|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
©hiky®
|
Додано: 05 серпня 2009, 14:45 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Microsoft Windows 7 GOLD RTM X86 (2009)
Отаке...катав на закритому, форумі...реєстрація тільки по інвайтах, іто тільки через провірених людей, ну або платна...тому ітак ви нічого доброго там не побачите :P
але от написав там проблему свою, ще немає відповідей, і ставити назад ХР не хочу, хочу добити цю штуку...
можливо хтось найде драйвер для сідюка, в біосі повна назва така:
HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N
хз, ніде не можу знайти вирішення, ні в кого як так зрозумів таких проблем не виникало, у всіх максимум якісь драйвера не ставилися вже ПІСЛЯ установки, а в мене вона навіть не поченається...отаке...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 серпня 2009, 15:25 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
©hiky®, а хто сказав, що я там не маю інвайту? :D
плюс копі-пасте настільки модне, що можна знайти і на інших ресурсах... :P
Цитата: ©hiky® пише:
у всіх максимум якісь драйвера не ставилися вже ПІСЛЯ установки, а в мене вона навіть не поченається...отаке...
ага, так і є
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 серпня 2009, 15:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
©hiky® скачай собі нормальну версію , ту , що ми зі SPY клали , та ставиться залізно. :)
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 серпня 2009, 15:28 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
http://www.nodevice.ru/catalog/cd_dvd.html - попробуй тут пошукати драйвера...
або знайти десь інший привод і поставити замість цього...
або й справді - скачати іншу версію...
|
 |
©hiky®
|
Додано: 05 серпня 2009, 15:34 |
|
|
Та немає, але я вроді знайшов вирішення проблеми, якщо вийде, то напишу повністю, можливо пригодиться комусь))
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 серпня 2009, 23:19 |
|
|
©hiky®, ну шо , палучілась? :wink:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 05 серпня 2009, 23:39 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
©hiky®, ну шо , палучілась?
ммм...ішов прогулятися, так, думаю, щось з файловою системою, зараз качаю бут-сіді, з набором програм, форматну все нормально.
Образ диска з віндовсом я змонтую на флешку, і установлю з флешки)
якраз сідаю за роботу, доречі, про віндовс...
Цитата: [IMG]http://proc.com.ua/uploads/posts2/1249460721_proc.com.ua.jpg[/IMG]Компания Microsoft выпустила RC-версии Windows 7 XP Mode. XP Mode предназначен, в первую очередь, представителям малого и среднего бизнеса (SMB), и создан с целью обеспечить запуск старых приложений, созданных для Windows XP, в среде Windows 7. Microsoft внесла ряд изменений * Упрощенный способ добавления и доступа к таким устройствам, как принтеры и USB-драйвы, из XP Mode. Microsoft существенно сократила количество шагов, необходимых для добавления этих устройств. В RC-версии это можно сделать с помощью правого щелчка мыши на иконке Windows 7.
* Новый способ включения/отключения общего доступа к файлам между Windows 7 и XP Mode. В RC-версии стало понятным, где какие файлы хранятся, а сам процесс организации общего доступа стал более простым и очевидным.
* Более тесная интеграция с Windows 7. В RC-версии добавлена возможность загружать приложения прямо из списка переходов панели задач....
Вчера вечером компания Microsoft выпустила RC-версии Windows 7 XP Mode. Финальная версия выйдет одновременно с Windows 7.
XP Mode предназначен, в первую очередь, представителям малого и среднего бизнеса (SMB), и создан с целью обеспечить запуск старых приложений, созданных для Windows XP, в среде Windows 7.
RC-версия XP Mode предназначена к установке на RC- и RTM-версии Windows 7. В состав дополнения входят два компонента: файл Virtual PC (5Мб) и копия Windows XP SP3 (450Мб).
Финальная версия XP Mode станет доступной пользователям Windows 7 Professional, Enterprise и Ultimate 22 октября одновременно с самой Windows 7. XP Mode, в отличие от других виртуализационных решений Microsoft, не требует наличия лицензии Software Assurance (SA).
Microsoft представила бета-версию XP Mode в апреле и с того момента внесла в продукт ряд изменений. По словам Скотта Вудгейта (Scott Woodgate), директора отдела Windows Enterprise and Virtualization Strategy, среди этих изменений следует отметить:
* Упрощенный способ добавления и доступа к таким устройствам, как принтеры и USB-драйвы, из XP Mode. Microsoft существенно сократила количество шагов, необходимых для добавления этих устройств. В RC-версии это можно сделать с помощью правого щелчка мыши на иконке Windows 7.
* Новый способ включения/отключения общего доступа к файлам между Windows 7 и XP Mode. В RC-версии стало понятным, где какие файлы хранятся, а сам процесс организации общего доступа стал более простым и очевидным.
* Добавление обучающих материалов, которые открываются в момент установки XP Mode. Microsoft понимает, что для большинства пользователей виртуализационные решения являются чем-то новым, поэтому было решено добавить обучающие материалы, призванные продемонстрировать, как работает продукт.
* Более тесная интеграция с Windows 7. В RC-версии добавлена возможность загружать приложения прямо из списка переходов панели задач.
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 06 серпня 2009, 11:01 |
|
|
Поставив))) але от незнаю поки, чи радіти, чи ні :gr:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 серпня 2009, 12:34 |
|
|
[QUOTE]©hiky® пише : Поставив))) але от незнаю поки, чи радіти, чи ні[/QUOTE]
А шо так сумно ?
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 06 серпня 2009, 15:02 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Капітан пише:
А шо так сумно ? Та от, я пам'ятаю, як після 98-го до XP привикав, а тепер цю не хочеться міняти, це називається "консерватізьм мишлєнія". :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |