Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Сторінка 1121 з 2161 [ 21607 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 1118, 1119, 1120, 1121, 1122, 1123, 1124 ... 2161  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 11:46 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Доброго всім ранку . Дивлюся ви так нічо учора повечорничили... :D :cl:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 18:51 
Офлайн

Повідомлення: 125
Привіт. :oops: , було трошки. Та ми - лише про прекрасне.
Щойно від бабусі повернулась, ліпили вареники(ПшРОГш :twisted: ).

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 19:14 
Офлайн

Пироги то файно , я мав на нині надію наліпити пельменів , але вчора так замордувався , що надія і бажання пропали..

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 19:26 
Офлайн

Цитата:
Капітан пише:
Пироги то файно

А ще якщо вони з сиром - м-м-м смакота!
Цитата:
Капітан пише:
я мав на нині надію наліпити пельменів

Пане Капітане, то Ви вмієте готувати?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 19:30 
Офлайн

[QUOTE]Жива пише : Пане Капітане, то Ви вмієте готувати?[/QUOTE]

І навіть роблю то з величезним моральним задоволенням, моя жінка каже що мені тра йти поваром у ресторан , я кажу, що по диплому можу лиш кіллером...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 20:15 
Офлайн

Повідомлення: 1641
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
Привіт .А я в Трускавці сьогодні був.А зараз іду до тещі на пироги.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 20:21 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Цитата:
Жива пише:
Щойно від бабусі повернулась, ліпили вареники(ПшРОГш Twisted Evil ).
Цитата:
vmateychyk пише:
Привіт .А я в Трускавці сьогодні був.А зараз іду до тещі на пироги.

Ви часом не про одні й ті самі пироги говорите? Виходить Жива, - донька або племінниця vmateychyk,
гг... Знайомтесь родичі :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 20:30 
Офлайн

Повідомлення: 742
О Здоровенькі були Шпіоне, як там у тебе справи?
У Тебе часом не має якоїсь "секретної" місії унайблищим часом у Львові? як що ні то я тобі зараз придумаю. Тут у львові розвелось дуже багато "Зеника"

Зображення

його треба трохи стримати, тому не барися, бери Крішну в чободан (доречі щось його не видко і нечути довго) і перемишлянським дуй сюди.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 20:33 
Офлайн

Повідомлення: 742
Во трохи інформації про того Зеника

Цитата:
Бо з нами Зеник!
Зеник давніший за трипілля і хозарів. Він не образ і не міф. Він сіль землі нашої. Зрештою, саме Зеник створив чорнозем та Карпати. Прикрутив на наше небо найбільшого у світі місяця. Точив пера Шевченку, Франкові й Гоголю. Як Зеник створив українців, певно знає кожна українка. Він перший зварив пиво й випив перші 33 гальби. Зеник винайшов футбол і смажену бульбу, тризуб і люльку, збудував Львів і Рим. Зеник був повсякчас. І буде, допоки є бодай один українець. А як не стане нас, то Зеник наробе інших. Він знає як. «Чого нам бракує, скільки то потриває, а що буде завтра?». Питань безліч. Але правдива відповідь одна, – всьйо буде файно! Бо з нами Зеник!

Як у нас почав жити Зеник!

Ми дуже давно цього хотіли, бо знали, що Ви - наші друзі, які приходять до кнайп, або навіть просто з нами, теж цього не менше хотіли б… Ми дуже хочемо пропонувати все, що є краще не лише у нас самих, а й у місті, гордитись тим, що заберуть з собою гості, які приїжджають до Львова, і що, як не крути, носитиме свою навіть географічну ознаку «львівське». ОТОЖ УВАГА! Хочемо запрезентувати Вам нашого побратима – Зеника! Зеник – це абсолютно правдиве живе пиво - що неабияка рідкість в час глобалізації та могутніх здоровенних корпорацій, хоч і дарма, бо особливо помічне. Пиво зроблене в більшості із власних інгредієнтів в Галичині та руками галичан, без жодної насильницької, рабської чи китайської сили. Ми поважаємо усіх наших партнерів та друзів, що займаються різними пивами та в різний спосіб ведуть з нами справи. Проте, ми не могли не впустити Зеника до нашої домівки, бо він зовсім інший, він думає по-інакшому та зовсім не конкурує з жодними іншими живими та напів пивами. Ба Він навіть сміється з того, як чує подібні дискусії. Регоче, як дурний, як уявляє себе надовго закоркованим в фляшку… Ми вже навіть знаємо: як він регоче, то його порівнюють. Зрештою Львів вже давно чекав на Зеника, а громаді не відмовиш. Насправді, ми з Зеником ну вже дуже подібні. Кожна людина складається з понад 95 відсотків води, навіть мізки теж. Друга найнеобхідніша складова – це душа та емоції, без них ми все ж залишаємось біомасою. Решта все - це інші інгредієнти, які необхідні та не є настільки визначальними. Зеник аналогічно – стільки ж води, душа та емоції, які він годен дарувати безперестанку та інші частки – хміль, дріжджі, які є, бо мусят бути. Жодне пиво в світі не є настільки близьким до людини як Зеник за абсолютно незаперечними ознаками. В тій біологічній градації, де ми стоїмо в лінійці із слимаками та іншими колєгами, між людиною та мавпою сьогодні впевнено вмостився Зеник і вже мимоволі виникають запитання чи насправді людина то не він? Як би там не повелись антропологічні дискусії, а Зеник вже з нами і Ви одні з тих, хто першими подивились йому в очі. Більше того, саме до Вас Зеник найбільше прислухатиметься як то буває з новими друзями, і власне під вас він годен змінитись. Бо ті решта дрібних інгредієнтів, хоча й не доленосні, але можуть мінятись задля досягнення цілковитої гармонії смаку, а душа та емоції все ж залишаться назавжди.. Це завжди різнитиме Зеника поміж всіма на світі і не лише пивами Тому знайомтесь на здоров’я! Пам’ятайте, же надовго сам на сам з Зеником можуть лишатися тілько жінки і то бажано повнолітні, а чоловіки хіба так, щоб ніхто не знав… ЗА ЗЕНшКА! (c) http://www.kryjivka.com.ua/news/397.htm

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 серпня 2009, 20:51 
Офлайн

О! Ода пиву! І то все в Криївковій хаті?
А в мене пиво асоціюється з пізніми вечорами в гуртожитку і гітарою. По нього біглося через балкон другого поверху і пилося, коли, вже наспівавшись, відкладали гітару і починали розмови про високе.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 1121 з 2161 [ 21607 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 1118, 1119, 1120, 1121, 1122, 1123, 1124 ... 2161  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення