Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 31 з 42 [ 415 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 42  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 серпня 2009, 02:33 
Офлайн

Повідомлення: 627
Цитата:
Микола Гунько пише:
Є свідчення Бальтазара Гофмана, який стверджує, що

...На Великоднім служінні в 1845 році Папа Григорій XVІ був у потрійній короні, на якій був присутній напис із брильянтів: Vіcarіus Fіlіі Deі. Нам сказали, що слово Deі складається із сотні брильянтів. Інші слова були викладені дорогоцінними каменями більше темного відтінку. На кожній короні було по одному слову - фраза не була написана в одну лінію. Я був присутній на службі, бачив корону чітко й детально це помітив.

http://biblelight.net/Sources/1908%20...ffmann.gif

До речі, поділюсь ще одним спостереженням відносно визначення антихриста:

Грецьке анти означає “замість”, “на місці когось”, “проти когось”, тому антихрист цілком вірогідно має титули “замісник Христа”, “намісник Христа”, але по суті він є проти Христа.

Питання майже риторичне - хто має такий титул?

Слухайте, ми не сперечались чи є такий титул, а про Вашу нумерологію. З чого Ви взяли що саме ці цифри відповідають певним буквам. Тим паче, що титул першочергово був на греці.

Грецьке слово анти означає - проти. Не видумуйте.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 серпня 2009, 02:27 
Офлайн

Повідомлення: 79
Відкриваємо словник і читаємо: АНТш... Префікс, що означає протилежність, протидію, ворожість, а також заміну чи подібність.

Ми говоримо про одне і теж. Папа є замісником, намісником Христа, але діла папства свідчать, що ця система є проти Христа. Зміни, зроблені в Законі Божому папством, викликають обурення в кожного, хто знайомий з Святим Письмом. І жоден понтифік не виправляє цю помилку минулого.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 серпня 2009, 03:28 
Офлайн

Цитата:
Микола Гунько пише:
Відкриваємо словник і читаємо: АНТш... Префікс, що означає протилежність, протидію, ворожість, а також заміну чи подібність.

Ми говоримо про одне і теж. Папа є замісником, намісником Христа, але діла папства свідчать, що ця система є проти Христа. Зміни, зроблені в Законі Божому папством, викликають обурення в кожного, хто знайомий з Святим Письмом. І жоден понтифік не виправляє цю помилку минулого.

Ми не говоримо про одне і теж. По перше, спитаю вас чи ви лінгівст і чи можете розрізняти відтінки греки, з вашого твердження виглядає так що саме слово собі суперечить. Подібність і протилежність, я маю на увазі. Я вже мовчу, про те що ви чомусь "вікарій" переклали на греку, як "анти" з чого ви взяли що це правильний переклад?
Далі З вашої логіки слідує шо на тіарі написано анти-син Божий. Відкрийте Аннуаріо понтіфіціо - щорічник, де написані титулатури Папи і будете розчаровувані. Я вже мовчу про те що в оригінальному тексті є просто "хіс" і як його прочитати немає одностайності, але скоріш за все це 616. Але це тут погоди не зробить все одно. и порахуєте і так. До речі, хочете я можу вам розрахувати антихриста з вашого імені? Це не складно, головне захотіти. Маніпуляції справа не хитра.
А по друге назвіть діла Папи які йдуть проти Христа. Я знайомий з Письмом не менше Вашого (впевнений що по оригіналу Ви взагалі нічого сказати не можете, як свідчать вчення адвентистів (мав нагоду переконатись в довгій дискусії з вашим адептом) оригінальний текст у вас ніхто й нерозуміє)і ніякого обурення в мене не викликають дії Папи.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 серпня 2009, 03:30 
Офлайн

Цитата:
Микола Гунько пише:

А по друге Ви тупо "злізли" зі своєї нумерології. Спростовуйте свої "дослідження", які не можете довести. буду на цьому наполягати. Не спростуєте все товариство буде свідком, що брешете. Це вже тут в гілці раз було.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2009, 20:59 
Офлайн

Повідомлення: 313
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Хіба не написано, що в суботу ніякої справи не можна робити? Не має "чітких" вказівок про добрі та погані діла.

Неправда. Поясніть тоді будьласка як це зрозуміти ніякої.... А дихати справа чи ні ? А їсти в суботу? Що значить ніякої? Пошукайте в Біблії і ви знйдете про це...
"Якщо ради суботи ти стримаєш ногу свою, щоб не чинити своїх забаганок у день Мій святий, і будеш звати суботу приємністю, днем Господнім святим та шанованим, і її пошануєш, не підеш своїми дорогами, діла свого не шукатимеш та не будеш казати даремні слова, тоді в Господі розкошувати ти будеш, і Він посадовить тебе на висотах землі, та зробить, що будеш ти споживати спадщину Якова, батька твого, бо уста Господні сказали оце! " Іс.58:13-14 Що тут незрозумілого? День Господній неділя чи субота ? Тут ясно сказано яких справ не можна робити в суботу...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2009, 21:04 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Ваші "посилання" на Біблію де далі не витримують ніякої критики.
Можна б було посміятися з такої "прикутості" до Писання, але нічого смішного в цьому немає.
Сон розуму - це ніколи не смішно. Ні тоді коли він спить і бачить (як йому здається) об'єктивно-наукові сни, ні тоді, коли - маразматично-релігійні.

Мені дивно що прямий біблійний текст не сприймається, а оправдовується святкування огидного Богу язичницького дня сонця, і при цьому всьому це приправляється висловами "сон розуму". Подивіться на сьогоднішній результат ... Люди святкують не ті свята, що заповів Бог, а ті, які самі люди собі понапридумували, переіменували язичницькі, залишивши язичництво по суті, але в християнській обкладинці....

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2009, 21:10 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
І тепер за наведеною вами цитатою, про те, що можна робити у суботу: погане чи добре.
Якщо в суботу можна робити добре, то невже в інші дні можна робити щось зле?

Це запитання Христа до фарисеїв, бо він знав їхні думки, і бачив що вони реально порушували суботу а не Він.
В суботу не можна робити буденні справи... Це узагальнено... Все. БУденні справи... будова, базар, ремонт і цей список можна продовжувати... Христос зцілив людину. Це не є порушенням суботи аж ніяк. А те що фарисеї це вважали порушенням, це питання до них.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2009, 21:21 
Офлайн

Цитата:
Jovan пише:
мав нагоду переконатись в довгій дискусії з вашим адептом

Які модні слова... Не личить лінгвісту вашої висоти ліпити комусь ярлики. Я вам ще раз кажу, що наші служителі вивчають
грецьку і давньоєврейську так само як і ви.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 серпня 2009, 19:34 
Офлайн

Повідомлення: 742
Вибачте будь ласка, я прочитав Вашу статю і в мене виникли деяки запитання,
Я бачу що Ви досить такиосвідечена людина, знаєте добре історію та географію, дуже гарно пишите цитати з біблії, але я не бачу ніякого звязку між цитатами та подіями яки ви так яро підтасовуєте під цитати. І з такою впевніністю посилаєтесь на Святе письмо вживаючи такі сміливі словосполучення як: "згідно з святим письмом ..." , "пророк вказує нам на..."
що мені це все чомусь почало нагадувати якусь пропаганду.
Дуже смішно було читати як ви в однин рядок з Імперіями приписуєте чомусь Папську систему влади, я тут ніякої логіки не помітив цеж зовсім різні поняття як на мене.
Потім, Вистверсжуєте що сердньвічан Католицька церква почала упроваджувати сповідь і що це не є правильно і що ми повинні сповідатись тільки перед Ісусом "Саме туди слід звертатися в молитві покаяння - до Христа, Небесного Первосвященника. Напади "малого рогу", спрямовані на святиню - запровадження середньовічною церквою інституту земного священства - це, по суті, незаконне присвоєння служіння, яке здійснює Ісус Христос у Небесній Святині. А це, в свою чергу, дає всі підстави вважати сповідь перед земним священником нелегітимною." Тоді зновж таки мені цікаво чому є сповідь в інших християнських конфесіях?
Почитавши про пророка Даниіла, мені захотілось почути ваш коментарь відносно тих хто приходить до нас в овечій одежі, а в середині вовк хижий. і цікаво булоб почитати кого Ви підставити під цю цитату з біблії, і які "сенсаційні" відкриття зробите...
... покищо все...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 18 серпня 2009, 01:30 
Офлайн

Повідомлення: 79
Хіба історія не свідчить про навність папської влади в Середньовіччі? Хто мав більшу навіть владу, чим імператори?

Сповідь справді має бути тільки перед Богом - Тим, Хто може простити і очистити від гріха (1 Івана 1:9).

Всіх вовків в овечих шкурах потрібно перевіряти Словом Божим. Як вони не так говорять, як написано - то немає для них зорі ранньої (Ісаї 8:20). Тобто для нас їхнього вчення не існує.

Для прикладу. Якщо Бог сказав шанувати батька і матір, пам'ятати день суботній, щоб святити його, не чинити перелюбу, а хтось навчатиме ігнорувати родичами, святити неділю, порушувати сімейну вірність - то нам відразу слід виявити єресь і засудити її.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 31 з 42 [ 415 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 42  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення