Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 12 з 30 [ 295 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 18 липня 2009, 14:42 
Офлайн

Повідомлення: 994
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
єдино-правильна відносно чого?

відносно "спасіня" і взагалі відносно всього..все чого немає в Х-ві те на думку принаймні традиційного Х-ва являється обманом і т.п.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Ви про інквізицію, чи про Св. Миколая зараз говорите? Я не розумію

я по те наприклад що всі потраплять до пекла хто як мінімум нехрещений і як максимум не сповідує Християнство.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
вам треба, щоб вони існували? Треба? Дуже? То, які проблеми?

Поблема в тому що Християни(біільшість)кричать шо інших богів неіснує що то всьо міфи і т.д. а от Ягве таки існує бо "писание гласит".
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
ой-йо-йой... У вас попереду багато цікавих відкриттів (я вже, здається, казав). Якщо ви про це не чули, або чомусь не знаєте, то це не означає, що цього немає.

ми вже не в тому часі живем щоб сприймати за істину те що чув..тобто на слово вірити ве нізя..є така штука як дослідження і експеременти.Ніхто ані експерементально ані як іншим методом(фіософські не рахуюцця)поки що не довів існування Ягве/Зевса/Перуна. Аж тут появляються вірунчики і кричать шо він 100%існує і як завжди не приводять доказів.Питання:звідки така інфа тоді?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Що ви вважаєте Х-вом я так і не зрозумів.
Вчення Ісуса Христа побудовано на реальних доказах.

у вас є реальні докази пекла?чи існування Бога чи навить душі в Христ.розумінні? а те що до людей треба нормально відноситись Ісус новину тоді не відкрив..точніше відкри але для Іудеїв які всіх окрім себе рахували лайном мйако кажучи.

Цитата:
Pashtet пише:
Про Воскресіння Христа пишуть історики того часу, які не були прибічниками християнства, наприклад Флавій.

вони пишуть просто що була така людина а не про те що він воскрес із мертвих.
Цитата:
Pashtet пише:
І про Христа згадок в історичних книгах того часу більше ніж наприклад про Олександра Невського, про якого ми вчили в школі.

можно оприлюднити ці джерела?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 18 липня 2009, 15:31 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
КрішнА пише:
відносно "спасіня" і взагалі відносно всього..
- так. Так і є.

Цитата:
КрішнА пише:
те наприклад що всі потраплять до пекла хто як мінімум нехрещений і як максимум не сповідує Християнство.
- так. Так і є.

Цитата:
КрішнА пише:
тобто на слово вірити ве нізя.
мені вас шкода.

Цитата:
КрішнА пише:
.є така штука як дослідження і експеременти.Ніхто ані експерементально ані як іншим методом(фіософські не рахуюцця)поки що не довів існування Ягве/Зевса/Перуна.
все правильно, є така "штука" як дослідження. Дуже прошу, досліджуйте, ставьте експерименти. Тоді буде предмет для розмови.

Цитата:
КрішнА пише:
Аж тут появляються вірунчики і кричать шо він 100%існує і як завжди не приводять доказів.
Це не моя компетенція, хто і про що кричить. Можна не звертати на це увагу, але факт залишається і самі знаєте, що диму без горіння не буває.

Цитата:
КрішнА пише:
Питання:звідки така інфа тоді?
наприклад, у мене з дослідів та експерементів.

Цитата:
КрішнА пише:
Поблема в тому що Християни(біільшість)кричать шо інших богів неіснує що то всьо міфи і т.д. а от Ягве таки існує бо "писание гласит".
Проблемою це залишається до тих пір, поки ми не розуміємо, або не хочемо зрозуміти, про що вони "кричать".

Цитата:
КрішнА пише:
у вас є реальні докази пекла?чи існування Бога чи навить душі
так, є.

Цитата:
КрішнА пише:
в Христ.розумінні
тут знову невизначеність. Я можу говорити про ці поняття тільки в тому розумінні, в якому вони подаються у вченні Христа і як я його тепер розумію.

Цитата:
КрішнА пише:
точніше відкри але для Іудеїв які всіх окрім себе рахували лайном мйако кажучи.
а ким ви вважаєте іудеїв?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 липня 2009, 01:06 
Офлайн

Повідомлення: 313
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
мені, прямо, вас шкода )) Ви жили в часи радяньської пропаганди за колючим дротом де не було бібліотек? І церков не було теж?
Певно, ми жили в різних країнах ))

В школах про Ісуса Христа явно не вчили. І літературу фільтрували добряче.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 липня 2009, 01:08 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
вони пишуть просто що була така людина а не про те що він воскрес із мертвих.

Цитата Йосифа Флавія.
"В это время выступил шисус Христос, человек высокой мудрости, если только можно назвать Его человеком, совершитель чудесных дел; когда по доносу первенствующих у нас людей Пилат распял Его на кресте, поколебались те, которые впервые Его возлюбили. На третий день Он снова явился к ним живой"

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 липня 2009, 01:14 
Офлайн

Цитата:
Pashtet пише:
В школах про Ісуса Христа явно не вчили.
Факт. Держава відділена від церкви.

Цитата:
Pashtet пише:
І літературу фільтрували добряче.
Наприклад?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 липня 2009, 01:15 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
можно оприлюднити ці джерела?

НАУКА ПРОТшВ РЕЛшГшОВЕДОВ.doc на FileShare.in.ua

Тут трошки є ...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 21 липня 2009, 17:20 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
- так. Так і є.

одним словом новірцю вапщенема шансів не мчитись який би він зразковий не був..він просто мусить упасти ніц перед вашим Богом?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
а ким ви вважаєте іудеїв?

Людей котрі сповідували іудаїзм і котрі в більшості вважли іновірців людьми так скажемо другого сорту..себто так само як Гітлер зневажав негрів і євреїв,так само вони колись зневажаи всіх хто не їхньоо віросповідання..та й тепер є екземпляри які кажуть шо "ми богоораний народ а и-мавпоподібні раби".
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Проблемою це залишається до тих пір, поки ми не розуміємо, або не хочемо зрозуміти, про що вони "кричать".

та зрозуміли вже давно вони притримуюься принципу "існує дві думки:моя і неправильна"
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
наприклад, у мене з дослідів та експерементів.

иожно оприлюднити ці експеременти і досліди?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
все правильно, є така "штука" як дослідження. Дуже прошу, досліджуйте, ставьте експерименти. Тоді буде предмет для розмови.

відповідальність за доведження гіпотез і теорій лежить на авторі котрий їх висуває..ви кажете шо є о і доведіть а наразі наука обходиться чудесно гіпотезою відсутністю творення..Богом

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 липня 2009, 02:07 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
який би він зразковий не був він просто мусить упасти ніц перед вашим Богом?
та "зразковий", я думаю, сам розбереться що йому робити ))

Цитата:
КрішнА пише:
та й тепер є екземпляри які кажуть шо "ми богоораний народ а и-мавпоподібні раби".
та й і тоді серед них було немало тих, хто так не вважав.

Цитата:
КрішнА пише:
та зрозуміли вже давно
прочитати в книжках і послухати "спеціалістів" це дещо інше ніж дійсно зрозуміти.

Цитата:
КрішнА пише:
иожно оприлюднити ці експеременти і досліди?
можете "оприлюднити" своє серце?

Цитата:
КрішнА пише:
обходиться чудесно гіпотезою відсутністю творення Богом
Богом? Ви так говорите, ніби знаєте про що. Якщо Бог в вашому розумінні нічого не створював і не втручається в "особисті справи" конкретних людей, то ми з вами говоримо про різне.

Мій Бог все створив і має безпосереднє відношення до кожної дрібниці в житті кожної істоти у Всесвіті.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 липня 2009, 12:07 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Богом? Ви так говорите, ніби знаєте про що. Якщо Бог в вашому розумінні нічого не створював і не втручається в "особисті справи" конкретних людей, то ми з вами говоримо про різне.

Мій Бог все створив і має безпосереднє відношення до кожної дрібниці в житті кожної істоти у Всесвіті.

угу а потым немалу частину населення відправляє на вічні муки в пекло через те що йому не кланяються..і ще за справедливістю не слідкує..поки мафіозі розїжжають на джипах а народ ледве виживає за копійки а діти помирають від раку невідомо за які вчинки(вони і вчинків зробити ше не встигли як вже приречені.)
і доречі то просто ви думаєте що всесвіт створив ваш Бог,але :"відповідаьність за доведення тверджень лежитьна авторові котрий їх висуває".Поки що наука чудесно обходиться теорією еволюції..і навить Церква з нею погодилась і приняла(принаймні римо-католицька)

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
можете "оприлюднити" своє серце?

конечно))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 липня 2009, 19:08 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
угу а потым немалу частину населення відправляє на вічні муки в пекло через те що йому не кланяються..і ще за справедливістю не слідкує..поки мафіозі розїжжають на джипах а народ ледве виживає за копійки а діти помирають від раку невідомо за які вчинки(вони і вчинків зробити ше не встигли як вже приречені.) і доречі то просто ви думаєте що всесвіт створив ваш Бог,але :"відповідаьність за доведення тверджень лежитьна авторові котрий їх висуває".Поки що наука чудесно обходиться теорією еволюції..і навить Церква з нею погодилась і приняла(принаймні римо-католицька)
що там ще в газетах і на сайтах пишуть?
І перед ким це на мені "лежить відповідальність"?

Цитата:
КрішнА пише:
конечно))
молодца!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 12 з 30 [ 295 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення