|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 19 вересня 2009, 15:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: ехр пише : шо з розгону зніс..
Нє , :D якби з розгону то не було би що лагодити. Давав сусіду дорогу , він ровером виїздив , і змістився у бік, бо між шлагбаумом і слупом було місце для того аби ровером проїхати , я там враз влазився, а тут став трохи з боку і зачепив , буквально 3 сантиметри. Тепер вже не зачеплю , я тото загнене нині вірдрізав , перевертів дірки у результаті ляда стала на 22 см коротша і як наслідок прохід став ширший. Як кажуть : "нєту худа без добра. :D "
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 вересня 2009, 15:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан, отак поступово навчишся їхати і купиш собі Ровер... :D
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 19 вересня 2009, 16:35 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Привіт.Вчора виграли суд по оскарженню штрафу за неправильний проїзд перехрестку Так що штраф 430 грн платити не треба. :!:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 вересня 2009, 16:54 |
|
|
vmateychyk , вітаю. Тепер маєте на пиво. :az: :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 вересня 2009, 16:55 |
|
|
[QUOTE]exp пише : отак поступово навчишся їхати і купиш собі Ровер...[/QUOTE]
Прикол номер два. Якийсь турок викликав техніків , лагодити той шлагбаум, а він вже стоїть від 9.45 готовий . :D Йду гляну , що вони там роблє...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 вересня 2009, 16:58 |
|
|
:D Покрутирися , повідкривали , позакривали , подивилися один на другого ... тай поїхали... :D Зато вже знаю хто їх викликав. От турки ...думали шо у мене руки з дупи ростуть. Ну італійці.
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 19 вересня 2009, 17:56 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Цитата: Генерал Справедливість пише:
Сєня! Во-вторих, про Стірку - ето нє актуально!
А, во-пєрвих, заутра - Михайливе Чудо!!! Чи може ви там у Лемберзі "нехристі неправославні"?!
Ну дик то не настільки велик свято що б не прати....
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 19 вересня 2009, 18:08 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
Покрутирися , повідкривали , позакривали , подивилися один на другого ... тай поїхали... Зато вже знаю хто їх викликав. От турки ...думали шо у мене руки з дупи ростуть. Ну італійці.
A 75 тугриків за виклик, випадково, не взєли?
... в мене майже аналогічна ситуація з пральною машинкою була, після мене шос не хтіла працювати, я на другий день її відріхтував (якимос макаром оливка сі забила і не хтіла воду зливати), а наші пані вахтерка вкликала майструків які приіхали аж через 3 дні сі покрутили взєли з неї 75 і довідзенья, бабулька не знала що то вже все фуричит, і прийшла з мене гроші вибивати, ото треба було сі помучити аби їй доказати що вона заплатали за ніщо... але добре що має ще трохи глузду і нас слов"ян любит
І таке буває...
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 19 вересня 2009, 18:13 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Цитата: якимос макаром оливка сі забила
Мо холодильник з пральков перепутали.

|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 19 вересня 2009, 18:33 |
|
|
Цитата: vmateychyk пише:
Мо холодильник з пральков перепутали.
та то відей вкишені була або ще десь, ось і сі вивалила, а так, чого в мене в кішенях нема. сам дивуюсь звідко воно там береться...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |