Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 28 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 36  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:42 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
NarDep пише:
Як на мене, то Коломийська Правда більше заклопотана проблемами міста, молоді, а не своєї газети...

А як на мене - проблемами власного піару і піару своїх кандидатів :) Повірте, я знаю що говорю, тому мене і не публікують, а якщо і публікують, то переполовинюють статті :) Коли ж пропонуєш оплатити за статтю, то через газету пишуть "що як? та шоб ми та брали гроші", а самі публікують мого відкритого листа до нардепа Ткача і беруть кошти як за рекламу. Виставити рахунок і акт для огляду?
Ну вирішення яких проблемам міста Правда займається? Так, започаткувала, чи відродила проведення турнірів з футболу (але того року і влада таке проводила), з гри у шахмати... (а минулого року таке ніким не проводилося?). Чомусь на молодь, проблеми міста звертається увага лише, як правило, за рік до виборів.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:47 
Офлайн

Цитата:
NarDep пише:
готують книгу 50 коломийців відомих
Угу... І що? Хто туди попаде? Та той, кого скажуть засновники ТОВ "Коломийська правда". І це правильно! Для чого тоді взагалі бізнес потрібен, якщо він не пердебачає заробітку дивідендів. У даному випадку для правди головним дивідендом є влада. І це теж факт. А з числа тих 50, ймовірно (не усіх, але частини) - буде сформовано список до міської ради. Розумієте? Під соусом, що народ, коломияни обрали 50 осіб найвидатніших коломиян - буде надалі формуватися громадська думка на виборах. Побачите :) Насправді - ідея просто чудова.

Цитата:
NarDep пише:
А як ви відноситися до кандидатури Мензатюка? Хто увійде в його команду?
Якщо питання до всіх, у т.ч. і до мене, то скажу свою думку. Особисто не знайомий, поганого теж нічого не чув, але я відношуся до кандидатури Мензатюка, як до непрохідної. Хто увійде у його команду - переважна частина із сформованого списку 50 найвидатніших людей Коломиї.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:52 
Офлайн

Повідомлення: 22
Я не думаю, що увійдуть особи, які у майбутньому будуть при владі! Чому? Як на мене, то в тому списку будуть бізнесмени, яким та влада не потрібна, для яких бізнес на першому місці, окрім того до списку повинні потрапити й особи які займають високі посади в органах державної влади, як наприклад пан Савюк, заступник міністра охорони навколишнього природнього середовища... Така моя думка...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:54 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
хлопці, може ці питання перенести на Політику, а тут продовжувати про пресу? :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:57 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
хлопці, може ці питання перенести на Політику, а тут продовжувати про пресу?

ми розглядаємо питання які стосуються преси...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:08 
Офлайн

Цитата:
NarDep пише:
Я не думаю, що увійдуть особи, які у майбутньому будуть при владі! Чому? Як на мене, то в тому списку будуть бізнесмени, яким та влада не потрібна, для яких бізнес на першому місці
ОЙ, прощу не смішіть, не змушуйте розувірюватися у Вас та Вашому ставленні і оцінці коломийської ситуації. Подивіться, скільки є бізнесменів у нинішній виконавчій владі і депутатському корпусі. Ви думаєте, підпрєимець-бізнесмен не хоче бути депутатом? Та це як мінім щит на 4-5 років для його бізнесу і можливість додатково вирішити якісь свої питання.

Цитата:
NarDep пише:
пан Савюк, заступник міністра охорони навколишнього природнього середовища...

п.Савюка - дуже поважаю. Але що йому робити у списку від умовно "Коломийської правди" до міської ради. Як на мене, п.Савюку вже нині треба себе позиціонувати як мінімум у списку до Верховної Ради, чи у кріслі Міністра. Чи не так? Я переконаний, що людина, яка змогла досягти таких висот (в принципі!), має і далі бути при центральній владі, навіть як мінімум через те, що вона, та людина, представляє територіальну громаду у головних органах державної влади. Що цій людині робити у депутатському корпусі? І не факт, чуєте - не факт, що якщо п.Савюк став депутатом міської ради його не попросять вибрати між виконавчою владою і міською радою - принаймні так каже закон.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:10 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
хлопці, може ці питання перенести на Політику, а тут продовжувати про пресу?

Юра, ми говоримо про пресу, у т.ч. числі і про команди, і про причини створення нових ЗМІ. Першочерговою причиною створення Правди - є вибори до місцевих органів влади 2010 року. Тому тему нікуди не треба переносити.
нині газета формує команду із 50 найвидатніших людей, з яких, ймовірно, буде формуватися список. Мав бути Громадянський актив Коломиї - але ти знаєш, що трохи не вийшло з ним. Так що - тут осоновна тема - таки преса і робота газети.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:14 
Офлайн

Не будемо сперечатися, побачимо тих 50 мужів, тоді і поговоримо по кожній кандидатурі, а я впевнений, що з тих 50, навіть половина не буде спрямовувати зусилля до ради...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:15 
Офлайн

Нє, можна робити. Умовно це називається "бути паровозом". Але не думаю, що п.Савюку то треба. Хоча, можу помилятися... Не знаю, але як на мене - йому того не треба і його там не буде.
а що таке список видатних людей: це 50 людей, яких вказала громада, серед яких зарисуються і потрібні видатні люди. З них, за виключенням 2-3 паровозів, формується перша колона списку, тобто якась планово-прогнозна прохідна частина, а хвостом чіпаються інші справжні видатні люди, яких назвала громада, звичайно при умові, що вони не будуть представлені у прохідних частинах списків від інших сил.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 19:16 
Офлайн

Цитата:
NarDep пише:
Не будемо сперечатися, побачимо тих 50 мужів, тоді і поговоримо по кожній кандидатурі, а я впевнений, що з тих 50, навіть половина не буде спрямовувати зусилля до ради...
Добре, не будемо сперечатися - побачимо :) Але читайте вище описану мною ймовірну їхню схему чи механізм :)

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 28 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 36  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення