Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Soft: Програмне забезпечення

Сторінка 54 з 84 [ 837 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 84  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 липня 2009, 01:54 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
БорМан пише : Пам`ятаєш як в "Спортлото 82" - "я буду держать а вы будете шантажировать"

О , шуганули людей. Лиш давай тако , я буду тримакти , а ти меш шантажувати , я як дипломат недуже... :idea:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 липня 2009, 23:04 
Офлайн

60% компаній світу відмовилися встановлювати Windows 7

Кореспондент.net

Зображення

Під час опитування серед компаній, проведеного напередодні випуску Windows 7 від Microsoft Corp, з’ясувалося, що більше половини з них не планують переходити на нову операційну систему.

Більшість голів компаній аргументують свої рішення економією коштів, а також тим, що сумніваються в сумісності ОС з існуючими програмами.

Дослідження, проведене компанією ScriptLogic Corp, свідчить, що 60% опитаних компаній не збираються переходити на Windows 7 взагалі, 34% мають намір поставити її на своїх комп'ютерах до кінця 2010 року, і тільки 5,4% - інсталюють її до кінця 2009 року.

Основними причинами відмови від Windows 7 42 з 1.000 опитаних компаній назвали брак часу і ресурсів.

Windows 7 вийде 22 жовтня, однак вже встигла отримати хороші відгуки, на відміну від свого попередника Windows Vista.

Раніше Microsoft назвала ціну Windows 7 і розповіла, як отримати ОС безкоштовно. Крім того, в кінці минулого місяця компанія повідомила про свої плани продавати нову операційну систему Windows 7 на USB-накопичувачах.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 12:03 
Офлайн

Повідомлення: 556
Я от якраз ставлю на ноут 7 віндовс, хочу сам переконатися, хороший він, чи ні...
Знайомий поставив, каже, що все чудово працює...от і я спробую, як не підійде, то поставлю ХР назад.

Хтось вже ставив доречі, ато я не перечитував топік?!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 12:20 
Офлайн

Я ставив , два дня тому зніс. Нічо , файно бігав , і для експерименту ставив старі драйвера , всьо прийняв і все працювало. Хоча , особисто моя думка, бо я не знаю всієї висоти ширини заповнених глибин, що стосувалися розробки даної ОСі, то такий собі розмалований ХРюша, я розраховував знайти щось радикальніше , хоча навіть сам не знаю що. Але враження хороше. Думаю як Бог дасть то на новому компі колись докладно розберуся , а поки що ХР з Лінуксом не давлять.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 13:03 
Офлайн

а лінукс навіщо?)

мм...ну я взагаліто застряв, в мене захотіло драйвера, ще на першому кроці...І я от сиджу, з СД на флешку драйвера пишу, і зараз буду щось пробувати...
:cry:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 13:55 
Офлайн

Воно хоче драйвер сддвд привода, хоча хз навіщо, вибиває табличку зразу після того, як вибираю місце установки...незнаю, що робити, сам драйвер неможу ніде знайти...
обідно, бо зніс стару систему, яка дуже стабільно працювала вже довший час..(

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 14:03 
Офлайн

Сама 7-ка захотіла тільки один драйвер , не було звуку , я не став у ній ритися і поклав за 2007 рік Realtek AC'97, все після перезавантаження заробило. Наприклад віста його не хотіла.Але у її недрах був власний. Відтак драйвер до старої мотороли віста не хотіла встановляти, 7-А з першого разу. Ну там скайпи квіпи і таке решта веб камери , то все йшло без проблем.

Брав я її звідси http://www.ua-torrent.com/showthread.php?t=10492

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 14:20 
Офлайн

Так я її навіть поставити не можу, на 1 кроці зразу після вибору місця встановлення, воно вимагає в мене "Выберите устанавливаемые драйверы" ну типу, щоб я з якогось носыя поставив драйвер на сддвд привід, я вже і від ХР диск пробував, і від вісти, і навіть це все переписував на флешку і пробував з флешки, всеодно воно каже, що це не той драйвер...отаке от.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 14:26 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Ось зараз якраз і пишу із сімки... Може бути, чи то враження, такі після вісти чи й справді віндовс хотів зробити щось непогане... Стосовно того, що Se7en шустріший за XP - не замітив, але як на мене, ніяк не тугіший... Машина та сама. Качав з
Цитата:
Капітан пише:
Брав я її звідси http://www.ua-torrent.com/showthread.php?t=10492

Build 7260 RTM. Вона якраз є кандидатом на фінальну ультимат-версію. Як бета-тестер я з ліцензією пройшов :D
При установці майже всі дрова знайшла сама, бачила вінт, який в мене іде на SATA через PCI. Поставилась. Прийшлось самому ще доставляти дрова на Ethernet, Sound-card, Web-camera, HP-print. І це пішло. Mozilla Firefox, Opera 10.00 beta, The Bat 4.01, Alchohol 120% for Win7, AIMP2, KMPlayer, теж пішли теж пішли без проблем. Поки що недоліків за нею незамітив. Знайду відпишусь))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 14:29 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Цитата:
©hiky® пише:
Так я її навіть поставити не можу, на 1 кроці зразу після вибору місця встановлення, воно вимагає в мене "Выберите устанавливаемые драйверы" ну типу, щоб я з якогось носыя поставив драйвер на сддвд привід, я вже і від ХР диск пробував, і від вісти, і навіть це все переписував на флешку і пробував з флешки, всеодно воно каже, що це не той драйвер...отаке от.

Шо за версія і де брав... я тестую сімку від Build 7077 ні одна версія в мене ще не просила драйверів. Цей крок вона самостійно виконувала. Вже потім по закінченню установки в диспечері устройств знаходив чого нема і доставляв. Завжди небуло звукової карти (Реалтек), це так у всіх - читав коментарі користувачів сімки.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 54 з 84 [ 837 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 84  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Soft: Програмне забезпечення

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення