Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Сторінка 9 з 29 [ 287 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 серпня 2009, 17:52 
Офлайн

Повідомлення: 4424
7.8.2009. в 3.50 місцевого часу, бусік з Івано-Франківської обл. (Вовчківці), з "заробітчанами" на Італію, який рухався зі сторони словацького кордону (Нове Место), на 74-ому кілометрі (біля Шаторолйоуйгея), через халатність водія, виїхав на ж.д.колію і зіткнувся з пасажирським потягом. Одна жіночка загинула, 8 людей (серед них дитина) дістали різної степені поранення (5 у тяжкому стані). За угорськими законами за дане порушення водію "грозить" до 5р. ув'язнення.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 вересня 2009, 20:49 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
П'яний російський дипломат протаранив поліцейське авто в Естонії

Інцидент за участю російського дипломата трапився в естонському місті Нарва.

Співробітник генконсульства протаранив поліцейський автомобіль, правоохороці стверджують, що чоловік був п`яний.

Поліцейські Нарви намагалися втихомирити нетверезого водія декілька годин. За кермом автомобіля Тойота Королла знаходився генеральний консул російського посольства в Нарві Сергій Сухорєв. Напередодні поїздки він довший час провів у місцевому барі, а потім сів за кермо, але господар закладу побачивши це, викликав поліцію, пише естонське видання Есті Пайвелі. Першого разу автомобіль з дипломатичними номерами поліція затримала на вулиці Вестервалле. Водій пред`явив посвідчення, що підтверджує дипломатичну недоторканність, але залишати кермо не збирався. Натомість він протаранив автомобіль правоохоронців, мало не збивши одного з вартових порядку і продовжив свій шлях. Незабаром дипломат сам зупинився біля продуктового магазину, де купив добавку до вже випитого алкоголю, передає естонське видання. Після цього йому вдалося припаркуватися біля свого будинку. Місцева поліція почала розслідування інциденту.

Нагадаємо, що в Нарві російські дипломати не вперше потрапляють у поле зору поліції у п`яному стані. У лютому міський патруль виявив на вулиці співробітника консульства Олександра Касаткіна, який сам не зміг навіть добратися додому.

Эхо Москвы

постiйна адреса статтi:
http://www.unian.net/ukr/news/news-334800.html

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 жовтня 2009, 15:03 
Офлайн

В Україні перекинувся автобус із туристами з Білорусі

На Житомирщині, на автошляху Шепетівка - Новоград-Волинський, водій автобусу „Мерседес”, який належить приватній фірмі „Слав-Тур” із Республіки Білорусь і перевозив 45 білоруських туристів, котрі поверталися до Могильова з Хмельницького, допустив перекидання транспортного засобу на узбіччя дороги.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, в результаті 26 чоловік отримали тілесні ушкодження, з них 10 госпіталізовані до центральної райлікарні. Попередня причина дорожньо-транспортної пригоди – несправність рульового керування автобусу. На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

Усього за добу на території країни зареєстровані 138 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинули 14 і травмовані 175 людей.

постiйна адреса статтi:
http://www.unian.net/ukr/news/news-343075.html

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 жовтня 2009, 23:38 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
У м. Будаорш (Угорщина) поліцейські виграли джек-пот. В перерахунку на фунти виграш склав більше 10 млн.
Після виграшу всі 15 шандарів начхали на службу і звільнились за власним бажанням...
Тим часом поліцейське начальство перекидає в Будаорш резервні підрозділи. Вони забезпечуватимуть правопорядок, поки не знайдуться бажаючі працювати в поліції з числа місцевих жителів.
Entire police force in Hungarian town quits after winning the lottery

Не знати, - там є ще шандарі на мадярах?.. Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 жовтня 2009, 11:26 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
yanychar пише:
там є ще шандарі на мадярах?
я їх літом видів... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 жовтня 2009, 20:35 
Офлайн

Повідомлення: 1
Как заработать на кризисе http://krizise.ucoz.ru
Уникальный метод, гарантированно дающий результат!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2009, 14:45 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
LYUDA пише:
Как заработать на кризисе
ух ти, оце трафунок... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 грудня 2009, 12:07 
Офлайн

У відомого вченого викрадено унікальний електронний архів ємністю 2 терабайт
и

Зображення
Відомий український нейрохірург, який володіє унікальними здібностями із запам’ятовування інформації, професор Андрій Слюсарчук заявляє про викрадення його наукових розробок.

За його словами, це сталося минулого четверга, 3 грудня. Зловмисники проникли до його помешкання у Львові й забрали з комп’ютера накопичувач пам’яті об’ємом 2 терабайти, повідомляє УНІАН.

“Були викрадені результати п’ятнадцяти років моєї пекельної роботи. Наукові матеріали стосувалися дослідження мозку, роботи з пам’яттю, розвитку нейронауки. Там містилися мої гіпотези, коментарі, які можуть зробити виклик сучасній науці. Вони не були надруковані, ще тривав процес їх узагальнення. Практично, зникло все”, - сказав А.Слюсарчук.

При цьому професор зазначив, інші цінні речі злодії не взяли.

У зв’язку з цим вчений висловив припущення, що за цією крадіжкою можуть стояти силові структури, зокрема, й іноземних держав.

“Я є відомим нейровченим. Я працюю з такими технологіями, бажання отримати які є у багатьох держав. Ця крадіжка є великою втратою не лише для мене, але й для країни”, - зауважив професор.

А.Слюсарчук також заявив, що відчуває навмисне створення навколо себе несприятливих умов та намагання паралізувати його діяльність.

Крім того, професор повідомив, що на даному етапі хід розслідування цієї події міліцією є не дуже успішним. “Вони кажуть, що зачіпок не мають”, - констатував вчений.

Довідка.

17 червня 2009 року доктор медичних наук А.Слюсарчук встановив світовий рекорд із запам`ятовування. Він здатний відтворити будь-яку послідовність чисел після коми числа «пі», тобто 3, 14. Таких чисел А.Слюсарчук запам`ятав 30 мільйонів. Його методика дозволяє запам`ятовувати та здійснювати усно найскладніші бінарні математичні операції за надкороткий проміжок часу.

“Аратта-Україна”

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 грудня 2009, 02:33 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
Капітан пише:
Практично, зникло все
треба було разом з накопичувачем купити оптичний привід і робити резеврні копії.
Такий розумний професор, така надцінна інфа... і жодного бекапу?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 грудня 2009, 12:20 
Офлайн

Вчора навіть ТСН про цего правєсара показувало...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 9 з 29 [ 287 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення