|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 29 червня 2009, 17:01 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: myrko пише:
чи ти хош сказати, що Запорожець "Горбатий", або "Сороківка" не змінили "совєйський світ"? нє не про це... я хотів щоб ми так само як і піндоси не вміли робити Chevrolet Camaro... :D
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 29 червня 2009, 17:19 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: exp пише:
нє не про це... я хотів щоб ми так само як і піндоси не вміли робити Chevrolet Camaro... Та так, не мені тобі розказувати, що автомобіль, це не чотири колеса і кусок желіза, а цілий соціально-економічний комплексний фактор. Хтось сказав, що автомобіль починається з дороги, а дороги у нас фист (лиш переїду в Чоп, мене зразу починає трясти морально і хвизическі :D ) сам знаєш, але про це тра в іншому місці... |bv
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 червня 2009, 19:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Я чесно кажучи таки, до американських машин ставлюся , ну трохи ліпше як до китайських... Ну не під нас вони заточені... Інша справа рідні європейські мерси , бехи , сеати-фіати ,рено-пижі...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 29 червня 2009, 19:55 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: Капітан пише:
Ну не під нас вони заточені..
лиш не кажи цего експу - він не зрозуміє :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 червня 2009, 20:45 |
|
|
Ну не під нас вони заточені... ги... зато класні... :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 червня 2009, 23:06 |
|
|
Шо там класного, не повороткі корита , що безміри жеруть пальне... Як на мене ліпшн БТР купити, він практичніший.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 червня 2009, 13:49 |
|
|
Шо там класного, не повороткі корита скільки і яких ти мав американських авто? :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 червня 2009, 17:15 |
|
|
Ну для того аби знати що голова лусне , коли її покласти під колесо потяга не обов'язково її класти.
А мати не мав , мав колись Ниву. Але є телевізор , є люди котрі їх мають , я з ними де коли спілкуюся , і питаю про ті авта... не так вже і багато похвальних відгуків... тобто з тих шести-семи людей котрих я знаю ніхто більше би не хотів у майбутньому купувати якесь америцьке авто... На основі такого соціологічного опитування і базуються мої висновки.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 липня 2009, 23:19 |
|
|
Японці незадоволені безшумністю гібридів
Джерело:“Аратта-Україна”
Honda Insight
В Японії нині бум гібридних машин - моделі Honda Insight і Toyota Prius окуповували вершину рейтингу продажів нових автомобілів. В зв’язку з цим все більше уваги громадськість приділяє “недоліку” бензоелектричних машин - безшумності.
Міністерство транспорту Японії отримує скарги від автомобілістів і людей з поганим зором на тихохідність гібридних машин. Адже на малих швидкостях, коли гібрид використовує тільки електромотор, шуму від нього значно менше, ніж від автомобіля з класичним ДВЗ, повідомляє drom.ru.
Для обговорення проблеми міністерство утворило спеціальну комісію, до якої увійшли учені, люди з поганим зором, автолюбителі, поліцейські і представники автомобільної індустрії. Після першого зібрання учасники цієї комісії висловили припущення, що непогано було б обладнати гібриди спеціальним пристроєм, що генерує шум. Поки не ясно, які звуки повинен видавати цей прилад, але він повинен попереджати інших учасників дорожнього руху.
Пропозиція комісії буде розглянута, але при цьому міністерство обіцяє не забути і про плюси низького рівня шуму: адже гібридні автомобілі не порушують спокій жителів в житлових кварталах.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 липня 2009, 14:11 |
|
|
я з ними де коли спілкуюся , і питаю про ті авта... не так вже і багато похвальних відгуків... видиш, шоб висновки робити треба більше факторів: свої враження, хто-шо говорить (але про які авта, бо є такі в Америці, як наша Таврія :D ), і ше фактор - піндоси (думаю зрозумієш...) :D
чи може ти хоч сказати, що Мустанг нездала тачка... :?:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |