|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 21 травня 2009, 16:58 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: yanychar пише:
дати смерті похованих - 10-20-30 роки,
не можу стверджувати, але здається мені що там були і повоєнні дати 45 і після
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 21 травня 2009, 17:15 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: БорМан пише:
з єврейського. З того що був біля теперішнього комсомольського озера. На місці того цвинтаря зробили парк, а плити використали ..
Може й так, взагалі немає різниці я якого. :(
Просто я не пам'ятаю, аби на цвинтарі біля вокзалу був мрамор. :?:
Але одне погане діло не може буди виправдовуванням для іншого. На жаль кожна нова влада намагається переписувати історію, в тому числі і руйнуванням пам'ятників. Прийде нова і почне знову щось ламати.
Але з іншої сторони тоді місця не буде для нових, так що я ставлюся до цього філосовскі. :cl:
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 21 травня 2009, 17:41 |
|
|
Цитата: Yury пише:
На жаль кожна нова влада намагається переписувати історію, в тому числі і руйнуванням пам'ятників.
Але з іншої сторони тоді місця не буде для нових
Ото місце де стояв вождь - дуже популярне і кожна влада використовувала його по своєму. До вождя там стояв Пілсудський. а хто був перед ним - не знаю.
фотка взята звідси. там є і інші фотки
а була і вулиця Пілсудського :)
угадайте з трьох раз як вона називалася потім :gm:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 травня 2009, 20:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Але одне погане діло не може буди виправдовуванням для іншого. На жаль кожна нова влада намагається переписувати історію, в тому числі і руйнуванням пам'ятників. Прийде нова і почне знову щось ламати. Але з іншої сторони тоді місця не буде для нових, так що я ставлюся до цього філосовскі.
Яку історію намагається переписати нинішня влада?
Отих бовванів Лєйбі-Бланку понаставили в кожному місті і селі. Коло кожного віходка!
Який же то пам"ятник? Пам"ятник кому (чому), яким історичним подіям?
Кожна влада в Коломиї (і не тільки) намагалась застовбити територію! Чого ж тепер дивуватись що боввани щезають разом з тією "владою"?!
Досить пригадати який пам"ятник стояв на тій площі до Великого Лєйби. Хто той пам"ятник викинув?
То така "історія по московськи"?
Там може бути тільки Шевченко і крапка!
Все решта - на псю маму!
Разом з їх "історіями"...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 21 травня 2009, 22:44 |
|
|
Там може бути тільки Шевченко і крапка!
У будь якім випадку не політичний діяч, бо доля їх сумна коли час їх пройде ... і вулиці не слід іменувати іменами політиків з тих же причин.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 травня 2009, 00:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Цитата: БорМан пише:
У будь якім випадку не політичний діяч, бо доля їх сумна коли час їх пройде ... і вулиці не слід іменувати іменами політиків з тих же причин.
На рахунок політиків, чи державних (недержавних) діячів - то спірне питання.
В усякому разі не потрібно нам пхати тут чужих "вождів" "освободітєлів" і т.п. І крім коломиян ніхто не може вирішувати ці питання - ні Москва, ні Пекін, ні Берлін!
І Франківськ не може!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 травня 2009, 02:24 |
|
|
 Наре-е-е-шті!..
"22 травня 2009 року Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом вчинення геноциду в Україні у 1932-1933 роках, тобто за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 442 Кримінального Кодексу України.
Підставою для порушення кримінальної справи стали звернення голови Українського інституту національної пам’яті І.Юхновського, народних депутатів України Г.Омельченка, О.Чорноволенка, голови Асоціації дослідників голодоморів в Україні Л.Лук’яненка, голови товариства «Меморіал» ім. В.Стуса Р.Круцика, а також заяви інших громадян України з вимогами провести розслідування обставин вбивства голодом мільйонів людей в Україні у 1932-1933 роках.
Розглянувши заяви та повідомлення про злочин – геноцид, Службою безпеки України у співпраці з Генеральною прокуратурою України та Українським інститутом національної пам’яті здійснено перевірку, в ході якої встановлено, що після повалення Української Народної Республіки у 1921 році на цій території більшовицький режим розпочав активні протиправні дії щодо недопущення створення незалежної української держави, спрямовані на денаціоналізацію України, її уніфікацію на звичайну адміністративно-територіальну одиницю Союзу Радянських Соціалістичних Республік (СРСР)."
Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом вчинення геноциду в Україні у 1932-1933 роках
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 26 травня 2009, 02:59 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
"22 травня 2009 року Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом вчинення геноциду в Україні у 1932-1933 роках, тобто за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 442 Кримінального Кодексу України.
Бред сивого мерина. :lol: Законы любого нормального государства не имеют обратной силы.(Вы ведь считаете Украину нормальным государством.)
Очередной ПеАр йуSSченка и его бригады придурков. :P
Кстати Янычар может объяснить присутствующим что такое обратная сила закона. :P
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 травня 2009, 03:00 |
|
|
Цитата: Yo)!( пише:
Бред сивого мерина. Законы любого нормального государства не имеют обратной силы.
Котрого саме "нормального государства"?
І які закони?..
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 26 травня 2009, 03:05 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
І які закони?.
Уголовного кодекса. :D Не прикидывайтесь валенком.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |