Автор |
Повідомлення |
Gortenziy
|
Додано: 11 січня 2010, 11:48 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
Цитата: pent@gon пише:
кошерної підпалки?
А це що? Підливкашш?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 січня 2010, 12:38 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Оксана Сонечко пише:
А це що? Підливка? так, така густа...
Цитата: pent@gon пише:
Хто знає рецепт правильної кошерної підпалки? моя жінка має знати рецепт :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2010, 22:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: pent@gon пише:
кошерної підпалки?
Кошерної ш?.... На Близький Схід збираєшся ? :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 13 січня 2010, 12:25 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: Підливкашш?
Цитата: так, така густа... :evil:
Коломияни, які не відрізняють підпалки від якихось там підлив - не гідні знаходитися в пристойному товаристві!
А "кошерна" - це вербізька! Бо тільки у Вербіжах роблять справжню підпалку, ну, ще хіба у Великому Ключеві тай усьо... :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 13 січня 2010, 12:25 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: моя жінка має знати рецепт Ну так... давай сюда! :arrow:
|
|
 |
|
 |
Gortenziy
|
Додано: 13 січня 2010, 12:50 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
Цитата: pent@gon пише:
Коломияни, які не відрізняють підпалки від якихось там підлив - не гідні знаходитися в пристойному товаристві!
Сі перепрошую... та я більше поки ще слобожанка ніж коломиянка, а запитатися не вважаю за сором як чогось не знаю... тим паче що на Коломийщіні свої особливі гуцульські корні і відповідно навіть в мість від хати до хати це може означати зовсім різні страви а назва одна!!!!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 січня 2010, 14:22 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Оксана Сонечко пише:
може означати зовсім різні страви а назва одна так буває... :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 14 січня 2010, 11:32 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Ну та так... А ще буває - коли назва одна - а страви не то шо різні, а взагалі :D
|
|
 |
|
 |
Gortenziy
|
Додано: 17 січня 2010, 11:43 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
Підчеревина варена з чесничком і перчиком
Холодчик-молодчик

|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 січня 2010, 16:35 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Оксана Сонечко пише:
Підчеревина варена з чесничком і перчиком
Ну це просто знущання... вона ше і фото завісила. Я тут слинами зтікаю,видячи свининку і змушений давитись бутербродами з ікрою... :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|