Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 14 з 30 [ 295 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2009, 21:48 
Офлайн

Повідомлення: 994
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
ну, по-перше, якщо Він її "запустив", то вже точно мав на те якісь підстави.

та підстави то якісь і є може..от тільки це все виправдання..з точки зору природньої потреби я розумію..але природа не керується етичними нормами і їй байдуже ваше віросповідання чи виховання а Богу начебто ні судячи з біблії.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
По-друге, є як мінімум один досить дивовижний випадок, якраз пов'язаний з цунамі, коли дівчинка сидячи на березі вивчала "дитячу енциклопедію" і все що стосувалося океану. Їй "попався" на очі розділ про цунамі. Вона показала це батькам - ознаки були схожі. Вони повернулися до готелю. На "диво" керівництво готелю було більше стурбоване своєю репутацією і безпекою постояльців ніж тим, "що про них подумають інші" і взяли і викликали всіх своїх клієнтів. Прийняли елементарні заходи. Їх добряче "штуркало", але ніхто з тих людей не загинув.

угу такі випадки поодинарні,а в більшості помирають усі і накриває усе місто або від цунамі або від магми.А в когось виникло передчуття погане і він не пішов..ну вибачайте не у всіх є такі передчуття пророчі люди й відпочити хочуть а тут бах..
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
читайте уважніше, якщо беретесь до дискусії:

ваша позиція така шо має кожен мінятись в всій системі але якшо він не хоче мінятись і він лиш думає як кишеню набити побільше то чого я маю страждати через те що хтось "аморальний"?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
я перепрошую, "невинних" з чиєї точки зору?

ну якшо взяти дитину яка взагалі мало що встигла зробити то з будь-якої точки зору бо вона навить не винна в тому що вона існує.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
це не той випадок.

а чому не той?бо докази відсутні? а зносити з категорії"факт"ох як не хочеться бо дуже в це віриться?та вірте на здоровля просто не треба стверджувати(це я про всіх вірунчиків авраамічних загалом)що тільки так правильно і крапка.Або як я вже казав доведіть що справді тільки так і правильно.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 серпня 2009, 04:46 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
КрішнА пише:
але природа не керується етичними нормами
ну-да, ну-да... Це як подивитися. Академик Вернадський взагалі не розділяв природу на живу та неживу. А, як відомо, у всього живого є свої уявлення про "етичні норми" )

Цитата:
КрішнА пише:
ну вибачайте не у всіх є такі передчуття пророчі люди й відпочити хочуть а тут бах..
та нехай самі себе "вибачають". Якщо мене "накриє" не думаю, що мені буде щось у голові там про "справедливість" та "етичні норми". Буду "тупо" і наполегливо боротися за своє життя. А якщо зможу при цьому залишится людиною, то і за життя оточуючих.

Цитата:
КрішнА пише:
ваша позиція така шо має кожен мінятись в всій системі але якшо він не хоче мінятись і він лиш думає як кишеню набити побільше то чого я маю страждати через те що хтось "аморальний"?
дещо не так.
Треба було починати з іншого боку: якщо хтось страждає через тих, аморальних, які не хочуть мінятися, то допомогти зможе тільки робота над собою.

Інакших реальних шляхів не існує.
Це доводить досвід всього людства: ніяки революції, перевороти, наукові відкриття і пр. ще не внесли хоча б якихось помітних змін у життя людей. Страждали як і в печерах, обсмоктуючи кістки мамонтів, так, і тепер, у фешенебельних апартментах, засмоктуючи кокс.

І навпаки: реальних змін у житті добилися окремі люди: Ілія, Христос, Будда і ще багато тих, хто приділив сили і час не безкінечному кружлянню у пошуках "справедливості для всіх", а в першу чергу наполегливо працював над своїм світоглядом, вдосканлюючи його, опановував своє мислення і емоіцї, змінював і розширював сприйняття світу.

Саме до них тягнулися і тягнуться люди за "пілюлями щастя та справедливосі". А "пілюльок" то й небуло ніколи ))

Тепер, функції "обіцяльників" перебрала на себе наука: "в майбутьному люди не будуть хворіти",- каже наука, і щороку в світі з'являються "нові страшні" хвороби при тому, що і "старі" ще не подолані. "Люди зможуть жити значно довше",- каже наука, а життя як було в середньому 60-80 років так і є )) "Ми розбудуємо справжню демократію і тоді, нарешті, буде справжня справедливість!",- кажуть політики, підписуючи накази про бомбардування населених пунктів...

Той, хто не вірить обіцянкам, має шанс замислитися, чи відповідає зміст, що вкладають у термін "справедливість" - положенню, в якому ми знаходимся вже тисячі років ))
Можливо, "справедливість" в чомусь іншому? І шукати її треба повернувши голову в інший бік? А притягування "справедливості" на цей світ господарсько-фінансових відносин в тому розумінні, в якому нас вчать у школах - спекуляція і потужний елемент в системі маніпуляції свідомістю.

Цитата:
КрішнА пише:
якшо взяти дитину яка взагалі мало що встигла зробити то з будь-якої точки зору бо вона навить не винна в тому що вона існує.
дитина, як і будь хто з нас, не може існувати сама по собі.

Цитата:
КрішнА пише:
а чому не той?бо докази відсутні?
доказів маю більш ніж достатньо. А "не той" тому, бо не той! )))

Цитата:
КрішнА пише:
та вірте на здоровля просто не треба стверджувати(це я про всіх вірунчиків авраамічних загалом)що тільки так правильно і крапка.Або як я вже казав доведіть що справді тільки так і правильно.
мені вірити не треба - я знаю. )
"просто не треба стверджувати..." - та ти шо?! :shock: З якого "переляку"? Я знаю, що треба, і що тільки так правильно і крапка.
"доведіть, що справді..." Кому? Вам? :lol: Так вам і так все ясно.
Наступний! :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 серпня 2009, 12:26 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
"просто не треба стверджувати..." - та ти шо?! З якого "переляку"? Я знаю, що треба, і що тільки так правильно і крапка.

доказів нема такшо уви..

П.С. не знаєш а віриш що знаєш))
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
"доведіть, що справді..." Кому? Вам? Так вам і так все ясно.
Наступний!

слив не защитан
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
"справедливість" - положенню, в якому ми знаходимся вже тисячі років ))
Можливо, "справедливість" в чомусь іншому? І шукати її треба повернувши голову в інший бік? А притягування "справедливості" на цей світ господарсько-фінансових відносин в тому розумінні, в якому нас вчать у школах - спекуляція і потужний елемент в системі маніпуляції свідомістю.

та повертай не повертай.в деяких сферах життя вона є в деяких нема..принаймні тієї справедливості про яку всі ідеалістиі вірунчики так торочать
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
дещо не так.
Треба було починати з іншого боку: якщо хтось страждає через тих, аморальних, які не хочуть мінятися, то допомогти зможе тільки робота над собою.

енто як?я працюю над собою щоб не страждати ?чи праця над собою змінить іншого покуістичного дядька?

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Це доводить досвід всього людства: ніяки революції, перевороти, наукові відкриття і пр. ще не внесли хоча б якихось помітних змін у життя людей. Страждали як і в печерах, обсмоктуючи кістки мамонтів, так, і тепер, у фешенебельних апартментах, засмоктуючи кокс

вони їх зменшили так скажемо і зміни таки досить помітні,хоча б зміна політичної системи де релігія відокремлена від держави і в державі є свобода слова і дій в рамках закону)
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
І навпаки: реальних змін у житті добилися окремі люди: Ілія, Христос, Будда і ще багато тих, хто приділив сили і час не безкінечному кружлянню у пошуках "справедливості для всіх", а в першу чергу наполегливо працював над своїм світоглядом, вдосканлюючи його, опановував своє мислення і емоіцї, змінював і розширював сприйняття світу.

в моєму житті і ще в житті багатьох моїх знамйомих якраз ні Будда ні Христос ні інші іскатєлі істіни не внесли відчутних змін..а от телевізор та інтенрнет внесли))
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Саме до них тягнулися і тягнуться люди за "пілюлями щастя та справедливосі". А "пілюльок" то й небуло ніколи ))

я не тягнусь ,
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Тепер, функції "обіцяльників" перебрала на себе наука: "в майбутьному люди не будуть хворіти",- каже наука,

де таке наука кажеш?..то ваші прапаведники кажуть шо всьо буде зашибісь але десь колись потім або в раю або коли людство воскресне.Я шось не чув шоб науковці кидали такі обіцянки.

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Люди зможуть жити значно довше",- каже наука

можно взнати откудово така інфа?..ато шось пропагандою запахло.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
"Ми розбудуємо справжню демократію і тоді, нарешті, буде справжня справедливість!",- кажуть політики, підписуючи накази про бомбардування населених пунктів...

а ну так ти розділяй подітиків і науковців..політикам особливо в нашій країні взагалі вірити не асобо надо)
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
дитина, як і будь хто з нас, не може існувати сама по собі

я тебе не розумію..ти начебто згоден шо кожна людська істота отримує покарання за певні вчинки і лише за власні?чи нє?..чи дитина винувата в тому шо вона купатись хоче?чи в тому шо її тато нациком жестокім був?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
доказів маю більш ніж достатньо.

а можна хоч кілька оприлюднити?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
ну-да, ну-да... Це як подивитися. Академик Вернадський взагалі не розділяв природу на живу та неживу. А, як відомо, у всього живого є свої уявлення про "етичні норми"

якщо і є то вони як мінімум трохи не співпадають із заповідями)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 серпня 2009, 18:57 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
а можна хоч кілька оприлюднити?
можеш "оприлюднити" своє серце?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 12:25 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
можеш "оприлюднити" своє серце?

причому тут серце..ти приведи інфу яку можна дослідити і перевірити а то серце в тебе одне каже а в когось іншого зовсім не те ,всім серцям довірятись то взагалі бардак вийде.А так дерева існують не залежно від того віриш ти в це чи ні і камінь буде падати з висоти хочеш ти цього чи ні і це можна перевірити а от з Богом шось за пару тисяч років так і не розібрались.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 12:44 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
так дерева існують не залежно від того віриш ти в це чи ні і камінь буде падати з висоти хочеш ти цього чи ні
впевнений?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 серпня 2009, 12:26 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
впевнений?

ага

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2009, 21:51 
Офлайн

Повідомлення: 313
Цитата:
КрішнА пише:
виходить і не зробититих гріхів я б не міг.

Не виходить... Пороздумуйте над різницею знати наперед, і бути запрограмованим... Це не одне й те ж саме.
Ви своїх друзів знаєте ? Трошки знаєте. І ви приблизно можете спрогнозувати хто як поведеться в якісь ситуації. Наприклад якщо когось з них облити посеред міста водою... Один образиться і піде собі... , інший буде взивати до розуму, ще інший певно наздожене і вгріє файно... Це так, для прикладу, але ви знаєте приблизно хто як відреагує... Чи означає це , що ви їх запрограмували? Ні. А Бог знає нас не трошки, а досконало, і знає ТОЧНО як ми поведемо себе в кожній ситуації.. О і все...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 серпня 2009, 16:34 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Тому що, звичайно, простіше звалити всі біди світу на "всіх християн" почитавши "рецензії" різних "авторитетів" ніж спробувати задавати собі правдиві запитання і так само правдиво на них відповідати.

мої відповіді різнятся з християнсько-аффтарітетними ну а якшо у всіх Християн єдине що спільне це Ісус і Авторитет Біблії а решта на цвет и бред в кожного свої правила то звиняйте кожному християнину в моск не залазив.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:

себто якщо мені погано від того що моєму товаришу якись дибілоід зробив каліцтво,я маю працювати над собою щоб мені від цього погано не було? а той дурень і далі буде своє робити.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
А чём ты, деточка? Рівні шанси? ))
Це тобі до нашого Президента, він тобі все "пояснить" ))
Які можуть бути рівні шанси? Які "добрі шмати"? Які ще там "крихти"?! ))))
Якщо я забираю Все, то ти маєш великий шанс лишитися взагалі "безнічого" )))

я не про нашу мегокорупційну країну а про інші країни де в принципібільш менш рівні шанси у більшості..і тим не менш іншим таланить а іншим ні.
Цитата:
Pashtet пише:
Не виходить... Пороздумуйте над різницею знати наперед, і бути запрограмованим... Це не одне й те ж саме.

якщо я знаю наперед що ти напишеш на форумі ще до того як ти туда зайшов і ти зайшов і написав те що я й передбачав то де свобода вибору?
Цитата:
Pashtet пише:
Ви своїх друзів знаєте ? Трошки знаєте. І ви приблизно можете спрогнозувати хто як поведеться в якісь ситуації. Наприклад якщо когось з них облити посеред міста водою... Один образиться і піде собі... , інший буде взивати до розуму, ще інший певно наздожене і вгріє файно... Це так, для прикладу, але ви знаєте приблизно хто як відреагує... Чи означає це , що ви їх запрограмували?

прогнозувати і знати це абсолютно точно різні речі..
Цитата:
Pashtet пише:
Чи означає це , що ви їх запрограмували?

не означає звісно але я їх не створював і до того як їх не знав я відповідно і незнав образяться вони чи ні в певній ситуації а Бог уви знав це походу ще при створенні світу.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 серпня 2009, 01:22 
Офлайн

Повідомлення: 313
Цитата:
КрішнА пише:
прогнозувати і знати це абсолютно точно різні речі..

Я розумію це так, що Бог прогнозує, але поскільки Він має незрівнянно вищий інтелект, то прогнозує абсолютно точно! Це щось наподобі того, як економісти прогнозують наперед ситуацію в економіці, і чим кращий спеціаліст тим точніший прогноз, а Бог досконалий спеціаліст, тому прогнози точні на 100%... Біблія не має суперечностей, тому треба знайти розуміння яке об"єднає такі речі, як знання Бога наперед, і те, що Бог буде судити... Суд передбачає свободу вибору.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 14 з 30 [ 295 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення