|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 03 вересня 2009, 16:31 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Генерал Справедливість пише:
Китайці, взагалі такого слова по відношенню до некитайців не знають.
Знати, вони добре знають, лиш вживають це по відношенню до сильніших за них. А прийти прийдуть, вже давно лаштуються, от почубляться трохи москалі з українцями, знесилються, отоді... . Саме смішно і трагічно, що це вже колись було, і тоді теж попереджували... Ех! :bu :bu :bu
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 вересня 2009, 18:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 вересня 2009, 20:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: HAMBA пише:
Гоп-стоп. Не говори дурниць!!!!!! Москалі - то угро-фіни, а ніякі не слов"яни, не помиляйся так серйозно. Про Новгород Ти я так поняв теж не чув, раз таке пишеш.
"Гоп-стоп. Не говори дурниць!!!!!!"...
"...не помиляйся так серйозно"...
Залишилось тільки угадати, відки "Рюрики" "вродились" в Україні.
ІЗБОРНшК
(а відтак я додам і Новгород і угрів... і фінів, докупи...)
Цитата: Генерал Справедливість пише:
Китайці, взагалі такого слова по відношенню до некитайців не знають. Що робити?
Та невже?!
А якими словами "хрестять" тібетців, уйгурів, киданів, чжурчженів?..
"Китайський" - значить те ж саме, що й "американський", чи "російський". Адіть, я тут такий "расєйський", аж по саме "не балуй"!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 03 вересня 2009, 23:39 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Цитата: HAMBA пише:
Гоп-стоп. Не говори дурниць!!!!!! Москалі - то угро-фіни, а ніякі не слов"яни, не помиляйся так серйозно. Про Новгород Ти я так поняв теж не чув, раз таке пишеш.
Ага, росіяни не слов'яни, і вони розмовляють не слов'янською мовою, а угро-фінською.
А що я такого не знаю про Новгород?
Або ти говориш не протих словян або я. Я говорю про ось цих: Слов'яни — східна група індоєвропейських народів, які розмовляють слов'янськими мовами.
Цитата: Слов'яни займають близько 20 % території Європи від Балтійського моря до Адріатичного і від Лаби до Волги.
В наш час до західнослов'янської групи належать польська, верхньо- та нижньолужицька, чеська, словацька та мертві полабська й поморська мови.
У східнослов'янських племен, розташованих на території сучасної Білорусі, Росії та України, сформувалися білоруська, російська та українська мови.
До південнослов'янських — сербська, хорватська, македонська, болгарська, словенська мови.
Перші слов'янські літературні пам'ятки збереглися з XI ст.
Писемність на основі кирилиці та латинської графіки.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 вересня 2009, 23:43 |
|
|
Мені сподобався італійський поділ на раси , Grindex у курсі, шо європеїдну расу тут називають - кавказькою. Я у префектурі сварився, і доказував , шо я європеєць , а не кавказець , навіть пригрозив у суд подати ...Треба було видіти , як вони там забігали... :D Обвинувачення у расизмі тут не пусте слово.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 03 вересня 2009, 23:49 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: Grindex пише:
Слов'яни — східна група індоєвропейських народів, які розмовляють слов'янськими мовами.
Не всі, хто розмовляють слов`янськими мовами є сло`яни. До прикладу болгари не є слов`яни.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 04 вересня 2009, 00:03 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
Мені сподобався італійський поділ на раси , Grindex у курсі, шо європеїдну расу тут називають - кавказькою.
Ну наскільки я знаю то і у Америці Вас теж обізвали би особою кавказської зовнішності, тойво, я навіть видів у якійсь анкеті до якоїс візи де треба було покласти галочку до кого ти себе відносиш і треба було вибирати з такихво (я зараз пам'ятаю тіко 3, але відей іх було 4 або 5) азіатська, кавказька та африканська. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 вересня 2009, 00:05 |
|
|
А чого болгари не є словянами... перший раз таке чую...
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 04 вересня 2009, 00:08 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
Не всі, хто розмовляють слов`янськими мовами є сло`яни. До прикладу болгари не є слов`яни.
Про болгар не знаю, тому спорити не буду, але й ми якщо я не помиляюсь говорили про росіян, а не болгарів.
До речі, а ми - гуцули, слов'яни чи ні. я тут шос по гуглю шастаю і бачу досить-таки різні інформації, мо' хтось щось про це розкаже?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 вересня 2009, 00:30 |
|
|
Ну на тому місці де живуть гуцули, згідно історичних карт , жили племена білих хорватів, тепер тра визначити , чи є хорвати слов'янами , і все би мало стати на своє місце..
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |