді буває дуже користна функція, коли треба зняти дуже знизу або з гори. :cl:
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 08 лютого 2010, 13:43 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
і ше цево Live View
Live View в зеркалках, це "мильничний атавізьм". Справа в тому, що при Live View автофокус може працювати тільки в одному режимі, вдасне в тому мильничному, а значить повільно... Ну коли вже дуже тра монітора на шарнірах...
У моєму випадку, коли вибирав між дешевшою і навочочистою камерою, то звертав увагу на тип матриці (sensore immagini) традиційний CCD, чи новіща технологія CMOS. (У мене побєділа традиційна любов до дєшєвізни :D) , обидві технології мають свої плюси і мінуси - вирішувати тобі самому. А на різні інші прибамбаси дійсно не дуже варто звертати увагу: за любе незначне "усовєршенствованіє" хочуть конкретні бабки.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 лютого 2010, 13:50 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Yury пише:
Насправді буває дуже користна функція, коли треба зняти дуже знизу або з гори.
Ага , пару раз зтикався з таким , шо або лягати приходимлося , або фоткати навмання...
а той Live View, ну не знаю.. одні пишуть , що покращує зображення по контрасності, але у такому випадку апарат справді працює як мильниця... з хорошим обєктивом... Блін така фіґня , а стілько всього на верхи вилазить. Добре колись ,купив ФЕДа і чистий спокій.. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 08 лютого 2010, 13:56 |
|
|
Добре колись ,купив ФЕДа і чистий спокій.. Ага, "тай порпайся у хімікатах", як сказала моя дружина, що забув їс уже...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 08 лютого 2010, 14:13 |
|
|
одні пишуть , що покращує зображення по контрасності,
Щось справжні вуйки дуже сумліваються, що воно має якийсь вплив на якість фоток. :D
Я далі не читав ТТД, але скоріше всього такий фотік ще й відео має дозволяти робити.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 лютого 2010, 14:37 |
|
|
рє , відео він не пише.. а воно мені і не тра маю дві відеокамери... Фотоапарат має фотографувати , файно , а нє робити трошки відео і трошки фото.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 лютого 2010, 15:11 |
|
|
Ще є 300-ка , у неї таки екран повертається і той пережиток є.. і по ціні вона по середині між цими двома..
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 лютого 2010, 15:13 |
|
|
Цитата: myrko пише:
як сказала моя дружина, що забув їс уже...
та нє.. десь до тепер є тоті кюветки , фотобачок.. червоне світло і жовто-зелене... :D
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 08 лютого 2010, 16:31 |
|
|
300
Великолепный зеркальный фотоаппарат любительского класса с 10-мегапиксельной матрицей, встроенным стабилизатором изображения, поворотным 2,7-дюймовым ЖК-дисплеем и режимом Live View
330
Компактная цифровая зеркальная камера любительского класса с 10-мегапиксельной матрицей, оптическим стабилизатором, системой защиты матрицы от пыли и поворотным 2,7-дюймовым ЖК-дисплеем с режимом Live View.
З цих двух я за 330. :wink:
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 09 лютого 2010, 00:20 |
|
|
Цитата: Yury пише:
системой защиты матрицы от пыли Так, це не така вже й дурниця, як може здатися на перший погляд...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |