|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 25 листопада 2009, 01:09 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Бодя пише:
не будем зловживати терпінням адміністрації Ну, ще зовсім чуть-чуть по офтоплю :oops: (а адміністрації за ненормативною лексикою тра слідкувати)
Цитата: pent@gon пише:
Може, вам не траплялися добрі приклади, не знаю...
Музичні уподобання тут ні до чого. Візьми любий "кавалок" Slayer-a, програй на CD, а потім зкомпресуй те саме в mp3 і програй на тій самій апаратурі, якщо відчуєш істотну різницю - ти геній! А попробуй те саме зробити з Pink Floyd-ом (тим що після 1972р)...
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 25 листопада 2009, 11:24 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: де брати х64 програмуліни?
Які з них? torrent.ru, наприклад. Або ж купляти. Або ж чекати, поки з'являться. По-різному :) Цитата: любий "кавалок" Slayer-a Не слухаю Слеєр, але хід думок зрозумілий.
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 25 листопада 2009, 13:31 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Цитата: pent@gon пише:
Які з них?
вот да) можу допомогти з пошуком, якщо потрібно звичайно...
З наступного тижня буду мати нормальний інтернет, викладу одну ж і ту саму пісню з диска який я ріпав, в мп3 і собсно в флак, думаю, хто має дома більш-менш нормальну акустику, відчує велику різницю...
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 25 листопада 2009, 16:28 |
|
|
менш продвинуті аудіофіли колекціонують WAV або бублики промислові, АУДІО СД, про всякі ширнепотребовські піратські аудіо сд, писані з мп3, не говоримо.
Тому вони і менш продвинуті що не в курсі що FLAC це той самий WAV просто стиснутий для зберігання місця.
ше переписують винил на відімо касети відіком у режимі HiFi - аналог
вони просто ще не доросли до хороших сідіромів типу plextor і т д.
і хочуть вложивши 50 доларів в БУ відік отримати якість в 1000 ). Ну і чисто фізичний розрахунок при запису на відік втрата даних від 4 до 12 % залежно выд парату та плівки, при запису аналоговому на CDROM -> FLAC або WAV -> CDROM 0.1 до 5 %.
Lossless data compression — метод сжатия информации, при использовании которого закодированная информация может быть восстановлена с точностью до бита. ...до чого тут релізи?
при архівації раром вавки 48 метрів отримуємо архів 33 метри
мп3 128 кб - 4.3 метри
мп3 320 кб - 11 метрів
флак (6, настройка по дефолту) - 30 метрів
Правильно в FLAC алгоритм стискання максимально продуманий для стиснення звуку. Назад він розтискає той же WAV.
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 25 листопада 2009, 22:24 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Ось і FLAC вам у руки! :D
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 25 листопада 2009, 23:01 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Цитата: ~AsmodeuS~ пише:
Тому вони і менш продвинуті що не в курсі що FLAC це той самий WAV просто стиснутий для зберігання місця.
цікаво подивитися на грайку котра вміла би відтворити той флак років 5-7 тому, про пору появи компакт діска навіть не згадую, а меломани вже були давно
от rar придумали дуже давно а прогу аби з того уміла играти не доперли придумати. зато флак тепер модний став
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 26 листопада 2009, 03:08 |
|
|
Знаю людей які до тепер на відік пишуть.
Доречы провів тест
Взяв в товариша фірмовий диск Slayer і Скорпіонс
зробив Flac, MP3 320 та 192
і потім ще скачав 2 версії з нету в форматі FLAC
перепробував на купці обладнання
завди нормально відчуваєш різницю, не відчувалась різниця тільки якщо слухати в машині або через динамік мобільного так що напенов різниці невідчутно тільки на самограйках кінця ери СССР.
На хорошій Hi-FI системі чи через хороші навушники з аудіо інтерфейсу біло чути навіть яка з FLAC версій грає
Потративши купа часу на цікаві досліди я далі включи свою любиму музику в бітрейді від 128 до 320 і якщо чесно не горів шукати більш якісного звуку якщо мене задовільняе і цей звук.
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 26 листопада 2009, 13:03 |
|
|
[QUOTE]Назад він розтискає той же WAV.[/QUOTE]
[QUOTE]біло чути навіть яка з FLAC версій грає[/QUOTE]Асмодеус, ти вроді як суперечиш сам собі, нє? :)
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 26 листопада 2009, 13:10 |
|
|
Отже,
MP3 128-192kbps - стандарт де факто.
MP3 320kbps - найоптимальніше для більш-менш широкого кола аудіо-обладнання і в міру вибагливих слухачів.
FLAC - найкращий на сьогодні формат для слухання якісної цифри.
На моєму тракті відчутна перекомпресія MP3 навіть 320, трохи некомфортно, тому я обираю саме FLAC для слухання музики.
WAV - формат без компромісів. Як правило, це абсолютно точна копія любого цифрового оригіналу, до останнього нулика і одинички. Нема ніякого сакрального змісту збирати музику в даному форматі для прослуховування в плеєрах, компутерних колонках чи інших мильницях/грайках/кавасонісоніках (це текст для ©hiky®).
Вище - ну... ну хіба потертий хай-файний відік... випуску 1992 року... вініл... лампа... і дроти за $500/метр. Але це не до мене, а до Боді і мого тестя. Ось вам і чисто про софт :D
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 26 листопада 2009, 13:29 |
|
|
FLAC той самий WAV але в архіві просто в одну або в другу сторону він без змін стискається і розтискається.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |