|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 21 жовтня 2009, 19:03 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Знаєте, я таки нині не полінувався - пішов у склеп і "пощупав" той E-420-тий. Він абсолютно не зручніший ніж стандартні "зеркалки", хіба трохи легший - такий собі дамський варіант. А тут Sony A-200 дешевша за Olympus, правда я знаю, як Капітан реагує на соньку. Ну а у мене, після того, як один мій колега пів року проходив з олімпуцом по сервісах і, напевно, сплатив ремонтнікам вартісь самого апарата, на Olympus-и "алергія".
Моя думка: як-би мав гроші на таку техніку, то дозбирав би якось ще еврів з 100, тай купив би з цієї категорії Nikon D-3000.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 жовтня 2009, 19:30 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Дякую за поради... буду ше шукати .. то воно нє к спєху.. є дві мильниці у хаті... А на оцю Sony A-200 , була один раз знижка , я якось випадково прийшов у магазин , і видів її з об'єктивом за ціно. щось коло 350 євро , може навіть трошки меньшу , точніше не скажу , скажу що був дуже здивований.. і мнєцкався з ноги на ногу , чи то не купити..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 21 жовтня 2009, 21:35 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Почитай, що буде не зрозуміло, знаєш де запитати :D
foto.ru
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 22 жовтня 2009, 00:14 |
|
|
Цитата: Yury пише:
foto.ru Ці форуми доказують одне: найкраший у світі фотоапарат - той, який є у тебе і до якого ти звик. Але я балдєю від таких коментарів: "Cannon сразу не понравился, Nikon - что-то не то, а вот Sony - любовь с первого взгляда!" :D
Теж чув "нєлєстниє" відгуки про соньчині кітові об'єктиви, з другого боку, якщо щось комусь не подобається, то до Sony підходять і деякі цайсівські об'єктиви - "шутка", як казав Yury-їв аватар. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 лютого 2010, 21:05 |
|
|
SONY 230L
Намилився купити , що скажете?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 08 лютого 2010, 02:12 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
SONY 230L
Намилився купити , що скажете?
Я, власне вибрав інше, але це як кажуть на форумах, "питання релігії". Щупав по магазинах і цю модель, нічого проти не маю. Пару нюансів чому не взяв: хороша рідна сонівська, чи тим паче цайсівська, світлосильна оптика доста дорога. Якщо будеш на перших порах фотографувати кітом, то в приміщенні обов'язково потрібна буде зовнішна лямпа-спалах. А "черевик" у соні такий, що будуть підходити тільки сонівські нові моделі, а вони теж дорогуваті, звичайно, є адаптер, та він сам коштує стільки, як недорога "вспишка". Вмонтованої стає пр. на відстань 4-6м, тобто в квартиі стає, а у великих приміщеннях не поможе. Встроєні програми це може добре на перших порах, але якість буде "мильнична", все одно потім допетраєш і перейдеш на мануал, при наглих (москалям пояснюю, що наглий по галичанськи означає внєзапний :D )випадках - S, M, P настройки. На початку з кітом не раджу дуже відкривати діафрагму, бо повилізають усілякі дисторсії і аберації та інші фотоматюки, які тут лиш пару чоловік (напр. Yury) розуміють. Так само, як вірити рекламі що на ISO 1600, чи 3200 все буде без шума і пилі :D . І ще одне: оптичний стабілізатор в body, це може й супер, але ні один, найрозумніший стабілізатор не буде знати, яким об'єктивом ти наразі користуєшся.
Але шо я все про мінуси, там дуже багато плюсів: напр. можливість використання багатьох карточок, HDMI вихід, можливість використання старої коніковської оптики і т.д., але це все є в рекламі.
А от я чув слухи, що Соні хоче прикривати випуск DSL фотоапаратів, не ясно, як там буде з комплектуючими?
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 08 лютого 2010, 11:06 |
|
|
Якщо лягла у руку то бери. У любому випадку буде зручніше та краще за мильницю. Якщо ти не маєш наміру докупати об'єктиви, або використовувати старі, то не має значення яку фірму береш.
Вартість додаткових потужних вспишок усіх фірм досить висока.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 лютого 2010, 11:29 |
|
|
Та я тут полазив по сайтах навколишніх магазинів , то різниця у ціні на обєктиви і спалахи до SONY і NIKON та СANON не є суттєвою, буквально 10-15 євро... Тай суттєвої різниці між SONY 230 та SONY 330, я не найшов , тільки різниця у ціні 80 євро...а так , матриця та сама , обєктив той самий , принцип той самий... то нашо платити дорожче...ш?
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 08 лютого 2010, 11:56 |
|
|
330
Компактная цифровая зеркальная камера любительского класса с 10-мегапиксельной матрицей, оптическим стабилизатором, системой защиты матрицы от пыли и поворотным 2,7-дюймовым ЖК-дисплеем с режимом Live View.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 лютого 2010, 13:09 |
|
|
Ага , у 330-й дисплей повертається, у 230-й нє... мабуть і вся відмінність.. того 330-та на 40 грамів важча. :?: і ше цево Live View
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |