|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Ksana
|
Додано: 26 травня 2009, 04:17 |
|
|
Цитата: Магніт * пише:
хай знайомляться
Хто з ким? Не зрозуміла.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 26 травня 2009, 14:31 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
так може є і в Коломиї самотні пацани, хай знайомляться
Цитата: Ksana пише:
Хто з ким? Не зрозуміла.
невже коломийські хлопці з твоїм колишнім? :shock: :D
я так розумію слід перейменувати дану тему в "знайомства"...
Памятаю, коли був дуже малий і слухав вечірню казочку по радіо, перед тим була передача де тьотьки і дядьки із голосами підходящим сказати фразу "їх розшукує міліція" зачитували такі речі:
приблизний текст:
Лист № 132243
Микола, 43 роки. Зріст 170, вага 90. Розшукую гарну вродливу ввічливу дівчину 21-30. Шкідливих звичок не маю, вдівець.
Лист № 132244
Параска, 40років. 110-100-120 (м3). Шукаю, чуйного приємного хлопця віком 30-50 років, матеріально-забезпеченого. Шкідливих звичок не маю, проте маю 3 дітей (краще б вже мала шкідливі звички). Судимих прохання не турбувати.
ото чисто таке :D
я цілком згоден з Grindex, якщо хлопець і справді такий, як ти його описала, він не те, що не пропаде, а матиме повно дівчат - вибирай, яка краща. :D
|
 |
Ksana
|
Додано: 26 травня 2009, 15:01 |
|
|
Цитата: SPY пише:
я так розумію слід перейменувати дану тему в "знайомства"...
:D :D :D Давайте залишимо тему, як є. Бо мені абсолютно нема чого запропонувати Магніт у сфері знайомств. :D
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 26 травня 2009, 15:40 |
|
 |
 |
|
|
Цитата: Ksana пише:
Дуже щасливий Дуже щасливий Дуже щасливий Давайте залишимо тему, як є. Бо мені абсолютно нема чого запропонувати Магніт у сфері знайомств. Дуже щасливий
:arrow: :D
|
 |
Магніт
|
Додано: 26 травня 2009, 16:02 |
|
|
та лан, я просто хочу допомогти самотнім хлопцям та дівчатам, в цьому нема нічого кримінального :)
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 26 травня 2009, 18:09 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Є така приказка: "за добро про яке тебе не просять, часто приходиться платити самому"...
Не знаю як там той хлопець, але як би я взнав що дівчина яку я любив, з якою я був ніжний, і як що я маю вроду хоч і трішки скромний на початках знайомства, шукає для мене когось, навіть не для серйозних знайомств, а так просто погуляти і для спілкування, яб трішки образився, або подумав що мене ще хочуть тримати під контролем.... Це все тільки думки вслух, нікого і ніяк не хотів образити......
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 травня 2009, 01:16 |
|
 |
 |
|
|
Цитата: Grindex пише:
Це все тільки думки вслух, нікого і ніяк не хотів образити......
Grindex, а я тебе всіма канєчностями підтримую :D +1
|
 |
Ksana
|
Додано: 27 травня 2009, 01:31 |
|
|
:D Жіноча солідарність-це святе! Але в даному випадку, мушу підтримати хлопців!
я просто хочу допомогти самотнім хлопцям та дівчатам, в цьому нема нічого кримінального
Кримінального нічого нема. Але й хорошого нічого не вийде. Не можна за когось зробити правильний вибір. Тільки ти сам можеш зрозуміти: твоя це людина, чи - ні. А ще є флюїди...
:D І якщо вибираєш сам, то потім нема на кого нарікати.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 27 травня 2009, 02:54 |
|
 |
 |
|
|
короче - міняєм тему :D
мене цікавить де решта дівчат, чого я бачу, що дописують тільки дві?
невже не ясно написано: Всі дівчата сюда!!! :D
а ну починайте дівчачі розмови із Магніт, може і інші підтягнуться :D
|
 |
Магніт
|
Додано: 27 травня 2009, 04:25 |
|
|
в мене після прочитаного в темі що читаєтеш? і тут ще прочитала критику, то бажання щось писати нема взагалі, мене образили страшенно і ніхто навіть не заступився, дякую всім добрим людям хто тут нормально зі мною спілкувався але я змушена піти. Бажаю вам всім всього найкращого! З деким мені було справді приємно познайомитись, тут є багато хороших і щирих людей. :wink:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |