|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 27 травня 2009, 19:35 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Хочете їхати по добрих дорогах – проходьте техогляд ужеСитуація з дорогами у Коломиї краща, ніж була кілька років тому, але ще далека до досконалості. Коломияни мають змогу спостерігати, як ремонтується дорожнє полотно то на одному відрізку, то на іншому. Як загалом ідуть справи в цьому питанні - Коломия ВЕБ Порталу розповів заступник Коломийського міського голови Володимир Тарновецький 
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 27 травня 2009, 21:37 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Якраз я побіг наперед платити.Кум буса на облік ставив заплатив під 18000 гривень.От і ремонтуйте.
|
|
 |
|
 |
MyKoLa
|
Додано: 12 червня 2009, 01:53 |
|
З нами з: 30 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 1020 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Микола
|
Нарешті почали щось робити, а то вже доста довго так і стояло... мож навіть і закінчать, а то дорогу то перекрили вже зо місяць тому...

|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 червня 2009, 02:07 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
MyKoLa написав: Нарешті почали щось робити "щось" дійсно роблять. лиш куда ділася знята бруківка? наші майстри так файно вміють класти бруківку шо та котра покладена за Авсріїї виглядає куда більш рівною.  так що часом не знаю чи варто тим тішитися коли щось роблять з бруківкою.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
MyKoLa
|
Додано: 12 червня 2009, 02:42 |
|
З нами з: 30 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 1020 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Микола
|
БорМан написав: лиш куда ділася знята бруківка? Мене ця думка теж неабияк турбує... Особливо після випадку, коли на бульварі Л.Українки був прорив під тротуаром. Майстри розкопали, все зробили, загорнули піском з камінням ... і все! Вже півроку минуло, але ніхто назад тротуарну плитку назад і не думає класти, так і стоїть яма посеред нового гарного тротуару... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 червня 2009, 03:07 |
|
|
MyKoLa написав: Мене ця думка теж неабияк турбує... ось і тема для нового депутатського запиту 
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 12 червня 2009, 08:11 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: ось і тема для нового депутатського запиту ...який знову закінчиться тим, що я сфотографую вам чийсь приватний двір, вимощений отою бруківкою і спитаю: ну і шо? :D
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 червня 2009, 15:10 |
|
|
pent@gon написав: я сфотографую вам чийсь приватний двір адреси не забувай записувати 
|
|
 |
|
 |
Ksana
|
Додано: 12 червня 2009, 16:51 |
|
|
Кожний раз, коли приїжджаю до Коломиї, з сумом відзначаю, що дороги все гірші і гірші...
Але минулого року була просто в шоці не тільки від стану доріг, а від того що Коломиї на дорогах ПРОБКш, майже як в Києві!!! Виявляється: одні дороги поперекривали, інші-платні, які ще там причини не знаю... В центр таксисти їхати відмовляються. Навіть не в центрі ( біля будинку моїх батьків ) машини змушені їхати зі швидкістю київських пробок! Дурдом! Як можна було таке допустити?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 червня 2009, 18:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Ksana написав: інші-платні де... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |