Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Soft: Програмне забезпечення

Сторінка 63 з 84 [ 837 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 84  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 листопада 2009, 14:38 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Цитата:
він без змін стискається і розтискається.
Цитата:
біло чути навіть яка з FLAC версій грає
Я заплутався окончателно :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 листопада 2009, 15:20 
Офлайн

Повідомлення: 556
Цитата:
pent@gon пише:
WAV - формат без компромісів. Як правило, це абсолютно точна копія любого цифрового оригіналу, до останнього нулика і одинички. Нема ніякого сакрального змісту збирати музику в даному форматі для прослуховування в плеєрах, компутерних колонках чи інших мильницях/грайках/кавасонісоніках (це текст для ©hiky®).

Так я у WAV і не слухаю))
я ж про FLAC писав, з чого все і почалося)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 листопада 2009, 15:34 
Офлайн

Повідомлення: 341
Цитата:
pent@gon пише:
Quote він без змін стискається і розтискається. Quote біло чути навіть яка з FLAC версій грає Я заплутався окончателно

народ просто з різних дисків робив

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 листопада 2009, 19:09 
Офлайн

Цитата:
з чого все і почалося
Все почалося з твого нерозуміння сутності форматів
Цитата:
Я хотів ріпнути з СД в ОРшГІНАЛЬНІЙ якості, а не в мп3 з бітрейтом в 320, чи той же wav
Вавка і є оригінальною якістю, з якої можна вже флак-увати чи мп3-шити чи шо завгодно.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 листопада 2009, 19:41 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
~AsmodeuS~ пише:

завди нормально відчуваєш різницю

Перепрошую, я не писав, що різниці не буде. Питання в тому, чи скачавши задурно стиснуту музику, яка тобі сподобалася, відразу бігти до склепу за фірмовим CD (до речі є дуже багато "фірмових" дисків крайнє невдало записаних), чи як кажуть на Закарпатті: дубрі то-то й так; тим більше що:
Цитата:
~AsmodeuS~ пише: включи<в> свою любиму музику в бітрейді від 128 до 320 і якщо чесно не горів шукати більш якісного звуку якщо мене задовільняе і цей звук.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 листопада 2009, 20:40 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
pent@gon пише:
абсолютно точна копія любого цифрового оригіналу, [COLOR=red]до останнього нулика і одинички.[/COLOR]
:D Такої гарантії вам не дасть ні один спеціаліст. Навіть при звичайному програванні, чи копіюванні CD один до одного існують певні випадіння інформації, правда вони вважаються допустимими і виправляються буферами. Власне це одна з причин "жосткості" цифрового звуку - чим більше таких "похибок", тим різкіший, "діґітальніщий" звук.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 листопада 2009, 01:57 
Офлайн

Цитата:
myrko пише:
Quote ~AsmodeuS~ пише:

завди нормально відчуваєш різницю

Перепрошую, я не писав, що різниці не буде. Питання в тому, чи скачавши задурно стиснуту музику, яка тобі сподобалася, відразу бігти до склепу за фірмовим CD (до речі є дуже багато "фірмових" дисків крайнє невдало записаних), чи як кажуть на Закарпатті: дубрі то-то й так; тим більше що:

Quote ~AsmodeuS~ пише: включи<в> свою любиму музику в бітрейді від 128 до 320 і якщо чесно не горів шукати більш якісного звуку якщо мене задовільняе і цей звук.

я не біг до магазину просто в одного мого товариша є парочку фірмових дисків і якраз в нього був один диск Slayer, а ще я взяв Scorpions просто той альбом мене пер сильно.

Про якіст фірмових дисків вона завжди беззаперечна тому що існує такий факт як контроль якості і ви купуєте не те що вам кажуть продавці, а орегінал. Диски з поганим записом просто знищуються. Такий історичний факт 91 рік перша партія дисків группи Metallica тираж 500 000 в перший день розповсюдження було продано десь 5 000 екземплярів і на деяких фани найшли неякісний запис фірма Sony на слідуючий день почалось передруковування дисків а вся партія була знищена ображеним повернули нові диски. Звичайно брати Українцы спихнули би всі диски і потім казали, що то бонус або має так бути. Тому не треба розказувати, що вони бувають поганими вони відповідають якості за яку Ви платитие, але не гарантують що Ви позбавляєтесь від підробок.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 листопада 2009, 02:01 
Офлайн

Цитата:
myrko пише:
Quote pent@gon пише:

абсолютно точна копія любого цифрового оригіналу, до останнього нулика і одинички. Такої гарантії вам не дасть ні один спеціаліст. Навіть при звичайному програванні, чи копіюванні CD один до одного існують певні випадіння інформації, правда вони вважаються допустимими і виправляються буферами. Власне це одна з причин "жосткості" цифрового звуку - чим більше таких "похибок", тим різкіший, "діґітальніщий" звук.

я даю!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 листопада 2009, 12:47 
Офлайн

Цитата:
Такої гарантії вам не дасть ні один спеціаліст
Любий спеціаліст дасть таку гарантію. Із певними застереженнями.
Копіювання чи дублювання вавок - чисто технічний процес, одиничка-нолик, нолик-одиничка, байт-кілобайт, коректна копія нічим не відрізняється від оригіналу.

Тут присутнє "але": при копіюванні аудіо з CD присутній фактор вашої читалки/писалки, яка теоретично може зчитати не "один в один", байт-в-байт. Поцарапаний диск, смалець на лазері, збій живлення і т.д. Але це проблема не даних, а носіїв та пристроів для зчитування.

Я дуже люблю міфи про "спеціальні каучуково-платиново-керамічно-золоті болванки для сіді-аудіо", появу "дігітального джиттеру при багатократному перезапису" і таке інше. Панська воля. Деякі наші товаріщі-аудіофіли "чують" різницю між двома файлами, оригіналом і копією, які мають побайтно одинаковий розмір і при складанні в протифазі дають ніщо інше, як абсолютну тишу. Ну, що ж. Це вже правдивий аудіофільський, езотеричний і кармічний слух. Мені таке не дано.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 листопада 2009, 15:44 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
pent@gon пише:
при копіюванні аудіо з CD присутній фактор вашої читалки/писалки, яка теоретично може зчитати не "один в один", байт-в-байт.

Щось думаю я не все так просто :D
У разі виникнення такої во ситуації система операційна має рапортувати про помилку. на диску крім даних присутні і інші види інформації як то контрольні суми чи шось інше, у разі якщо контрольна сума не збігається, має виконатися повторна спроба зчитування і тд. думаю ви стикалися з подібними речами при читанні пошкоджених носіїв. мож би було поколупатися і найти підтвердження тому, але лінь |bv

Диск з даними.
CD-ROM Mode 1
12 bytes sync 4 bytes header 2048 bytes user data 4 bytes EDC 8 bytes blank 276 bytes ECC

В формате mode 1, используемом в большинстве CD-ROM, из области данных
выделяется 288 байт для записи кодов EDC/ECC (Error Detection
Code/Error Correction Code - коды обнаружения и исправления ошибок),
благодаря которым диски с данными считываются гораздо надежнее, чем
звуковые диски при том же качестве изготовления. Оставшиеся 2048 байт
отводятся для хранения блока данных.

Ги. це все справедливо тільки для дисків з даними.

Для аудіо дисків

On the disc, the data are stored in sectors of 2352 bytes each, read at 75 sectors per second. Onto this the overhead of EFM, CIRC, L2 ECC, and so on, is added, but these are not typically exposed to the application reading the disc.

информація ECC присутня , лиш не відомо чи використовується.

Так що відау Пентагон правий.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 63 з 84 [ 837 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 84  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Soft: Програмне забезпечення

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення