|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
nightfly
|
Додано: 07 жовтня 2009, 00:06 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
..з поправкою на район міста
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 07 жовтня 2009, 20:35 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Нєнавість пише:
..з поправкою на район міста Бачу, що у вас там усе поділено, як у старі добрі 70-80-ті, лиш тоді назви були інші "Кабани", "Чкаловці", "Зарінковці" і т.п. :D
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 07 жовтня 2009, 23:18 |
|
|
myrko
То було у добрі "90-ті" а не в 70-80-ті. Моя поправка натякає лише на те, що ціна/якість у "бобруйську" будуть просто в іншій пропорції ніж у "центрах".
У вас є аргументи, щоб заперечити?
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 08 жовтня 2009, 20:18 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Нєнавість пише:
У вас є аргументи, щоб заперечити?
Тільки на рахунок того, що "вуличні банди" були в Коломиї вже і в 70-х, і в 80-тих, а може ще хто-зна від коли :D
P.S. Тут теж провайдери працюють в основному в облюблених районах міста, правда, не так локально, ну і звичайно є акули бізнеса (напр. T-Come), які охоплюють усе.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 08 жовтня 2009, 23:37 |
|
|
Давайте 1917-й ше пригадаємо? :D
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 04 листопада 2009, 12:29 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Всім доброго здоров'ячка:)
Є таке запитання у користувачів нету з допомогою Ethernet від Квант-ІІ: який аплоад на безлімітних тарифах, такий як даунлоад чи менший?
І ще на сайті є приміточка:
Цитата: Тарифні плани «Home» розраховані для кінцевого домашнього користувача з підключенням одного комп’ютера. У випадку надмірного та нерівномірного використання ресурсів - як навмисного, так і ненавмисного (наприклад, в результаті вірусних атак, діяльності програм-троянів або у випадку професійного використання мережі з метою отримання прибутку - заявлені параметри якості не гарантуються.
Тобто якщо в мене торенти включені цілодобово, то провайдер може суттєво знизити швидкість? Хтось може прокоментувати?
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 04 листопада 2009, 13:29 |
|
|
Цитата: який аплоад на безлімітних тарифах, такий як даунлоад чи менший?
симметрія, якщо берете 512 вверх буде теж 512, якщо 4096 - вверх теж 4096
Цитата: Тобто якщо в мене торенти включені цілодобово,
ні
Цитата: то провайдер може суттєво знизити швидкість?
ні
Це все відноситься тільки до вірусних атак по суті. Просто якщо користувач думає що якщо в нього повинна паралельно обновлятись вінда, роздаватись нет роутером ше трьом сосідам, буйствувати табун вірусні і в нього всеодно в любий момент часу мусить бути мегабіт чи два він помиляється. До цього і відноситься в основному ця примітка.
Речі очевидні для вас є неочевидними для 85% користувачів які свято вірять, що в незалежності від зайнятої клієнтської полоси в них мусить бути оттакка і не інакша швидкість. Власне фрази вигляду "у мене мєг повинен бути, качаю один фільм на швидкості 70кб/с а інший вже качається тільки на 35кб/с - шо за нафіг за шо гроші вам платять?" дуже яскраво це демонструють.
Цитата: Хтось може прокоментувати?
можу :)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 04 листопада 2009, 13:46 |
|
|
Спасибі, дізнався про все що цікавило :az:
|
|
 |
|
 |
VOVIC
|
Додано: 14 грудня 2009, 19:54 |
|
З нами з: 14 жовтня 2009, 03:00 Повідомлення: 122 Звідки: Коломийський р-н
Прізвище, Ім’я: Володимир
|
Вітаю !!! Небуду зкривати що комп і інет тільки освоюю. Тому,як і в любого початківця виникає багато запитань. :oops:
Може порадите який варіант користування інтернетом найдешевший, тобто найвигіднішийш? В даний час користуюся через провайдера "YES"(через телефонну лінію),так як проживаю у селі.Мене вже достали постійні перебої у зв"язку,швидкість передачі взагалі ніяка і що основне-дорого ! Бачу зараз появилося багато цікавих інших варіантів(укртелеком,моб.інтернет). Тому вирішив порадитися у "знаючих",що в нашому районі найвигідніше? Дуже буду вдячний... :bc:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 15 грудня 2009, 00:10 |
|
|
Володимир добре було б знати в якому саме селі ви проживаєте.
Також варто вказати який саме об'єм трафіку вас цікавить. Найвигідніші безлімітні пакети є в Оптіми, Кванта та Укртелекома, але так як ви проживаєте в селі, то перші два скоріш за все відпадають, а Укртел підключити досить важко, потрібно цікавитись на пошті.
Ми встановлюємо інтернет від Інтертелекому, тарифи як для мобільного нету досить не погані, більш детальніше можна ознайомитись на оф. сайті intertelecom.ua але якщо вас цікавлять великі обсяги інформації, то цей варіант вам скоріш за все не підійде, бо безлім там коштує 360грн. і стабільної швидкості ввечері та у вихідні добитись важкувато.
Якщо з'являться запитання, пишіть, спробую допомогти :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |