Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 44 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 70  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 липня 2009, 11:55 
Офлайн

Повідомлення: 994
я от не розумію ніяк шо тут такого страшного?ну охрестили байкеів..нажаль серед байкерів є теж християни..шо ж тепер робити

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 липня 2009, 02:40 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
"Керівництво британської поліції погодилося надати поліцейським, що сповідають язичество, право відпочинку в Хеллоуїн, день літнього сонцестояння і інші язичницькі свята, пише у суботу британська газета Daily Express.

Федерація поліцейських служб і МВС країни офіційно визнали язичників як соціальну меншину і гарантували їм ті ж права, як і іншим релігійним общинам. Тепер члени Асоціації поліцейських-язичників отримають право узяти вихідний в священні для них дні.

Всього в поліцейських службах Великобританії числяться близько 500 послідовників язичества."
Британські поліцейські-язичники відпочиватимуть у «священні дні»
Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 липня 2009, 17:08 
Офлайн

о нормально зробили..оце а розумію обйективність..

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 липня 2009, 02:23 
Офлайн

Віддавна маю звичку іменувати РПЦ Московського патріархату - "москвослав`ям".
Можна сказати, що то є "разжигание межрелигиозной розни", але в самій назві нічого образливого не бачу.
Більше того, така назва повністю відповідає суті "явища":

"УПЦ МП – то загін Росії в Україні. Слова ці належать архієпископу Львівському УПЦ МП Августину Для нього «Росія є опорою українського Православ’я». Виступаючи на засіданні Всесвітнього російського народного собору в Москві (дивно, чого це на нього владику з України занесло? –А. К.), Адам Іванович заявив: «Ми (хто то?) очікуємо кроків (яких?) з боку Росії (чому із зарубіжжя?) – як загін (що то?), що чекає команди кинутися в бій (який і з використанням чого, бо ж владика очолює від імені УПЦ МП службу, яка працює серед українських вояків?)».

Спасибі владиці за відвертість в оцінці того, чим є Московсько-Православна Церква в Україні. По-перше, з його слів, це є «загін» (навіть не церковна спільнота), що чекає команди. Відтак тоді постає питання: чому це УПЦ МП гнівається, коли її називають «п’ятою колоною» в Україні? Августин засвідчив без будь-якої дипломатії те, що ця Церква є саме Православною Церквою Московського Патріархату або ж, як казав В.Путін в його бутність Президентом РФ, «Російською Православною Церквою в Україні». По-друге, владика Августин засвідчив, що ця спільнота існує на теренах України не просто як релігійна організація, а як якесь «ми», що чекає «команд кинутися у бій» навіть не з боку Московського Патріархату, а «Росії», зберігаючи віру в неї.

І ось тоді незрозуміло (а якщо подумати, то може й зрозуміло), чому це саме цьому владиці Московсько-Православна Церква України доручила духовно опікуватися українським воїнством і як до цього допускає його Міністерство оборони України. Подумаймо, в якому контексті він буде опікуватися вояками українського війська? Чи не тут (в цьому війську) владика готує той «загін», який очікує команду від Росії? Тим більше, що в московсько-православній газеті «Мир», яка видруковується у Дніпропетровську, а поширюється по всій Україні, було чітко сказано, що «за участие в псевдобогослужениях и принадлежность В.Ющенко к Киевскому Патриархату … не позволяет христианам Украины признавать этого политика». Не визнавати, а відтак – «в бій»!".
Україна і Росія: церковні та світоглядно-ідеологічні проблеми в історії та сьогоденні

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 липня 2009, 03:01 
Офлайн

[FONT=Impact]КшРшЛУ - ОБЦАСОМ В РшЛО![/FONT]
(або як приймали "великодуховного" на "родине городов русских")

Зображення

Зображення

Зображення

"з підземного переходу, що біля філармонії, з’являються колони дітей різного віку й не надто доглянутого вигляду. На їхніх уніформах написано “Православні скаути”."
Зображення
"Казали, начебто цих дітей привезли з Чернігова. Не знаю, я їх не питав. За командою священника в хакі вони скандують: “Многія лєта нашему патріарху!”

Зображення

Зображення
...
Скандування “Геть Московського попа!”
Зображення

Керівництво скандуванням перебрав Тополя. Знову “Чемодан-вокзал-Росія!”
Зображення

[I](повна версія тут Пікетування Патріярха РПЦ Кирила
Про всяк випадок - повна бойова готовність)[/I]

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 липня 2009, 13:54 
Офлайн

"Визит Патриарха Кирилла в Севастополь – политическое пиар-шоу? Заявление председателя Союза «Святая Русь» (Севастополь)
В воскресенье, 2 августа, в день посещения патриархом Кириллом г. Севастополя, отменены богослужения во всех храмах города. Все храмы будут пусты и безмолвны.

Божественная литургия будет совершаться только в Свято-Владимирском соборе на Херсонесе, где будет служить патриарх Кирилл.

Почти 400 тысячный город, колыбель Православия, оставлен в воскресный день без Святых Христовых Тайн. Значительная часть православных верующих – это пожилые, больные люди и младенцы, которых приносят в храмы родители. ш они физически не смогут все приехать в Херсонес, чтобы принять участие в многотысячном богослужении на открытом воздухе.

А ведь в Севастополе почти во всех храмах служат два и более священников. Поэтому один из них мог бы беспрепятственно провести богослужение в своем храме для тех людей, кто не имеет возможности ехать в Херсонес.

Но и это еще не всё. В тех центральных городских храмах, где всегда проводятся два воскресных богослужения (раннее и позднее), ранние службы тоже проводиться не будут.

Народ возмущен. Священники говорят, что таково указание сверху и не подчиниться ему они не могут.

Так какой же истинный смысл проведения такого пастырского визита патриарха, если верующему народу, т.е. его пастве, создаются препятствия в духовной жизни?

Согнать в Херсонес всех, кого только можно, чтобы устроить под телекамерами яркое, многотысячное, ликующее столпотворение? Но тогда это действо ничем не будет отличаться от политического пиар-шоу "Единой России".
Председатель Союза "Святая Русь"
Алексей Добычин (Севастополь)".
Союз «Святая Русь» раскритиковал визит Патриарха в Севастополь

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 00:47 
Офлайн

"Патріарх Кирило готовий отримати українське громадянство.
Про це він заявив під час зустрічі з духовенством єпархії Української православної церкви у Зімневському монастрирі неподалік від Володимира Волинського.Готовий був би прийняти українське громадянство, будь ласка, але для мене не існує жодних питань. Я глибоко переконаний в тому, що в якомусь сенсі розкол - це є реакція в тому числі і на неправильну політику церковної Москви", - сказав він.

"Але політики не зловмисної, а за інерцією. Жили в одній державі, все нормально, все стоїть, все працює. Ви ж добре пам'ятаєте, як все було, так? І раптом ось цей сплеск якихось відцентрових сил", - сказав Кирило ."
Кирило визнав неправильну політику Москви

(до речі, це блеяння Кирила я нині видів в передачі "Вести")

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 12:21 
Офлайн

шо ж ти так недолюблюєш Кірю)))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 16:49 

Цитата:
КрішнА пише:
шо ж ти так недолюблюєш Кірю)))

Якщо будете створювати антикирилівську партію, не забудьте мене покликати! Ніяких нервів не вистачить слухати, що той киРило городить по телевізору! :evil:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 серпня 2009, 19:11 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
Ksana пише:
Ніяких нервів не вистачить слухати, що той киРило городить по телевізору!
пані, тамка на пульті є кнопочко: "Mute". А в партії ще "членкинські" внески доведеться сплачувати ))

Кирило - рулит! :arrow: :D ://:
Може і Філарет "с отвєтним візітом" збересі :lol:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 44 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 70  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення