|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 11 січня 2010, 13:10 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Капітан, піст, ніби закінчився, законодавству про еротику не суперечить... Крім того маєте ПРАВО стерти, або перенести в закриту тему... :? :?:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2010, 22:04 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Старший_брат пише:
Крім того маєте ПРАВО стерти, або перенести в закриту тему...
Я то пишу до того , абисте не ввійшли у смак і не написали щось моцніше. :D Би сторонські люди не думали же шо ми не чемні... :bc:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Pal-Palych
|
Додано: 13 січня 2010, 09:33 |
|
|
Цитата: Старший_брат пише:
Один Mент рекомендує іншому:
- Прикинь, є новий метод, щоб займатися сексом! Учора випробував. Трахаємося з дружиною. В улюбленій позі. Чую: у мене оргазм підходить і в неї підходить. Ну, я табельну люфу з-під подушки дістаю, і в стелю - БА-БАХ!!! Разом закінчили. Просто супер! Спробуй - не пошкодуєш.
Наступного дня знову зустрічаються, і товариш накидається на нього з лайкою - мало не з кулаками.
- Та почекай, розкажи, як справа було!
- Да, блін, займаюся з дружиною любов'ю в ЛЮБшМІЙ позі, ну, як ти говорив. Чую: у мене підходить і в неї ось-ось оргазм. Я табельний стовбур з-під подушки дістаю, і в стелю - БА-БАХ!!! Так мало того, що кінець мало не відкусила, так ще й на обличчя насрала!
Старший Брат, сльозами вмився, поки читав оце витвiр ))))))))) Ледь з-пiд стола вилiз...
_________________ NEVER GIVE UP!!!
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 13 січня 2010, 09:49 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Та цьому бойану вже о 93-му було 100 років.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 18 січня 2010, 18:24 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Дорослі не вірять в Діда Мороза.Вони читають метеопрогнози і ходять на вибори...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 січня 2010, 22:16 |
|
|
Міліціонер зупиняє машину. З машини виходить захмеліла панянка .
Міліціонер: - Так, їзда в нетверезому стані.
Дівчина: - Сам ти їзда....
- Шановні пасажири! Екіпаж вітає вас на борту нашого авіалайнера. За комфорт і безпеку польоту командир екіпажу піднімає свій перший тост!
Авіакомпанія Юнайтед Ейр ледь не звільнила одного веселого стюарта, який при приземленні літака і подачі трапа, не знайшов нічого розумнішого, ніж сказати по гучному зв'язку:
-....хто останній – прибирає літак!
Чим викликав справжню паніку серед пасажирів.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 19 січня 2010, 15:22 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
:D...
Було село, у якому жили як українці, так і росіяни. Прийшла зима - 19 січня - українці святкують Йордан. Наготували багато смачної їжі, приймають один одного у гостях, весело колядують, а бідні росіяни сидять у себе вдома та ще й голодні. Отож, питають вони одного доброго чоловіка, що їм робити, як зайти до українців у гості, а той їм і каже :"Заходьте до них у хату та й вітайтесь: Христос Хрестився!
Тоді українці запросять вас до столу, адже вони щедрі люди". От і пішов росіян так як порадили.
Але через кілька хвилин росіян, вибігає з домівки, та такий наляканий.
От і питає його чоловік, який давав пораду, що сталося а він розказує :"Зашол я сказал, как учили, а они все хором ”Славімо єво!”, - а не поймают!!!
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 20 січня 2010, 13:50 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Вопрос армянскому радио:"Что такое CO2?"
Ответ.
По русски углекислый газ.
По украински кислород.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 січня 2010, 12:24 |
|
|
В мене запитання: У якій руці повинен тримати вилку джентльмен, якщо в правій він тримає котлету?
Якщо страуса лякати з частотою 50 герц, його можна використовувати як відбійний молоток.
Пік оптимізму – це коли 16-тирічна школярка на сьомому місяці вагітності натирає собі живіт кремом для схуднення.
22 грудня- п’ятниця,
23 грудня- п’ятниця,
24 грудня-п’ятниця.
Еротичний щоденник Робінзона Крузо.
- Тому, хто піде першим до дошки, поставлю на бал більше.
- Йду! Ставте мені трійку!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 21 січня 2010, 15:33 |
|
|
Вирішив Бог вигнати мавп з раю. Але сказав їм, що научить добувати вогонь, вирощувати їжу собі, будувати житло, але деякі мавпи його не послухались і втікли до лісу. Пройшло вже багато років, мавпи вже почали на людей перетворюватись, будувати міста. І Бог вирішив подивитись, як жувить ті мавпи що втікли до лісу. Знайшов їх. А вони сидять, воші один в одного шукають, в дупі колупаються. Ну і Бог каже: що ж ви мене не послухались, жили б зараз як люди. Тут одна мавпа підходить до Бога, і каже: а мы по-укрански не понимаем.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |